Sayfa 367/902 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. eşit şartlarda olursak ky ve robot veya by çekişmesinde bu gün %10-20 sinde ky kazanabiliyorsa bence robotların yasaklanmasından sonra bu oran %40 lara kadar çıkar...ky küçük sermayesi ile daha çevik davranabilir..bu sefer de büyük olmanın dezavantajını yaşarlar by lar...bence en kısa sürede büyükler lehine düzenlenmiş olan kurallar değişmeli...ky nın son zamanlarda çokça girdiği borsada şartlar eşit olmalı..by lara hiç bir öncelik tanınmamalı..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 230 da ise bolinger orta direncimiz var...umarım ki 216 ıyı geçtikten sonra 230 söz konusu olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu robotları yasaklamaları lazım..bence tüm ky ların cimerden bu şikayeti yapmaları lazım...yerli yatırımcılar ile robot kollanan by ve yabancılar eşit şartlarda rekabet etmiyorlar...ky nın elini kolunu bağlıyorlar onlara ise her türlü imkanı sağlıyorlar...madem borsada yabancıların da oranı %65 lerden %30 lara düşmüş ve ciddi bir etkileri kalmamış iken spk nın bu kararı alması lazım...
    valla keko robot işini yasaklamaları zor dünya bunla dönuyor..

geçen gwind yatırımcı ilişkilerini aradım muaazzam satış yedi dedim. robotik işlemlerden dolayı böyle oldu dedi.. aktif pasif yatırımcıyı görebiliyorlar..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

230 da ise bolinger orta direncimiz var...umarım ki 216 ıyı geçtikten sonra 230 söz konusu olacak...
    hızlıca 230 un üzerine atmamız lazım bugün iyi kapatmamız lazım onun için.

bankoff 130k lotu verdi aslında artık yürütsünler.

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    hızlıca 230 un üzerine atmamız lazım bugün iyi kapatmamız lazım onun için.

bankoff 130k lotu verdi aslında artık yürütsünler.
    216 yı güçlü bir şekilde geçersek bence artık rahatlıkla 230 u da geçeriz...

216 yı güçlü bir şekilde geçersek bence artık rahatlıkla 230 u da geçeriz...
    12 ocaktan beri alımlarda bankofun elinde 80 bin lot kaldı bakalım hala satışa devam edecek mi?

işlemlerden şuan karı 5.9milyon çok güzel hareketler

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    12 ocaktan beri alımlarda bankofun elinde 80 bin lot kaldı bakalım hala satışa devam edecek mi?

işlemlerden şuan karı 5.9milyon çok güzel hareketler
    ben hala bu bankof işlemlerinin patronun gizli hesabı olduğundan şüpheleniyorum...spk denetiminden kaçmak için bence patronlar o hesabı kullanıyor...kritik vakitlerde kap atılması ve bankof ile uyumlu hareketlerin olması şüphelerimi artırıyor...ky hep patronu suçluyorlar ya artık onlara hak veriyorum...patronsuz kuş uçmaz bence...

deniz yatırım bir bize hedef fiyat vermedi ayıptır bizde bu mahallenin cocuguyuz

Sayfa 367/902 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •