Haftalık 245 günlük 218 olalim
Printable View
Haftalık 245 günlük 218 olalim
günaydın iyi haftalar bol kazançlar..
güne iyi başladık ama halk bankof endeksle verdiler malı..
bu info dan da tiksinti geldi artı satsa da ne varsa gitse artık.
Teknik işini öğrendim (mi acaba) diyerekten 300'den dönüş yolunda 265'te atlamıştım trene - ki henüz çözmediğimi anlamış bulundum :) o yüzden GESAN'a teşekkür borcum var; bir ara 90 bin liraya kadar çıkan zararıyla güzel bir ders satın almış oldum (dersimizin adı: tahtacının niyeti > tüm teknik indikatörler)... Neyse ki şirket gerçekten çok güzel şirket, sektör çok güzel sektör, zaman da tam bunların zamanı... Üçü bir araya geldiğinde zarar denen şey tamamen fiktif (panik yapıp satmadıkça) ve çok konjonktürel bir kavram haline geliyor...
Şirkete güvenim tam ama şu iki-üç gündür yaptığı 5 + 5 + 5 hareketler yerine daha yatay bir açıyla günde +/- 1 haftada +1,5 falan gitse çok daha memnun olacağım; bu rollercoaster hareketleri yeşilken de en az kırmızıyken olduğu kadar hoşuma gitmiyor...
%7 yapıp +3 e düşmesi olayını bende sevmiyorum.
bankoff 10 numara trade yapıyor aşağıdan aldıklarını yine veriyor..
bugün bakalım perşembe aldığı hisseler henuz virman geçmemiş.. hepsini bugün de satacak hali yoktur herhalde..
global alımları deutsche banka gitmiş 21795 lot..
düşen direncimiz 217 lerden geçiyor....bu gün o civarlara kadar çıkıp ardından gevşedik..umuyorum ki güç topladıktan sonra tekrardan oraya yönelip orayı geçelim..
şu robotları yasaklamaları lazım..bence tüm ky ların cimerden bu şikayeti yapmaları lazım...yerli yatırımcılar ile robot kollanan by ve yabancılar eşit şartlarda rekabet etmiyorlar...ky nın elini kolunu bağlıyorlar onlara ise her türlü imkanı sağlıyorlar...madem borsada yabancıların da oranı %65 lerden %30 lara düşmüş ve ciddi bir etkileri kalmamış iken spk nın bu kararı alması lazım...
eşit şartlarda olursak ky ve robot veya by çekişmesinde bu gün %10-20 sinde ky kazanabiliyorsa bence robotların yasaklanmasından sonra bu oran %40 lara kadar çıkar...ky küçük sermayesi ile daha çevik davranabilir..bu sefer de büyük olmanın dezavantajını yaşarlar by lar...bence en kısa sürede büyükler lehine düzenlenmiş olan kurallar değişmeli...ky nın son zamanlarda çokça girdiği borsada şartlar eşit olmalı..by lara hiç bir öncelik tanınmamalı..
230 da ise bolinger orta direncimiz var...umarım ki 216 ıyı geçtikten sonra 230 söz konusu olacak...
ben hala bu bankof işlemlerinin patronun gizli hesabı olduğundan şüpheleniyorum...spk denetiminden kaçmak için bence patronlar o hesabı kullanıyor...kritik vakitlerde kap atılması ve bankof ile uyumlu hareketlerin olması şüphelerimi artırıyor...ky hep patronu suçluyorlar ya artık onlara hak veriyorum...patronsuz kuş uçmaz bence...:kahkah:
deniz yatırım bir bize hedef fiyat vermedi ayıptır bizde bu mahallenin cocuguyuz :kahkah:
Bofa persembe aldığı 153bini bitirdi 152 satti şu ana kadar. Cuma aldığı 67 bini yarina birakirmi acaba
Is yatirim 57 binle karsilamis halk ykb ziraat 25 30 arasi alim yapmis. Digerde 30 satana karsi 60 alan var. Ky geri dönüyor kagida gibi bir durum var
Bu arada astor yuzde 1.64 verdi. Eupwr için dahada az olacak belli oldu.
Esas dönüş öğleden sonra olabilir. astor arzında dağıtım 1,64 olmuş ve yavaş yavaş blokeler kalkmaya başladı boştaki paraların büyük kısmı borsaya geri dönecektir.
ssss
astor da bireysele dagıtım taahudunu yerine getirmemiş :) firma için olumsuz bir olay gibi duruyor.
twetter da bir rakam gördüm de 34,5 kat fazla talep gelmiş.. doğru ise muazzam para.. 7 milyar lira :)
ben pek sanmıyordum düşüşlerde bu kadar etkili olacaklarını ama 2 haftada 20 milyar lira satış oldu epi topu onu da düştük ama karşıladılar halka arzların etkisi net var piyasaya..
pandemiden sonra hızlanmıştı bu halka arz sonra bastılar hepsini furya bitti...
en çok çıkan hisseleri bizde dahil gesanı bastılar çok temiz sasası vs..
bu halka arzları da yakında aşağı basmaları muhtemeldir.
şaka gibi ya halka arz olacak diye 7milyar lira para gitmiş orada bekliyor :)
Tahtada 10 kademede 3 bin lot oluyor. Sonra nasil oluyorsa tek kademede 9bin lot bofa satiyor ziraat aliyor. Ne biçim bi oyun lan bu
halka arz sonrasi gelen nakitlerle mali yukardan kitliyolar. cok ongorulebilir bu spekler
Robotlar, fiktif işlemler, algoritmalar. Bizim aklımız pek ermez bu işlere.
Europower'ın onayı için büyük arzların neticelenmesi bekleniyorsa artık zamanıdır. Son birkaç gündür tahta kuvvetli. Fibo 0,618 seviyesi 302,5 zirvesine göre 189'lardaydı. 300 - 302,5 ikili tepesinden sonra 189 altında sıralı üç gün kapanış yaptırmadılar ve tahtayı yukarı taşıdılar. Sırasıyla sadece iki gün kapanış yaptı ve hızlıca 200 üzerine attı. Perşembeye kadar spot fiyat davranışı önemli. Europower onayını zirvede karşılayabilirsek iyi olur. Bunun için haftaya onayın gelmesi mantıklı olur. Arkasından %300 bedelsiz onayımız var. Bölünmemiz var. Bilançomuz var. Peak açılışı var. Arkadaşların sırayla yazdığı onlarca beklenti var. Arada patron satışını da atlattık gibi görünüyor. Önümüzdeki tek engel kurumsal yerli veya yabancı bir fon çıkışı olur ancak yabancı payımız da düşük seviyelerde.
Takas verilerinde citi 923bin den1milyon 98 bine yükselmiş. Çarşamba günü geri dusmezse bofa dışında bir kurumdan geçiş olmuş demektir
Tavanımız hayırlı olsun :-)
Hasret bıraktın bu tavanlara,eski günlerine dön artıkta.
bu tavana gerçekten çok ihtiyacımız vardı, güzel oldu :)
Arzlara girenler 240 hatta 260 dan beri satıyorlar.Gelip yine ucuzdan aldılar.
hayda simdi durup dudurken niye Tavan Olduk ? bilen varmi ?
Hayırlı sı olsun tavan da olsa vermicez keratayı yol uzun
hayırlı uğurlu olsun tavanımız...aylardır bir tavan gözlüyorduk...bu tavanı çok önemsiyordum ki bir tavanı gesanın psikolojisinin düzelmesine neden olacağını ve eski günleri yaşayacağımıza yoruyordum...bence bu tavan bu yolda sağlam bir adım oldu...
hisseler gördükleri zirveleri unutmazmış....:kahkah: bakalım gerçekten de öyle mi olacak ??? sabır sabır sabır...
Astor dan çıkanlar mı enerjiye akın etti acaba..