Ya tam serefsizler. Gidis donus 139 euro kampanya yapmislar. Bende dedim tek yon alayim.
Tek yon 123 euro
Gidis donus 139 euro.
Bir de bunlarin odul biletini anlamiyorum. O kadar cok vergi var ki. Bilet atiyorum 150 euro. Miller ile almak istediginde
10k mil + 130 euro.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz borc bulup 5.18 den bir daha girdim. Ortalamam 5.38 e yaklasti sanirim. Dualarinizla tersten cikmayi sonra araniza birdaha donmeyi mt leri cildirtmayi bekliyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir
tesekkurler hocam
kurun bilmemizi soyluyorsunuz ama diyorsunuz dolarda kal.
mesela 1.5 yila kadar tl guclendi zarar ederim. elbet zarar da degil az kar digelim hocam
elbet sunu da demek isterim. uzun vadede dolar tl yukselecek gercekten sunu eminim!
evet euro artik cok dustu ve 2 yila kadar 1.3 dolar olmasin anliyorum ama euro faizi malesef yuksek degil. size simdi tl leri dolar edip vadeli yapimmi?
Bütün kampanyalar ( bankalar dahil ) vatandaşın kafasını karıştırarak daha fazla kazanç elde etmek üzere kurgulanıyor. Hiç bir şirket veya şahıs , bir başka insan kazansın diye fedakarlıkta bulunmaz. Hele bu devirde. Her şey menfaat üzerine iken.
TEB, cepteteb kartla turna.com üzerinden uçak biletlerine %20 indirim kampanyasında bir dolu tuzak döşemiş. Ama pes etmedim, 40 gün sonra da olsa Bankalar Birliği hakem heyetinden karar çıkararak iademi aldım.
SVİHS
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar, Fibabanka da dolar faizleri nasıl , kullanan var mı ? Ne kadar boşta kalması gerekiyor.
Yer İmleri