BofA aldığı sattığı ilk 5 hisse, KRDMD alıp THYAO satıyor,
https://i.hizliresim.com/6f3zrxe.PNG
Printable View
BofA aldığı sattığı ilk 5 hisse, KRDMD alıp THYAO satıyor,
https://i.hizliresim.com/6f3zrxe.PNG
Ne olsun istiyorsunuz peki sadece bu forumdakiler mi borsayla uğraşsın. Kadın işini bırakıp trader mı oldum demiş. Sanki bütün ülke mesleğini bırakıp borsaya gelmiş gibi davranılıyor. Artan hesap sayısı eşit dağıtımlı halka arzlar için. etrafınızdan da mı görmüyorsunuz bunu. Lokmacı açmak da bir dönem yaygındı. Bugün insanların bist30 hissesi almasından neden rahatsızsınız. Tamam en çok bilen sizsiniz. Normal vatandaş alınca kesin borsa düşer. Hadi kısa pozisyon açıp siz zengin olun. Diğer herkes batsın.
Özür dilerim
Gundi zatı hep yukarı hep yukarı derken 6500 den LONG olan biri vadelide bir kaç günde ister istemez BATMIŞtır benim için sıkıntı yok çünkü her defasında söylüyorum ben işlem yapmıyorum
işlem yapandan fazla burada vakit geçiriyorum belkide buda sakıncalı bilemiyeceğim artık.
İnan en çok sinirimi bozan kısmı bu kısmı...
Yanlış zamanda doğup, yanlış zamanda borsa tecrübesi edinmişiz...
Bizdeki güdüler karı korumaya yönelik...
Zamanın kriptodan kriptoya, hisseden hisseye atlayan yeniyetme nesli ise değil bir iki ay, iki-üç hafta zararda oturma hissini bile tatmamış durumda... Geçen hafta gömdüğünü, bu hafta pamuklara saran pala sayesinde...
sabah sabah balkon konuşması yapmışınız anlatılmak istenenleri anlayamadan bu kadar hızlı gider yapmak olmaz.
bence yazılanları iyi okuyun .
kolay para yok artık , kazandığını sanırsın ama sistem kazandığından fazlasını alır.
bu yüzden dikkat edilsin deniliyor ha unutmadan sizin bahsettiğiniz insanların borsaya donanımsız veya profösönel yardım almadan gelmesi kendi adıma benim için iyi , bizde diyoruzki bu süreç daha zor ve para kaybetmenin daha fazla olacağı sene olabilir diyoruz , doğru kararlar alınmazsa.
Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçiminin Mayıs ayında olması için çağrıda bulundu.
14 MAYIS SEÇİM OLACAK DİYE açıklama yapmadı mı reis 2 gün önce zaten ne gereği vardı zaten açıklandı , yanlış mı hatırlıyorum yoksa :whistling:
gülben ablanıza yardımcı olun...
https://i.hizliresim.com/4gr4dwu.jpg
Sayın Sindoma, fikirlerinizi uzun zamandır beğenerek takip ediyorum. Paylaşımlarınız oldukça faydalı ve hiç bir zaman ne yükselişte ne düşüşte keskin değil. LAfım size değildi. Niyetim balkon konuşması yapmak hiç değil. Ama yazılara bakıyorum borsaya yeni başlayanlara karşı hep bir küçümseme var. Elbette kolay kazanç yok elbette bilgisiz hangi işe girseniz batarsınız. Ama bunun yolu sürekli küçümseme, korku yaratmak vs olmamalı. Şu an bu sayfayı 31 üye ve 131 ziyaretçi takip ediyor. İnsanları bilgilendirmek gerekiyor kaçırmak değil. Dediğim sadece bu. YAnlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Başlığı konu dışı işgal ettiğim için de öyle.
Bankalarda YF ve bofa makinesi satış tarafında olduğundan piyasada inceden pati yapıyor .
Bakın bakın ne diycem
SPOT, hergün düzenli olarak hisse öneren Y/F bugün hisse önerisi yapmamış! sanırım okkalı satış yapacak!
https://i.hizliresim.com/54t8day.PNG
https://i.hizliresim.com/efor78h.png
kanalın üst bandından satış geldi
Aynen katılıyorum gözünü kapat seç al kazan donemi ile aynı zamana geldi gençler bu öz güven patlaması yapıyor insanlar da bu sadece borsa için değil diger urunnler içinde geçerli algı olustur sürü psikolojisi ile talebi arttirabilirsen bir çeşit ponziye dönüşüyor sosyal medya ile etisimin hızlanması buna çanak tutuyor peki gerçekler ne kadar daha ötelenir yada bir dönüş olacakmi rasyonaliteye düşündüğüm soru bu.
Gülben abam ne alacak acap merakta komasa bari.
kılışdar sattıydı geri almadıysa malsız kaldı.
xşşek endeksinden selo gitti diye eküriside gider mi?
kapalıçarşıya giden var mı kaç bara 1 yılanolu
Kanimca, Secbul u tebrik kuyruğu oluşacak.. .40 gun içinde.....😀
erken seçim olması meclis çoğunluğu ile oluyor. bu durumda 2 kere cb yapmış birisi aday olabiliyor.
şu duruma ne yazsam tam olarak açıklayamam :kahkah:
şimdiye kadar ki gözlemlerim onu düşündürüyor! Y/F satış yapsa bile belki de piyasa karşılayacak, gerçi Y/F bu konuda şaibeli bir aracı kurum, geçen mal aldığında internet sitesinde piyasa iyi olacak deyip de sonrasında satışa geçip yazıyı da silen bir kurum, öncesinde de bir kaç kere aynısını yapmıştı, yani piyasada satış bekleyip de en iyi alıcı olan kurum olmuştu ya da alış bekleyip de en iyi satıcı olan kurum da olmuştu!
Hocam seni de tebrik ederiz, sistemi ilk SAT verenlerdensin neticede...
Acıtıcı bir düzeltme halen mümkün ama yalvartma falan işlerin bu noktaya geleceğini pek sanmıyorum...
Adam istediği yöne istediği hızda getirme kabiliyetine sahip geçen hafta çarşamba 4600 olan borsa bugün 5300, istese hafta sonuna kadar eski zirveyi bile test eder...
O yüzden her iki yönde de fazla gaza gelmemek lazım...
evet...sistem 5 ocakta 5540/30 arası sat verdi...öylece devam ediyor..
Günlük sistemler hisse için kullanılabilir.Vob için çok doğru olmaz..Tepkiler sistemi al yapmaz ama vobcu buna dayanamaz.
Ünlü'nün Strateji Raoprundan.
CCOLA Buy 190.30 - 295.00- 55%
KCHOL Buy 75.25 - 99.20 - 32%
THYAO Buy 144.40 - 180.30 - 25%
AKBNK Buy 17.27 - 23.60 - 37%
TOASO Buy 153.20 204.20 33%
TCELL Buy 35.66 55.00 54%
günü en düşükten kapatırmıyız?
Benim için dip,agresif alim yeri bist100 de 3500/3700 arasıdır...Orada orta vadeli net aliciyim..Bu da kayıtlara geçsin.
yabancı selocana dalmış...
https://i.hizliresim.com/dvupmfo.jpg
yazacak bişeyde yok .. dalga gerekeni yapıyor .. yapacaktır .. bullish görüntü devam bende .. eskiden stockgeneration vardı . arkaya yaslanmaya devam derdi ...sağlam traderdı . : .))
pıst 100 dipten %15 yukarı yapmış farkında olmayanlar var.:)
şuanda ilk zor bölge 5300 bölgesi üzerinde günlük kapanışlar.
5600 üzeri kapanışlarda yeni zirve startı olay bu.
orada sat vermiş burada al vermiş, badem almış vs derken borsa %15 yukarı geldi dipten :kahkah:
daha öncede söyledim trend de bozulma yok sadece momentum taze para girmediğinden BAM BAM yerine TIK TIK ilerliyor:wave:
Seans içi düzeltmelerle ilerliyor 5300 açılacaktır.ytd