Sebze, meyvede biz de elma veya üzüm sirkeli suda bekletiyoruz. Yani önce normal suda yıkayıp sonra sirkeli suda bekletip sonra durulama amaçlı bir daha yıkıyoruz. Başka birşey duymadım bu konuda...
Printable View
Bi 50 sayfayi okuyun dedik.
Abi yaşta da yolda da benden büyüksün. Karşında çen çen etmek haddime değil. :) Cahilliğimdendir belki ama ben yardım edilen bir dünya , yardım edilen bir insanlık görmüyorum ve öyle bir tarih de okumadım. Belki kendimi geliştirip senin seviyene gelebilirsem senin gibi düşünürüm ama şimdilik böyle düşünüyorum. ...
Bizim en yakın müttefikimiz pakistan, onun can düşmanı hindistan. Çin ile hindistan arasında bir tatsızlık olursa mutlaka diğer bacağı pakistan olur. Bu durumda biz yine iki arada bir derede kalacağız. Ben tayvan konusunda size katılıyorum. Ancak honkong’ta ellerinde bir güç yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fildişi sahili gibi hatırlıyorum üstat,
Her 2 afrika ülkesinden birinin resmi dilinin fransızca olduğunu, 14 afrika ülkesinin hazinesinin fransa merkez bankasında bulunduğunu biliyor musunuz, suya muhtaç insanları bu zamanda bile sömürüyorlar, insan hakları savunucusu mahluklar
Bu sayfaya hisse meselesi taşımak istemiyorum ama ülkenin en büyük şirket birleşmesinde AKP ve CHP 'nin müttefik oluşuna şahit oluyoruz.
Ortada yeteri kadar para olursa herkes herkesle dost yahut düşman olabilir.
Dünyada güzel yer yoktur, daha güzel yer vardır. Kimse masum değildir ama daha masum olan vardır.
Evet dünyanın anasını belliyorlar ama en azından kendi vatandaşlarına daha güzel bir hayat veriyorlar.
Benim vergim Kraliçe'ye gitmiyor ki ,beni düşünmek zorunda olsun. Beni , benim vergimi alan düşünmek zorunda.
Bu dunya da guzel seyler de var.
Mesela evlat sevgisi.
Ben Kanada'ya giderken, Kizim 3, Oglum 5 yasindaydi.
Kanada'da yeniyim, is yerinde bir Ingiliz Kanadali hatunla sohbet ediyoruz.
Ben bu konudan soz ettim, kadin ay bilmezmiyim dedi, benim de kopegim var..:he:
Nerden aklima geldiyse is'te.
Mecburlar. 1997’de devir olmuş sanırım. 50 yıl tek ülke iki sistem garantisi var. 23 yıl geçmiş. 30 yıl kalmış. Bugünün gençleri bu sistemin bitişini görecek tüm mücadelenin temeli bu ancak çin çok güçlü ve amerika dışında karşısında duracak kimse yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabit kura mı geçildi ne?
Dolar 13 gündür 6,85
pazar günü duydum bunu yeni mi nete düşmüş insanlar çok yavaş ve tembel artık sanırım .
Sokağa çıkma yasağında olmuş olay
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
babamgil evlat sevgisine beni , 15 yaşımda doğum günü pastamdan hallice bir dilimi masada önüne nezaketle bırakırken hazırlamıştı... tabii o an anlayamamıştım... bilmem kaç bin dolarese o zamanın meşhur brezilyalı bir diş hekimine yaptırdığı omo beyazı dişleriyle sırıtarak , 18 ine girdiğin gün tek başınasın biliyosun di mi evlat demişti.... bundan sonrası özel hayata girer , anlatırım ... az sonra
Papua yeni Gine o ülke .
Diğer hepsi sonradan tırsıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cin'in ulusal guvenlik yasasi, Sali gunu saat 11.00 p.m. de yururluge girmis.
Haberi NHK World Tv, Breaking News olarak alt yazi geciyor.
Bir tane amca denk geldi bugün evladım herkes iade alıyor bana niye vermiyor bu alet dedi .
Amca hem beleş gidiyorsun hemde para mı verecekler diye bekliyorsun dedim tip tip suratıma baktı .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endişede hAklı olabilirsiniz .
Son günlerde morali bozuk bir arkadaş vardı hayırdır dedim .
Ya bu Coronadoyu atlatsan bile hasar bırakıyor kanser oluyormuşsun ne yapacağım çok şey var daha ölmeden yapacaklarım var dedi .
Bende dedim corona yakalandık atlattık sonrasını mi düşünüyorsun dedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gözleyici46 kıymetli dostum , ev içün yapacağınız hareketler şunlar , 1 ) bütün yünlü kıyafetleri yünlü battaniyeyi , yünlü halıyı yünden mamül ne varsa hava almayacak poşetlere koyup münasip bir yere kaldıracaksınız . 2 ) eşyaların hem kendi aralarında hem de duvarlar arasında sosyal hava alma mesafesi bırakacaksınız 3 ) vantilatörü / vantilatörleri duvara vurduracak şekilde evde sürekli çalıştıracaksınız ( klima istemiyorsanız ) 4 ) klima istemiyor iseniz veya evim her bölgesine yetişemiyorsa klima , nem alma cihazı alacaksınız 5 ) 4 numaralı maddeyi asla unutmayacaksınız 6 ) duvarlarda yeni nesil teflon kaplı silinebilir boya var ise onları sökeceksiniz , mat su bazlı boya yapacaksınız 7 ) banyoyu asla ıslak bırakmayacaksınız 8 ) yoğurt yiyiniz su içiniz arada bir dilim limon da eklenebilir suya mideniz haşat değilse 9 ) şehir değiştirin sizinki hangi şehirdi
Olabilir aslında. Sabun kulağa hoş gelmese de güzel durulama yapılırsa sorun kalmaz. Ki üretimi esnasında ne lanet şeyler bulaşıyor üzerine.
Biz de gelen poşetleri çamaşır suyuyla yıkayıp, diğer alışverişin sebzelerini koyuyor temizledikten sonra ama dediğiniz şu açıdan sıkıntı. Dolaptaki domatese el değer, el buzdolabına değer, tezgaha değer. ( evet manyak oldum )
Kapıdan girince direk her şeyi balkona indiriyorum. Elimizden gelen temizliği yaptıktan sonra mutfağa alıyoruz . Kombinin yanında vidalar monte ettim, asılacak olanlar temiz poşete alındıktan sonra oraya asılıyor.
Bundan kaçışımız yok ama olabildiğince geciktirmeye çalışıyorum. Çocuklarda falan çıksa vicdan azabından 1 gecede saçlarım beyazlar. :)