Usta ne yaptin ya hisseye yeni girdik, 3 tl yaptin bir AndaNiye göremeyeceksin ki? İşyerinde forum filtreye takılıyor. Hisse hafta başındaki fiyatına geldi diye niye bu kadar heyecanlandın ki?
Ayrıca ben 4.30'lardan açılışta satmaya razıyken 4.49'dan satma şansı verdiği için ******** speğe teşekkür ediyorum. 4.37'den geri alıp 4.64'ten bir daha boca ettim üzerine. Son olarak da dediğim gibi 4.58'den %10 hisse ile hala buradayım.
Dün bilançonun heyecanıyla endeks ve genel durum konusunda yazdıklarımı görmemişsin herhalde. Tam 12'den vurdum, endeks 108 binli rakamlarda kapattı haftayı. Kırılmış destekte değil nugyo hiçbir hissede durmak bana göre mantıklı değil. Yazdığım gibi 2'li seviyelere düşerse %100 girerim çünkü bu adi hisse anca o fiyatlardan alınırsa güzel kar bırakır. 4.80 maliyetle 9.60'ı görmek belki çok zor ama 2.80 maliyetle 5.60 görülebilir. Yine de inşallah gelmez de millet daha fazla zarar etmez.
Ve yine millet mal satsın diye uğraştıysam Allah bana bugünü çıkarmayı nasip etmesin. Sen de iddianda samimiysen aynı bedduayı yapabilir misin kendine? Dün bilançonun siniriyle diğer arkadaşa haddini aşan laflar ettim, kendisinin kötü niyetli birisi olmadığını hala da düşünüyorum ama niye agresifleştiğimi sonra daha geniş bir yazıda açıkladım. Yine de kendisinden özür dilerim. Ama bu hisse konusundaki görüşlerim dün akşam ne ise şimdi de aynısı. Son olarak kravatlı hırsızlar lafına niye bu kadar içerledin bunu da anlamadım!![]()
Yer İmleri