Satiyorlarsa sat derim hep almanlar satiyordu ben sattim mi ? Hayir. Iste KY boyledir.
Kimseye bok atmayin. Karar alici sizsiniz. Sinirinizi kendinizden cikarin !!!!!!
Printable View
Satiyorlarsa sat derim hep almanlar satiyordu ben sattim mi ? Hayir. Iste KY boyledir.
Kimseye bok atmayin. Karar alici sizsiniz. Sinirinizi kendinizden cikarin !!!!!!
Az geri gidip 5'in altı artık yok mesajlarınızı buraya kopyalayabilirim ama gerek yok. Siz ne de olsa her halükarda haklısınız.
Endeksin hayvani rallisinde eksi yapan kağıt bu yükselişin realizasyonunda neler yapar siz düşünün. 4 yıl önce kağıdı 7 liradan alan adama 4 yılda nominal olarak yarı yarıya paranı kaybedeceksin (reelde herhalde %80 filandır kayıp) deseydin de Ahahahaha diye gülerdi, eminim.
Endeks 110 bin desteğinin hemen üzerinde, dünyada savaş tamtamları çalıyor, güneyde sapık bir arap bedevisi bölgeyi ateşe atabilecek abuk subuk adımlar atıyor. Aa gerçi bu bedevi tutuklayıp mallarına el koyduğu diğer bedevilerin paralarıyla belki bizim kulelerden birisini alır ha, ne dersiniz hoş olmaz mı?
Evet ya 5 in alti olunca stoplamayan da benim.. siz ? Niye stoplamadiniz ?
Ya ben kimseye yazmiyorum ki? NmBs ile yazisiyoruz. Siz bizi niye dinliyosunuz ki ?
Ikimiz de anlamiyoruz bu isten 🙂
Arkadaşlar sade yorum yapın şimdi ne olmasını bekliyorsunuz
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
+ ben trade yapiyorum kimseye bekle demiyorum ki ? Hala aliyorum cunku geri zekaliyim. Oyleyim. Cok net bu. Ama karari ben veriyorum ve kendimi sucluyorum ya da kazaniyorum kendimi tebrik ediyorum. Onurluyum. Savas benim ve onlarin savasi. Genelde onlar kazaniyor. Filler salak salak kaybediyor. Ben de arada yiyorum biseyler. Borsa budur.
Nugyo; borsanin rezilidir. Bu senelerdir boyle. Degisen YINE birsey yok !
en az %30 brüt karla satılmış, finansal tabloya yansıyan %33 gelirin düşülmüş hali
sorun şu bu şirket hem az konut satıyor hem de konutları tutup kiraya oynuyor, ben borçlaırnı ödemekte sorun çekmeyeceğini o yönden korkulacak bir durum olmadığı görüşümü defalarca dile getirdim, ama hisse performansı için başka bir şeyler lazım, onlarda belli KAP açıklaması olmalı yoksa zor işimiz...
5.60'ı gören hisse 2. çeyrek bilançosunun ardından 5.25 açtığında da satmamıştım çünkü toplayacağını düşünüyordum ama yedire yedire 4.40'a kadar düşürdüler. Ama yarın aynı hatayı yapmayacağım. Burası dip, şurası dip diye diye birikimimi tamamen kravatlı hırsızlara yedirme niyetim yok. Ben sattıktan sonra çıkarsa da ziyanı yok. Borsada fırsatlar bitmez, bu yalın gerçeği unuttuğum için aylarımı ve paramı burada heba ettim zaten.
aslında kestirme yol var, Nugyo fiyatı noktasında.... dese birisi 10 tavan olur ama cam filminden sıra gelmiyor ki:)
Yanlış görmüyorsam altı aylıkta kira geliri 3.9 milyon yani çeyrek başına iki milyona yakın gözüküyor ama son çeyrekte 1.5 milyon olmuş. Yeni kiralamalar şöyle dursun eldekilerden bile giden olmuş yani!
Bu gun aslinda benim icin de bir milat. Temel Analiz beklentisi bitti artik benim icin.
Bundan sonra aadece takas + teknik.
Hareketleri al sata elverisli bir doneme girmeyi umut ediyorum.
Para kazanmaliyiz :)
Teorik eşleşme artıda! İlginç...
bence ilginç değil aslına bakarsanız. Emlak piyasasının zorlu günler geçirdiği son dönemde kar açıklaması kendi adıma olumlu. Gelecekte kriz yaşanmazsa kar düzeyinde artış beklerim.
Göstermelik bir hareketmiş normal seyrine döndü an itibariyle ********.
Alan satan kim acaba?
A1 192.000
Gedik 55.000
Finansman - 133.000
Hans - 45.000
sabah erkenden %90 ını satacağım bir daha da lanet olsun diyen dünkü arkadaşı göremeyiz daha :kahkah:
ne uğraştılar dün akşam ve bu sabah millet mal satsın diye,
dip mip diye yedirmezlermiş kravatlılara giderse gitsinmiş...
:oleyo:
bozma totemi bozmaaaa:)
son durum
A1 340.000
Marbaş 154.000
Fiannsman - 200.000
Gedik - 95.000
Acar - 80.000
Şeker - 70.000
Gerd Müller - 68.000
Son durum nedir acaba? Basmaya başladı mı A101 efendi
NMB dostum son kapanışta durum nasıl?
Valla uçaktayım hocam bilmiyorum inince bakarız artık[emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eyvallah üstadım
Arkadaslar iyi aksamlar, bu hisse tank ihalesinde adi Gecen nurol holdinge AIT bir hissemidir. Uzun Zaman takibimdeydi ve bugun otokar ile Paralel olarak yukselmesi dikkatimi cekti ve 1,52 ile hisseye 15bin tl lik bir giris yaptim. Bugun A1 yuklu bir Ali's yapmis gozukuyor, fakat Ozellikle Marbas ve Gedik acik satislarini Ozellikle Karanlik odada yuklu bir sekilde gerceklestirdi. Acaba hisse haftaya acik kapatilacagi icin cok dusermi Yoksa tank ihalesi yuzunden cikisa devam eder Mi? Kagidin eski ustadlari ne diyor bu konuda acaba?
Hisse 4.40 dayken malimin 90%ini yarin satarim hemen yarin diyen adama diyorum. Sen karisma !
Niye göremeyeceksin ki? İşyerinde forum filtreye takılıyor. Hisse hafta başındaki fiyatına geldi diye niye bu kadar heyecanlandın ki?
Ayrıca ben 4.30'lardan açılışta satmaya razıyken 4.49'dan satma şansı verdiği için ******** speğe teşekkür ediyorum. 4.37'den geri alıp 4.64'ten bir daha boca ettim üzerine. Son olarak da dediğim gibi 4.58'den %10 hisse ile hala buradayım.
Dün bilançonun heyecanıyla endeks ve genel durum konusunda yazdıklarımı görmemişsin herhalde. Tam 12'den vurdum, endeks 108 binli rakamlarda kapattı haftayı. Kırılmış destekte değil nugyo hiçbir hissede durmak bana göre mantıklı değil. Yazdığım gibi 2'li seviyelere düşerse %100 girerim çünkü bu adi hisse anca o fiyatlardan alınırsa güzel kar bırakır. 4.80 maliyetle 9.60'ı görmek belki çok zor ama 2.80 maliyetle 5.60 görülebilir. Yine de inşallah gelmez de millet daha fazla zarar etmez.
Ve yine millet mal satsın diye uğraştıysam Allah bana bugünü çıkarmayı nasip etmesin. Sen de iddianda samimiysen aynı bedduayı yapabilir misin kendine? Dün bilançonun siniriyle diğer arkadaşa haddini aşan laflar ettim, kendisinin kötü niyetli birisi olmadığını hala da düşünüyorum ama niye agresifleştiğimi sonra daha geniş bir yazıda açıkladım. Yine de kendisinden özür dilerim. Ama bu hisse konusundaki görüşlerim dün akşam ne ise şimdi de aynısı. Son olarak kravatlı hırsızlar lafına niye bu kadar içerledin bunu da anlamadım!
Yorum yapabilecek var Mi? A1 bugun aldigi kadarda satmis, pzrt nasil gozukuyor?
http://share.matriksdata.com/share.a...11102040282543
Hedefim orası demiyorum yanlış anlamayın ancak o seviyelere düşerse %100 girer, alır, unuturum diyorum. Bu fiyatların dışında bu hissenin %100 potansiyeli olmadığını düşünüyorum.
A1 ve Marbaş pastadan rahatlıkla görülebileceği gibi Bist'in al-satçı aracı kurumları. Hareketli her hisseye damlarlar günlük çıtır için. Bu hisseye, bugüne mahsus bir şey değil. Takas analizi yaparken bu iki kurumu pek göz önünde tutmam ben. Yine de A1'de kalan net 260 bin içinde virmanlanacak kısım olabilir şerhini de düşmek lazım.
Geriye doğru okursanız forumda tank ihalesinin hisseye etkisi olmayacağı fikri hakim. Ama alırlarsa sınırlı da olsa bir etki etmesi lazım bana göre. Bir taraftan da FNSS veya Nurol Makina'nın şu ana kadar aldığı ihalelerin veya yaptığı ihracatların hisseye etki ettiğini görmedik.
FNSS / Nurol Makina borsada olsaydı grup şirketi diye birbirlerini etkilemeleri daha kolay olurdu. Ama sadece Gyo borsada ve doğrudan bir bağı yok bu ihalelerle.
Oncelikle Tesekkur ederim, Bugunun pastasi icin ne dusunuyorsunuz, A1 Satis yapmista olsa yuklu miktarda net alimi mevcut, Ayrica son dakika gelen yuklu Satis icin bir yorum yapabilirmiyiz.
Cevap verirseniz cok minnetar kalacagim. Saygilar,
Arkadaslar biri Bana aciga satisi net olarak anlatabilirmi. Ornegin nugyo da bugun 2 kusur milyon hacimli aciga Satis olmus. Hisse bugun 4,62 ile gunu kapadi Karanlik odada 4,62 tam 80 bin lot satildi. Pzrt icin ne olabilir,
http://share.matriksdata.com/share.a...11102040282543
Yukarıda dediğim gibi bu iki kurum al-satçı. Ama kurumların bu ünlerinden faydalanıp onlar üzerinden virman yoluyla mal toplamaya çalışmaları da olası. Son dakika satışı hafta sonu riskini almak istemeyenlerce yapılmış olabilir malum gündem artık çok yoğun ve hızlı. 48 saate çok şey sığabiliyor.
Açığa satış ise elinizde olmayan ve düşeceğini düşündüğünüz hisseyi belli bir fiyattan satıp, daha düşük bir noktadan alarak aradaki farktan kazanç sağlama işlemidir. Ama satılan fiyattan daha yüksek fiyatlardan alınmak zorunda kalınırsa zarar söz konusu olur. Operasyonu yapanlar ve açığı yapanlar farklı gruplarsa ve fiyat konusunda farklı düşünceleri varsa, operasyonu yapan fiyatı yukarı çekerek açıkçıları alım yapmaya zorlar. Buna da açıkçı avlamak denir.