Sokaklardaki son durumu veriyorum, eğer yasak olmasa çok daha tenha olurdu yeminlen.
Haaa... Ulen senin ne işin vardı sokakta derseniz, sadece bir ekmek alıp hemen eve döndüm.
Printable View
Sokaklardaki son durumu veriyorum, eğer yasak olmasa çok daha tenha olurdu yeminlen.
Haaa... Ulen senin ne işin vardı sokakta derseniz, sadece bir ekmek alıp hemen eve döndüm.
Bir gün başkan olursam. Bir imtihan ve yaşam köprüsü yapacağım. Bu köprüyü geçebilmek için basit bir zekaya sahip olmak gerekiyor. Köprünün iki çıkışı var biri yaşama öbürü sabun fabrikasına. Tahminen %25-30 u geçemez. Diğer bir planım temiz namuslu insanlar için suç işleyenler için de ikinci bir vukuati yaptığında ayaklarına kelepçe takıp dağı taşı ağaçlandırip sulayacak. Bedava ekmek yok. Kaçmaya kalkışan vurulup imha edilecek.
hastaneye gittik geldik araba sayısı yollarda az gelince markete uğrayım çocuklara birşeyler alalım dedik markete giremedik o kadar kalabalık daha doğrusu girmedik her bir kasada en az 5 er kişi kuyrukta içeriside ana baba günü
herkez en fazla 2-3 er parça bir şey almışlar pastaneye gidelim oradan pasta alalım dedik pastanede en az 5 kişi bekliyor biz içeri girmeyemeyeceğiz bayandan sonra 6. kişi biziz dışarıda bekleyeceğiz dedim.
bizden sonrada millet içeri kuyruğa girdi bayan girince kapının önünden siparişi verdim aldık geldik. kaldırımlarda millete omuz atarak yürüyorsun
neredeyse en boş yer hastane idi
Yavaş vurun, sırayla :cool:
Ürkütmeden, kaçırmadan..zaten can sıkıntısına birbirimize sarmaya başlamıştık. :oleyo: