Sayfa 370/692 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cmmozy Yazıyı Oku
    dün 90 dan verenler bugün 95-93 arasından geri alıyor. olay bu bugün. beklentim yukardan açmasıydı mal kitlemek için ama yapmadı. sağlam gideceğiz belli oldu bu kanırta kanırta. . bugünlük bu kadar. iyi seyirler. ytd.
    sn cmmozy, ben dün satış ortalamasını 92 kusura e çıkardım benden bahsediyorsanız. Bugün de 91 ve altında alıcıyım, gelirse sevinirim, tabi sonra artar inşallah, gelmezse de elimde 102k var düşmediği için de hoşuma gider hem kendim, hem de hissede zararda olanların adına

2. Bedelli ile paraları bizden toplayıp, KKM yapmış olmasın bu ehli- sünnet patronumuz

3.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    sn cmmozy, ben dün satış ortalamasını 92 kusura e çıkardım benden bahsediyorsanız. Bugün de 91 ve altında alıcıyım, gelirse sevinirim, tabi sonra artar inşallah, gelmezse de elimde 102k var düşmediği için de hoşuma gider hem kendim, hem de hissede zararda olanların adına
    yok sizden bahs etmiyorum sayın Şekerli. genel öyle alım satımlarda yelpaze çok geniş.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bedelli ile paraları bizden toplayıp, KKM yapmış olmasın bu ehli- sünnet patronumuz
    Yapmaz üstat.onu halk yapar)

Para katlama yöntemleri var çok garip.

Ben olsam ayçiçeğe basardım
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Koca topikte üç üye 7 hissedar kalmış)
    Neredennn nereyee)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

6. Ben de görüşümü paylaşmak isterim. Paçal ı savaşta geri çekilme gibi düşünün, muhabereyi kaybettiniz orduyu korumak için mecburen geri çekildiniz, düşmanı hemen 100 mt geride mi karşılarsınız, Atatürk taa Sakarya nın doğusuna çekilmişti, bir hamleniz daha olduğunu düşünmek sizi rahatlatır. Paçallar 10 kademede bitmiş atacak mermi kalmamış psikolojik olarak zor bir durum.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tam anlıyamadım sn şekerli benim maliyet 1.18 falan nasıl paçal yapmamı önerdiniz tam anlıyamadım açıklayabilirseniz sevinirim

Haklısınız sn tahminci sanırım henüz paçal için erken.Bekleyelim bakalım

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Ben de görüşümü paylaşmak isterim. Paçal ı savaşta geri çekilme gibi düşünün, muhabereyi kaybettiniz orduyu korumak için mecburen geri çekildiniz, düşmanı hemen 100 mt geride mi karşılarsınız, Atatürk taa Sakarya nın doğusuna çekilmişti, bir hamleniz daha olduğunu düşünmek sizi rahatlatır. Paçallar 10 kademede bitmiş atacak mermi kalmamış psikolojik olarak zor bir durum.
    1.25 den başlayarak en son 0.83 paçalı ile maliyet 0.94)

Yukarı giderkende satarak paçal ama.

0.83 kalmadı)

Sayfa 370/692 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •