Sn şekerli sizin maliyet kaç,zarardaysanız niye satıyorsunuz diyeceğim de bilemiyorum gene de siz bilirsiniz tabi.
Printable View
Sn şekerli sizin maliyet kaç,zarardaysanız niye satıyorsunuz diyeceğim de bilemiyorum gene de siz bilirsiniz tabi.
Herkesin kazancı bol ve daim olsun. İyi akşamlar:wave:
Sn tahminci ayakkabu satışları başladı gibi.:))))))))))))Yakında kara bile geçebiliriz,inşallah bu kağıtdan da paramızı az çok karla kurtarırız
Sn hayek ve hissedar nerelerde acaba
1.06 sn hkm, bugünkü ile birlikte kalanların maliyeti 1.08 civarına yükselmiştir zira bu günkü değer toplamı takas 2 ye göre 2.300 daha fazla gözüküyor. Bugün kıpraşmasaydım 2.300 civarı daha fazla bir portföy toplamım olacaktı. Sonuç olarak ta maliyetim klgyo da 102.000 lot 1.06 + 2 kademe ( 2.300 tl ) = 1.08 yapar kabaca:ok:
Anladım sn şekerli benim maliyet yüksek,o nedenle paçal yapacaktım da fazla da fırsat vermeyecek gibi namıssız:))))))
Sn. Hkm, evet hisse için güzel bir gündü. Patron hisselerinde ne olacağını asla bilemeyiz ama maliyet bölgeleri hissede belli. O rakamlara yaklaştıkça satışla karşılaşacaktır. Ben 0.90-0.94 marj yaptım nakite geçtim. Yarın nasıl açacağını ben de çok merak ediyorum. Size bol şans dilerim 0.90-1.00 arası bir müddet gidip gelmesini bekliyorum. 1.00 üzerinde kapanış yaparsa oyuna yeniden dahil olurum. 0.94-1.00 arasındaki 0.06 TL sigorta poliçemin bedeli :). YTD
Aman ha sn hayek siz beni soktunuz kağıda erken çıkmak yok:))))))) Sizin yazdıklarınızdan bir fırsat var diye düşündüm girdim,her zaman analizlerinizi bekliyorum
selamlar ve bol kazançlar herkese:rules:
Neyse gene de içimden bir his bu kağıtdan baya karla çıkacaksın diyor,maliyet o kadar yüksek olmayaydı iyiydi de bedelli işi aklımı çeldi.Her neyse hayırlısı artık.
Estağfurullah kimin sistemi işliyorsa doğru yoldadır. Benim tarzım hisse trende oturduktan sonra uzun vadeli alım yapmak şeklinde açıklanabilir. Bir tavan trend ile ilgili net bir resim vermez. Tepkiye oynadığımda da karı alıp beklemek en iyisidir. Zararın üzerinde az karın üzerinde daha çok oturabilmek lazım. Sizde de sabır var ve mükafatını alacağınızı umarım, hisse 1 TL üzerinde kapanışlar yaparsa yan koltukdayım, düşerse tepki için alımlarım yine olur. YTD
Şaka gibi :)
Siz ayakkabıdan çok bahsedince yazınızın yanına DESA reklamı koymuşlar :)
https://resimyukle.io/r/MXVXZ6BiL1
Acaba diğer arkadaşlar da benim entry lerin yanında ayakkabı reklamı mı görüyor,yoksa sadece siz mi görüyorsunuz,
Bunda DERIM var DESA da alır belki demiş olabilir ama yemezler rakip firma hayatta almam. YTD
Vahit iyi adamdır, müslüman adamdır. bir poşet ekmegi varsa yarısını olmayan ile paylaşır..çunkü içinde bulundupu düşünce dünyası ve bakış açısı, ona paylaşması gerektiğini söylemiştir.
bugun açılısta beklentım buydu, korkaklar satsın.. düşersede canıma mınnet bıraz daha alırım..zamnım var..
arkadaşlar bu rtalb ın bılanco acıklama tarıhı nedır? bugun mu yarın mı ? nereden bakılıyor buna..bırazda orda varda..
Sn hkm, iyi ki gelmemiş dünküler:bravo:
Vaybee eskıden bu tıp dıplomatık gorusmelerın başkentı parıs olurdu, şimdi türkiye.. Bu ne bolluk, once ısraıl baskanı, sonra alman ve yunan basbakanları gelıyor. Rusya - ukrayna turkıyede bulusuyor. Her ıkı taraflada ıyı ılıskılerı olan bız.. Oncesınde bae nın gelısı.. Merkez ulke turkıye ruyası gercek oluyor sanırım.. AYRICA GÖRUSME TALEBIDE BUGUN OLACAK TELEFON TALEBI BIDEN DAN GELMIŞŞ- TÜRKIYENIN ONMEI ANLASILDI SANIRIM
Paçal için 0.87 çok uygunda,fazla yapamadım bu ukrayna olayı nedeniyle.Kısmet değilmiş.
dün 90 dan verenler bugün 95-93 arasından geri alıyor. :) olay bu bugün. beklentim yukardan açmasıydı mal kitlemek için ama yapmadı. sağlam gideceğiz belli oldu bu kanırta kanırta. :). bugünlük bu kadar. iyi seyirler. ytd.
Benim dediğim şu sn hkm, dün 95 alış verdim dediniz ya..Hangi fiyattan olursa olsun emir verecekseniz %20-25 ini belirlediğiniz fiyattan mesela 0,93 ten, kalanları da 0,91-0,89-0,87 gibi yazarsanız, yükselirse hisse zaten ana hisse sayınız çok olacağı için keşke alsaydım deme gibi bir psikolojiye girmezsiniz. Hepsi gelse yazdıklarınızda otomatik olarak alım ortalamanız düşer, gene psikolojik olarak çok daha az sıkıntıya girersiniz. Bu lanet hissede uzun süre kalacaksak sinirlerimizin çelik gibi olması lazım diye düşünüyorum. Ha kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş oda ayrı bir konu:(.YTD
sn cmmozy, ben dün satış ortalamasını 92 kusura e çıkardım benden bahsediyorsanız. Bugün de 91 ve altında alıcıyım, gelirse sevinirim, tabi sonra artar inşallah, gelmezse de elimde 102k var düşmediği için de hoşuma gider hem kendim, hem de hissede zararda olanların adına
Bedelli ile paraları bizden toplayıp, KKM yapmış olmasın bu ehli- sünnet patronumuz
Koca topikte üç üye 7 hissedar kalmış:))
Neredennn nereyee:))
Ben de görüşümü paylaşmak isterim. Paçal ı savaşta geri çekilme gibi düşünün, muhabereyi kaybettiniz orduyu korumak için mecburen geri çekildiniz, düşmanı hemen 100 mt geride mi karşılarsınız, Atatürk taa Sakarya nın doğusuna çekilmişti, bir hamleniz daha olduğunu düşünmek sizi rahatlatır. Paçallar 10 kademede bitmiş atacak mermi kalmamış psikolojik olarak zor bir durum.
Haklısınız sn tahminci sanırım henüz paçal için erken.Bekleyelim bakalım