Sayfa 359/1001 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Biz gümüşler vitrinde gondol,,platinler kalcada çivi

Sizlere de, yüz vermeye gelmiyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Amme hizmet yapıyorum:
    Dolar 6.85
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    The emergency room charged Harvey $199 in cash. LeBlanc, who paid with insurance, was charged $6,408.

I assumed, like an idiot, it would be cheaper to use my insurance than pay cash right there, LeBlanc said. This is 32 times the cost of what my friend paid for the exact same thing.

LeBlanc's health insurer negotiated the total bill down to $1,128. The plan said she was responsible for $928 of that.

https://www.yahoo.com/news/two-frien...185607085.html

Siz sahtekar dolandircilar sadece bizim ulkede bu kadar cok herhalde diyorsunuzdur dimi.

Biri ayni test icin 199 dolar oderken, digeri sigortasindan odemis, 6408 dolar.

Sigorta sirketi de, bu rakkami 1.128 dolara dusurtmus. Onun da 928 dolarini oderim diyor, gerisi cepten.

Dunyada yolsuzluk ve sahtekarligin cikis noktasidir ABD ayni Cocuk Felci gibi.

Gambia, Mozambik,Turkiye gibi ulkeler de onlardan ogrenir adam soymanin her yolunu.
    Bende nefret ediyorum amerikanin saglik sisteminden. Ama turkiyede ne kadar zengin varsa en ufak isini halletmek icin amerikaya geliyor. Fiyat cok yuksek ama kalite tartisilmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Dengeleri degiştirebilen bır devlete rusyaya kazık atmayı dogru buluyorsun yani
    aslı varsa bu işin, rusya ambargosu loading..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Cevap veriyorum mucize olmazsa bitmeyecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu virus bence hic gitmeyecek

Amerika sonsuza kadar para basacak

Cunku basmazsa butun dunya coker

Turkiye duble coker

6. Hava çok sıcak ve boğucu,virüs var diye yazlığa da gidemiyoruz,yapışık nizam çünkü.....

Dolares dede yaprak kımıldamıyor,ver s-400 ü sabitle dolaresi 6.85 e anlaşması yapıldı galiba...

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Dengeleri degiştirebilen bır devlete rusyaya kazık atmayı dogru buluyorsun yani
    Aynen öyle, benden güçlü olan komşularla fazla samimi olmamayı doğru buluyorum.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hava çok sıcak ve boğucu,virüs var diye yazlığa da gidemiyoruz,yapışık nizam çünkü.....

Dolares dede yaprak kımıldamıyor,ver s-400 ü sabitle dolaresi 6.85 e anlaşması yapıldı galiba...
    Yazlık varsa gidin. Ben gittim rahat ettim. Komşularım bilinçli mesafeyi koruyoruz. Deniz kenarı sakin, herkes tatilini temmuz ve ağustosa saklıyor. O dönemler daha kalabalık olacak.

O egeli ben değilim

Sayfa 359/1001 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •