Sn şekerli büyük geçmiş olsun,aman sizde şeker var mümkün olduğunca uzak durun eşinizden.Eşinizin kronik rahatsızlığı var mı,merak etmeyin bu omıcron hastanelik falan yapmıyor
Bende şeker, hiper tansiyon , kolestrol var. eşimde yok. O aşı karşıtı olmamıştı. iki gündür sırt ağrısından yatamıyordu. ben hafif geçiriyorum. sağolsun doktor ve eczacı arkadaşlar yardımcı oldu. hanım dün akşam zorla hastaneye gitti. yapmamışlar önce, otobüsle yolculuğa çıkacağım deyince yapmışlar. 5-6 saat sonra aradılar. görüştük sırt ağrısı için arvales tavsiye ettiler. Artık adrese gelmiyorlar herhalde, telefona gelen kodu sordular 1 hafta karantina süresi dediler, bakçez artık![]()
Bir insanın cenaze namazı kılınırken, hakkını helal edecek çoğunluk olmalı. Bu sözüm tahtayı yapan vatandaşa
Bunların o konularda kendilerini nasıl ikna ettiklerine inanamazsınız.. onlara göre yaptıkları ticaret.. ve ticaret helal.. bunları büyük balıklardan başka kimse adam edemez.. biz de hareketlere odaklanıp yem olmamaya çalışacağız.. dün alım iştahının kısıldığını hoşuma gitmediğini yazmıştım, muhtemelen Ahlatçı tahtayı tutamayınca maliyetine ya da hafif karla elindekini boşalttı.. bunları yakalayalım bize yeter.. nasılsa cenaze namazlarının kılındığından bile haberimiz olmaz.. bizimkini onlar kılmasın yeter..![]()
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yer İmleri