Sayfa 368/932 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İyi akşamlar arkadaşlar;

Elinize sağlık Tolga bey,
    Bir hatırlatma yapayım, cemas bedelli sonrası bölündü. Sinyal değeri değişmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga bey,
    Bir hatırlatma yapayım, cemas bedelli sonrası bölündü. Sinyal değeri değişmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Rica ederim Canel Bey, hatırlatmanız için teşekkür ederim. Geriye dönük sinyal fiyatını düzelteceğim. Yarınki tabloda hazır olur sanırım.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Ne güzel senetler taramalardan çıkmaya başladı.
    Pozitif Kriter sayıları da biraz artsa fena olmayacak aslında...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    EREĞLİ D. Ç. Temel Analiz Puanı : (10 üzerinden)

Ereğli : 7 (Yedi)
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Böylece, Tolga Colina Süper Liginde bu günün birincileri 7.şer puan ile Ereğli ve İheva oldular.
    Hayırlı olsun.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6. Tolga Hocam cemas bedelli sermaye artırımı yapmasından ötürü bölünme gerçekleşti %30 negatif verim görünüyor bilginize

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    EREĞLİ D. Ç. Temel Analiz Puanı : (10 üzerinden)

Ereğli : 7 (Yedi)
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Böylece, Tolga Colina Süper Liginde bu günün birincileri 7.şer puan ile Ereğli ve İheva oldular.
    Hayırlı olsun.
    Sayende abi sağol, Eregl işlendi.

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Tolga Hocam cemas bedelli sermaye artırımı yapmasından ötürü bölünme gerçekleşti %30 negatif verim görünüyor bilginize
    Gördüm Göktuğ Bey teşekkür ederim düzelticem.

Sayfa 368/932 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •