Sayfa 366/990 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Viop XLVII

BofA aldığı sattığı ilk 5 hisse, KRDMD alıp THYAO satıyor,

2. Ne olsun istiyorsunuz peki sadece bu forumdakiler mi borsayla uğraşsın. Kadın işini bırakıp trader mı oldum demiş. Sanki bütün ülke mesleğini bırakıp borsaya gelmiş gibi davranılıyor. Artan hesap sayısı eşit dağıtımlı halka arzlar için. etrafınızdan da mı görmüyorsunuz bunu. Lokmacı açmak da bir dönem yaygındı. Bugün insanların bist30 hissesi almasından neden rahatsızsınız. Tamam en çok bilen sizsiniz. Normal vatandaş alınca kesin borsa düşer. Hadi kısa pozisyon açıp siz zengin olun. Diğer herkes batsın.

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Çok uzun yıllardır aynı nickle yazıyorum ve böyle bir söylemim olmadı..
    Özür dilerim

Gundi zatı hep yukarı hep yukarı derken 6500 den LONG olan biri vadelide bir kaç günde ister istemez BATMIŞtır benim için sıkıntı yok çünkü her defasında söylüyorum ben işlem yapmıyorum
    işlem yapandan fazla burada vakit geçiriyorum belkide buda sakıncalı bilemiyeceğim artık.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

tamam işte herkes de coşku , herkes çok iyi biliyor borsayı, coşku coşku HELVA yapılmaya başladığında içine BADEMDE atılarak kavuracaklar.Millette algıda oluşmuş Kılıçdaroğlu çıkar 2 tweter atar vs muhabbeti , hasarın faturası onlara kesilecek
    İnan en çok sinirimi bozan kısmı bu kısmı...

Yanlış zamanda doğup, yanlış zamanda borsa tecrübesi edinmişiz...

Bizdeki güdüler karı korumaya yönelik...

Zamanın kriptodan kriptoya, hisseden hisseye atlayan yeniyetme nesli ise değil bir iki ay, iki-üç hafta zararda oturma hissini bile tatmamış durumda... Geçen hafta gömdüğünü, bu hafta pamuklara saran pala sayesinde...

5.  Alıntı Originally Posted by makengineer Yazıyı Oku
    Ne olsun istiyorsunuz peki sadece bu forumdakiler mi borsayla uğraşsın. Kadın işini bırakıp trader mı oldum demiş. Sanki bütün ülke mesleğini bırakıp borsaya gelmiş gibi davranılıyor. Artan hesap sayısı eşit dağıtımlı halka arzlar için. etrafınızdan da mı görmüyorsunuz bunu. Lokmacı açmak da bir dönem yaygındı. Bugün insanların bist30 hissesi almasından neden rahatsızsınız. Tamam en çok bilen sizsiniz. Normal vatandaş alınca kesin borsa düşer. Hadi kısa pozisyon açıp siz zengin olun. Diğer herkes batsın.
    sabah sabah balkon konuşması yapmışınız anlatılmak istenenleri anlayamadan bu kadar hızlı gider yapmak olmaz.
    bence yazılanları iyi okuyun .
    kolay para yok artık , kazandığını sanırsın ama sistem kazandığından fazlasını alır.
    bu yüzden dikkat edilsin deniliyor ha unutmadan sizin bahsettiğiniz insanların borsaya donanımsız veya profösönel yardım almadan gelmesi kendi adıma benim için iyi , bizde diyoruzki bu süreç daha zor ve para kaybetmenin daha fazla olacağı sene olabilir diyoruz , doğru kararlar alınmazsa.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçiminin Mayıs ayında olması için çağrıda bulundu.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. 14 MAYIS SEÇİM OLACAK DİYE açıklama yapmadı mı reis 2 gün önce zaten ne gereği vardı zaten açıklandı , yanlış mı hatırlıyorum yoksa

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Özür dilerim

Gundi zatı hep yukarı hep yukarı derken 6500 den LONG olan biri vadelide bir kaç günde ister istemez BATMIŞtır benim için sıkıntı yok çünkü her defasında söylüyorum ben işlem yapmıyorum
    işlem yapandan fazla burada vakit geçiriyorum belkide buda sakıncalı bilemiyeceğim artık.
    Sorun yok Sayın Rosense. Bazen karışabiliyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 366/990 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •