Bu sıralar geceye poz.tasimiyorum.Gunde 50/80 puan marj oluyor...Haftada 2 tane yakalasan 100 puan eder...kademeli yüksek kaldiracla haftada epey kazanilabiliyor.
Elbette zamanı gelince 500/600 puan hedefli pozisyonda bekleme yapacağım.
Printable View
Bu sıralar geceye poz.tasimiyorum.Gunde 50/80 puan marj oluyor...Haftada 2 tane yakalasan 100 puan eder...kademeli yüksek kaldiracla haftada epey kazanilabiliyor.
Elbette zamanı gelince 500/600 puan hedefli pozisyonda bekleme yapacağım.
Suriye harekat felan haberler geçiyor, forumda yazan olmamış düşünceleriniz nedir.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim düşüncem agresif long ama vob yapmıyorum. Yaptığım zaman da bırak hafta sonunu, hafta içi geceye bile poz taşımıyorum. Bu ülkede 8 saat çok uzun bi süre.
Ev ve kiraların yüksek olduğu büyükşehirlerin çeperinde arsalar planlanıp evi olmayan vatandaşa satılcakmış, kendi başlarına veya birlikte ev yapabileceklerimiş.
İşin içinde iş olabilir.
Şimdiye kadar duyduğum en çelişkili proje.
Normalde TOKİ toplu konut yapacak dense anlarım ya da prefabrik konutlar hızlıca devreye alınacak dense yine anlarım, bugüne kadar evi olmayan boş arsaya ev yapamaz bence. Villalık evler veya bağ evi stilinde evler deseler tepki çeker bu şekilde bir kılıf olabilir.
dönüp dolaşıp
genişleme bölgelerindeki, imarsız yerlere imar saçıp
arsa bolluğu yaratıp, müşteri kıtlığında,
sahiplerini vergiyle okşamazlarsa iyidir..
Asya borsaları yemyeşil, dax ve abd vadeliler de öyle. Bizde de hafta sonu süper bono vs açıklanmadı. Bu durumda +gap li açılış bekliyorum. Cuma kapanışta hekts, sise ve endeks kontratlarda long pozum vardı, zararla kapatmıştım haftayı. Öğlene kadar kara geçerim diye tahmin ediyorum.
Herkese bol kazançlı güzel bir hafta diliyorum.
SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.hisse.net/topluluk/showt...50#post5944550
2800.25 Long
https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post5943007
2817.75(uzlaşma 2814.25) ile haftaya başlıyor ..herkese bol şans ,iyi haftalar ,iyi seanslar :)
Herkese iyi haftalar
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sidettli bir şekilde misak i milli haritasi, bari Trakya ve 12 ada meselesini halletmeye çalışacaklar. Korkum odur ki hilafet mevzusu da gündeme getirecekler. Her müslüman milletten adam gelmesinin nedeni ve düşünce budur. Bilginize...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amaç barınma sorununu çözmek değil ki.
Koy bakalım 2. 3. konuta artan oranlı vergiyi. Konut fiyatları ne oluyor görelim. Hem böylece sermayeyi ranta degil üretime yonlendirirsin. Ama niyet o degil.
Dow da eşeğin kulağına suyu kaçırdı. Düzeltme de yapmıyor zalim.
Dolar niye gidiyor? sabah sabah?
Erdoğan bi şey mi söyledi, takip edemediğimiz..
bizim piyasaların dünya ile alakası kalmadı .avrupa abd isterse yüzde 5 artı olsun biz eksi yapabilirz bu durum tam tersi içinde geçerli..
Yeni Zenginlere villa, yazlık, köy, dağ evi lazım..
Site de apartmanda sıkıştı garipler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.843 lonklar flat...
Pala galiba dini bütün biri, put'perestleri hiç sevmiyor.
la noolıyı neden birden fırladı endex şimdi???
Bir daha gelirse 2884 civarından shortlarim. Yok öyle GAP ile millete mal kitlemek pala
biraz abarttı gibime geldi, longları kapattım
.. ve taktik short
biraz dikkatli olalım donlarımıza mukayyet ..neydi kural herkeş şortsa ıhh düşer mi neydi...
3 yıldır sunu anladım havayolları golden cross baslatır ve bitirir ülke de ... Bankalar vs artık hikaye olmus ...
Short sevicilige devam mı gene[emoji6]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abka,
bırak çanak çömlekleri diyorsun.
formasyon benim dalım yakaladınmı inmeme tahtadan :)
Oyunagelen abi hoşgeldin, bir süredir yoktun nasılsın halin keyfin yerinde mi, para sayma makinası lazım sa gönderiyim abi :he:
Hergün para dağıtıyorlar burda, katlıya katlıya bi hal oldu, koyacak yer bulamıyoruz artık :kahkah:
Dalgacı abi dow sayımı var mı? Motoru yakacak namussuz.
sayın ALPER
https://www.hisse.net/topluluk/showt...48#post5935448
Tom emmi uzatmaları oynamakta. Şu an ED 1 33.500 civarında sonlanır diye tahmin etmekteyim...bol şanslar
cuma günü dibine göre 100 puvan yaptı..hatırı kalmasın az bişey şort...fakir geldik fakır gidicez reis...
Kritik bir yere geldi. Açılış bence olumsuz ama buradan gelen alımlar ile kopartabilecegi gibi tam buradan gelebilecek satışlar ile eksi kapatma durumu da mevcut.
Yani inflection poynt sanki bu saat.
Aşağı yukarı ne yöne kırarsa ortak olmaya çalışırım sanki gün içi.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sene başından beri XU100 %33 artmış. O günden bu güne enflasyon bu rakamın üstünde. Vur-kaç harici short kovalayan yaya kalır...