Teşekkür ederim,beklemedeyim.
Printable View
Cümleten selamün aleykümhayirli sabahlar hayırlı kazançlar, izcan bey senelik izin de galiba 😊 Tolga bey de oltaya bakım yapıyor galiba 😊, hepinize kolay gelsin hayırlı işler
Hep birlikte Tolga Colina'nın düdük çalmasını bekliyoruz. Fifa kokartlı bir hakem...Naçizane bizi de adam yokluğundan Var hakemi diye koymuşlar. Takım kadrosu ise sürekli idman yapıyor, ter atıyor, maç saatini bekliyor...:)
hocam daha detaylı inceleme yapılması şart al veren senet sistemde görünmesi için resimdeki sıralama'yı mı takip etmektesiniz ?
https://i.hizliresim.com/C76B90.png
Şöyle söyleyeyim; bir hisse seanslık periyotta 33 Pozitif Kriter sağlamış olsa ve günlükte de MACD indikatörü 0 ekseni üzerinde değilse feriştahı gelse o hisseyi bana aldıramaz. Çok canım yandı çünkü biliyorum...
Seanslık analizi genelde günlük görünümü desteklemesi için uyguluyorum.
Ne güzel senetler taramalardan çıkmaya başladı.
EREĞLİ D. Ç. Temel Analiz Puanı : (10 üzerinden)
Ereğli : 7 (Yedi)
Böylece, Tolga Colina Süper Liginde bu günün birincileri 7.şer puan ile Ereğli ve İheva oldular.
Hayırlı olsun.
Tolga Hocam cemas bedelli sermaye artırımı yapmasından ötürü bölünme gerçekleşti %30 negatif verim görünüyor bilginize
Canel bey belirtmiş çok pardon telefondan baktığım için farkedemedim
Arkadaşlar CEMAS sinyal fiyatını 1.78 olarak düzeltiyorum, beni onaylayabilecek arkadaş var mı? Uygun mudur?
İzci bey e sormak lazım.
Evet, Bilimsel verilerle puanlama yapıyorum. Fakat, Her canlı yaptığı işe duygularını katıyor mutlaka. Örneğin Aşçı yemek pişirir, içine sevgisini katar ki, lezzetli olsun...Bizim yaptığımız analizde de bir miktar duygulara yer var. İnsanız neticede, ister istemez işimizde öznel davranışlar da yer alıyor.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim;
Yukarıda bahsettiğim öznel davranışlar, Genel puanları neredeyse yerinden oynatamayacak kadar az (belkide 1 puan) derecede..İşin özünü Bilimsel, Evrensel ve Teorik bilgiler içeriyor.
Başarılar dilerim. Elinize sağlık.