Sn.rxpu konu anlaşıldı şimdi.
Bir arkadaş bankaların tcmb ye ihalelerde verdiği paralardan ne kadar faiz alıyor diye sormuştu.
Buna da cevap yazmışsınız.
Bu soru gereksiz oldu yani.
Teşekkürler.
Printable View
Ya tam serefsizler. Gidis donus 139 euro kampanya yapmislar. Bende dedim tek yon alayim.
Tek yon 123 euro
Gidis donus 139 euro.
Bir de bunlarin odul biletini anlamiyorum. O kadar cok vergi var ki. Bilet atiyorum 150 euro. Miller ile almak istediginde
10k mil + 130 euro.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz borc bulup 5.18 den bir daha girdim. Ortalamam 5.38 e yaklasti sanirim. Dualarinizla tersten cikmayi sonra araniza birdaha donmeyi mt leri cildirtmayi bekliyorum.
tesekkurler hocam
kurun bilmemizi soyluyorsunuz ama diyorsunuz dolarda kal.
mesela 1.5 yila kadar tl guclendi zarar ederim. elbet zarar da degil az kar digelim hocam
elbet sunu da demek isterim. uzun vadede dolar tl yukselecek gercekten sunu eminim!
evet euro artik cok dustu ve 2 yila kadar 1.3 dolar olmasin anliyorum ama euro faizi malesef yuksek degil. size simdi tl leri dolar edip vadeli yapimmi?
Bütün kampanyalar ( bankalar dahil ) vatandaşın kafasını karıştırarak daha fazla kazanç elde etmek üzere kurgulanıyor. Hiç bir şirket veya şahıs , bir başka insan kazansın diye fedakarlıkta bulunmaz. Hele bu devirde. Her şey menfaat üzerine iken.
TEB, cepteteb kartla turna.com üzerinden uçak biletlerine %20 indirim kampanyasında bir dolu tuzak döşemiş. Ama pes etmedim, 40 gün sonra da olsa Bankalar Birliği hakem heyetinden karar çıkararak iademi aldım.
SVİHS
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar, Fibabanka da dolar faizleri nasıl , kullanan var mı ? Ne kadar boşta kalması gerekiyor.
5.38 direnc oldu desene [emoji1]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Morgan Stanley: Dolar, 2019'da düşecek - Ekonomi - T24
http://t24.com.tr/haber/morgan-stanl...dusecek,760364
Beyler 2013-2018 defteri kapandı...Yeni dönem başladı..Dolar da yön aşagı... bakalım kaç yıl yerinde sayıcak...Benim tahminim 2023'e 7 TL ile gireriz.
istanbul salladı bi.. aman diyim.
.. çınarcık 4.3 müş
Aynen:) benim direncim 5.38 oldu. Lakin hata bende ortalama dusurme araliklarini dar tuttum tl kalmadi. Bunu yapmasam elimde biraz tl kalsaydi simdi ortalama 5.25 e kadar cekmistim aralik icindede rahat cikardim.
Saglik olsun
Aga borc dedigim biraderden aldim. Faizsiz tl borcu yani zararsizindan :)
Evet hocam hemde fena tersteyim. 5.71 den bu yana ortalama dusurmeye calisiyorum. Calistikca batiyorum. Ama baskada care yok. Dusunsenize ortalama dusurmesem 5.71 den elimde 45K civari dolar patlayacakti.
Diriliş :-)
https://twitter.com/borsagundem/stat...585181184?s=19
Rusya bile kafa bulmuş... Eskiden sadece Avrupa ve ABD kafa bulurdu... Bu kadar diriliş yani...
Onların powell'ı varsa bizim de powerpc miz var. Çıkar ortaya uçurur doları :)
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
2019 yılında vergi, harç ve cezalardaki yeniden değerleme oranı yüzde 23,73 oldu. Pasaport, ehliyet harçları , trafik cezaları, motorlu taşıtlar vergisi yüzde 23,73 artacak.
Heybedeki turplar ocaktan itibaren çıkmaya başlıyor dediğimiz gibi.
Bu arada Zam demek yasak. Yeniden değerleme denecek.
30 Kasım Cuma 10:05 İHRACATIN İTHALATI KARŞILAMA ORANI EKİM'DE %97,2
30 Kasım Cuma 10:05 TCMB: REEL SEKTÖR KREDİ/GSYİH ORANI G20, GELİŞEN ÜLKELERİN ALTINDA
30 Kasım Cuma 10:04 TCMB: FİRMALARIN BORÇ KALDIRACI MAYIS'TAN İTİBAREN %65'E ÇIKTI
30 Kasım Cuma 10:03 TÜİK: DIŞ TİCARET AÇIĞI EKİM'DE 0,46 MİLYAR DOLAR OLDU, BEKLENTİ 0,5 MİLYAR DOLAR AÇIK
30 Kasım Cuma 10:02 TÜİK: EKİM'DE İTHALAT YILLIK %23,8 AZALDI
30 Kasım Cuma 10:01 TÜİK: EKİM'DE İHRACAT YILLIK %13 ARTTI
mevduat topiğinde stopaj oranları tartışılmıyor ya da ben göremedim
yeni bi haber yokki daha...
aslında konu net. 24 faizle % 5 stopajın neti 22.8'e geliyor, % 15 stopaj ile 26.8 brüt faiz almalı ki başabaş gelebilsin.
uzatmadılar, resmi gazetede yok. mükerrer resmi gazetede çıkar mı bilinmez.
gelecek 2-3 ay içerisinde faizler yükselir mi? pek sanmıyorum en azından seçimlere kadar.
En paradan +2 faizle % 24 ile 200k 92 gün bağladım.stopaj durumuna göre pztsi vadeyi bozup, burganda günlüğe devam edebilirim.Acaba 180 gün mü yapsam diye de düşünmüyor değilim :)
Bence stopaji uzatirlar...cunku bu şekilde mevduat biraz makyajli.. Düşük gibi görünüyor.. stopaji uzatmazlarsa faizler daha yukari olacak..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüğüm kadarıyla forumdaki birkaç kayıp felaket tellalı çok dövizzedelere yol açmış.dövizde maliyet düşürme psikolojik bir olaydır,mevcut faizlerle tl nizi çoğaltıp döviz maliyeti de düşürülebilir
Dun Dr Can PAMIR'i dinledim arabada, trafikte sikisinca..
3 ay sonra dolaresin buralardan daha yuksekte olma ihtimali buralardan daha asagida olma ihtimalinden daha yuksek dedi
Hazinenin daha az borclanma yaparak zoraki faiz indirimi de cok tehlikeli dedi
Bazi bankalarin ipotekli konut kredilerini kullanarak VDMK olarak piyasaya surmeleri de fiyatin piyasada belirlenmemesi nedeni ile hos bir durum degil dedi.
Uzun lafin kisasi gerilim birikiyor..
Deprem ne zzaman ne ile tetiklenir bilmek kolay degil ama olacagini biliyoruz, sadece ne zaman olacagini bilemiyoruz.
Bu nedenle sigortaya devam derim.
Son 4 ayda lokaller 18 Milyar dolar satip 9 milyarini yerine koymuslar..
Yerlesiklerin dth lari 175 Milyar dolara cikmis.
Syg,
TL bir iluzyondur.
Kapikule'den gecince kimse odeme araci olarak kabul etmez.
Syg,