Rahat olun.
Bugune kadar hic bir siki yonetim, askeri idare v.s durumunda bile boyle bir sey yapilmadi.
Yapilmaz.
Teknik olarak da zordur. Ayirt etmek v.s
Sn. rxpu'nun dedigi gibi yasal ve daha sik daha kolay yolu varken neden boyle illegal acitici, cok tepki alici yollara basvursunlar?
Sikiyonetim donemlerinin 1. nolu bildirisinin maddelerinden birisi bankalardaki mevduatlar devlet guvencesindedir.
Bir digeri ise Nato'ya Cento'ya v.s bagliyiz.
Sonra sokaga cikis vakitleri ekmek almak icin v.s gelir.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Too little too late..
Syg,
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Simdi Reis cikar, bakin ben demedim mi faiz artisi cozum degil bi ise yaramaz demedim mi der bugun iftarda
Saydirir zavalli TCMB'ye..
Syg,
Piyasalar 24/05/2018
?Sen vaktinden çok sonra gelen…
Türk lirasındaki yangın Merkez Bankası’nın 300 baz puan faiz artırışı sonrası şimdilik kontrol altına alındı. Gün içi Türk lirasına karşı 4,9 seviyesine kadar yükselen dolar faiz artışı sonrası 4,6 seviyesine geriledi.
Merkez Bankası’nın geç likidite faizini %16,5’e çıkardığı sıkılaşma sonrası Türk lirası %4-5 aralığında reel faiz vererek Rusya ile birlikte en cazip getiri sağlayan para birimi konumunda. Buna rağmen sabah ilk işlemlerde gelişmekte olan para birimlerine karşı değer kaybetmemiz güvenin tam olarak sağlanmadığını gösteriyor.
Isyatirim
Guveni kaybetmek kolay geri kazanmak zordur.
Syg,
Yer İmleri