Sayfa 738/996 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Geçen gün hastahaneye gittim. Bildiğiniz sokaklarda normal hayat devam ediyor. Parklarda dedelerle torunlar oynuyor. 15 tatil sonrası vaka sayılarında artış gelirse şaşırmam. Bizde millet ne mutasyon dinliyor ne başka bir şey.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada da durum aynı efendim, nadiren sokağa çıktığımda görüyorum yediden yetmişe herkes sokakta.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Eski Davutoğlucu yeni Babacancı bi zamanlar TSK yı yeniden dizayn etmeye hevesli Metin Gürcan ilginç şeyler söylüyor;

....ve hikaye şuna evrilecek:
    'Fakülte, öğrenci ve çalışan sayısı artan Boğaziçi Üniversitesi şehir dışında yeni ve Dünyanın ilk 100'üne giren büyüklükteki kampüsüne taşınıyor!'
    Şu anki milyar $'lık arazi mi? Boğaziçi ilk 100'e girdikten sonra lafı mı olur?
    Hayırlı İşler!

https://twitter.com/Metin4020/status...86017777770497

3.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Dth lar yaklaşık 600 milyon dolar çözülmüş.Adama sormazlar mı,Dolar 8.50 dayken bozdurmadın da bu seviyelerden niye bozdurursun diye?
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Ampüller, Boğaziçi Universitesine girişmişken onun da içine etmeden üniversitenin durumuna dair bir karşılaştırma yapalım. Oxford Üniversitesi dünyada ilk 100 de,Boğaziçi ilk 700de. Oxford'un yıllık bütçesi 3,167,000.000 usd. Bogaziçi bütçesi 61,079.000 usd. Oxford'un 7100 civarı akademisyeni, Boğaziçi'inn 811 akademisyeni var. Öğrenci sayıları Bogaziçi 15 bin, Oxford 24 bin civarı. Prof maaşları aylık Oxford da 12680 usd, Boğaziçi'nde 1562 usd. Ayrıca, Bu ülkede ilahiyat vs gibi bilim diye yutturulan alanlara ayrılan ödenek yıllık 7.000.000.000 usd. Neyse burdan matematği olan kaç yüzyıl sonra muasır medeniyet seviyesine erişiriz, Batı ya nasıl kafa tutarız hesaplar.
    Yıllarca İngiltere’de yaşamış biri olarak kıyaslamalarınıza katılmıyorum! Şuan 1 tane patlıcan İngiltere de 3 pound ekmek 2.5 patates 1 kg 1.75 pound...1+1 ev kirası 1500 yani öyle her iki kuru usd yapıp karşılamak yanlış oluyor

Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Yıllarca İngiltere�de yaşamış biri olarak kıyaslamalarınıza katılmıyorum! Şuan 1 tane patlıcan İngiltere de 3 pound ekmek 2.5 patates 1 kg 1.75 pound...1+1 ev kirası 1500 yani öyle her iki kuru usd yapıp karşılamak yanlış oluyor
    Otomobil,televizyon, bilgisayar, mobil telefon , elektrik, benzin,dogalgaz, internet, et, süt fiyatları ne durumda.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Yıllarca İngiltere’de yaşamış biri olarak kıyaslamalarınıza katılmıyorum! Şuan 1 tane patlıcan İngiltere de 3 pound ekmek 2.5 patates 1 kg 1.75 pound...1+1 ev kirası 1500 yani öyle her iki kuru usd yapıp karşılamak yanlış oluyor
    https://youtu.be/dUoH2H2zo-k

6. MEB bütçesinden 1 milyar TL ayrılmış Maarif Vakfına, daha önce de (geçen sene) 684 milyon ayrılmış;

Kuruluş Amacı
    Türkiye Maarif Vakfı, kültür ve medeniyet etkileşimini ortak iyi'ye ulaştıracak bir yol olarak gören Türkiye'nin uluslararası eğitimde dünyaya açılan kapısıdır.

17.06.2016 tarihli 6721 sayılı kanun ile kurulan Türkiye Maarif Vakfı, yurt dışında Türkiye Cumhuriyeti adına Milli Eğitim Bakanlığı dışında doğrudan eğitim kurumu açma yetkisine sahip tek kuruluştur.

Kâr amacı gütmeyen, kamu yararına çalışan bir vakıf olan Türkiye Maarif Vakfı, her ülkede okul öncesinden yükseköğretime eğitimin her aşamasında etkin faaliyet yürütmek amacıyla kurulmuştur.

https://turkiyemaarif.org/page/50-Tu...aarif-Vakfi-12

Bu Kanunun amacı; yurt dışında insanlığın ortak birikim ve değerlerini esas alarak örgün ve yaygın eğitim hizmetleri vermek ve geliştirmek amacıyla okul öncesi eğitimden üniversite eğitimine kadar tüm eğitim süreçlerinde burslar vermek, okullar, eğitim kurumları ve yurtlar gibi tesisler açmak, yurt içi de dâhil olmak üzere bu kurumlarda görev alabilecek eğitmenleri yetiştirmek, bilimsel araştırmalar ve araştırma-geliştirme çalışmaları yapmak, yayınlar yapmak ve metotlar geliştirmek ve faaliyet gösterdiği ülkenin mevzuatına uygun diğer eğitim faaliyetlerini yürütmek için merkezi İstanbul’da olan Türkiye Maarif Vakfının kurulması ve işleyişine ilişkin usul ve esasları belirlemektir.

Eğitim - Öğretim

Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim kurumları açar.
    Yaygın eğitim amaçlı kurslar, etüt merkezleri ve kültür merkezleri gibi tesisler kurar.

Eğitim Destek
    Eğitim-öğretim sürecinin tamamlayıcı birimleri olarak kütüphaneler, laboratuvarlar, sanat ve spor tesisleri kurar.
    Türkiye Maarif Vakfı Kariyer Takip ve Rehberlik Sistemiyle mezunlarımızın kariyer planlamalarına destek olur.

Yayın
    Eğitim amaçlı yayın organları kurar.
    Eğitim program ve içeriklerini geliştirir, üretir ve yayınlar.
    Eğitim metot ve usulleri ile içerik ve müfredata yönelik bilimsel araştırmalar ile AR-GE çalışmaları yapar.
    Süreli ve süresiz yayınlar yapar, sempozyum, konferans ve çalıştaylar düzenler ve bu alanda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapar.

Burs ve Barınma
    Okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar bütün eğitim süreçlerinde öğrencilere; eğitim amaçlı burslar ile nakdî destekler ve defter, kitap, kıyafet, bilgisayar ve yazılım gibi eğitim materyalleri ile aynî destekler sağlar.
    Eğitim kurumlarında hizmet veren ve eğitim alan kişilerin barınma ihtiyacını karşılayacak yurt, pansiyon ve lojman gibi tesisler kurar.

Uluslararası İmam Hatip Liseleri Öğrenci Başvuru Formu
    https://turkiyemaarif.org/page/1410-...vuru-Formu-175

Türkiye Maarif Vakfı bursiyeri olarak Türkiye Üniversitelerinin Eğitim Fakültelerinden birinde okuduktan sonra kendi ülkemde veya uygun görülen bir başka ülkede Maarif Okullarında öğretmen olarak görev yapmayı istiyorum. Başvurumun değerlendirilmesini arz ederim.

Nedir bu vakıf bilen var mı?

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Ampüller, Boğaziçi Universitesine girişmişken onun da içine etmeden üniversitenin durumuna dair bir karşılaştırma yapalım. Oxford Üniversitesi dünyada ilk 100 de,Boğaziçi ilk 700de. Oxford'un yıllık bütçesi 3,167,000.000 usd. Bogaziçi bütçesi 61,079.000 usd. Oxford'un 7100 civarı akademisyeni, Boğaziçi'inn 811 akademisyeni var. Öğrenci sayıları Bogaziçi 15 bin, Oxford 24 bin civarı. Prof maaşları aylık Oxford da 12680 usd, Boğaziçi'nde 1562 usd. Ayrıca, Bu ülkede ilahiyat vs gibi bilim diye yutturulan alanlara ayrılan ödenek yıllık 7.000.000.000 usd. Neyse burdan matematği olan kaç yüzyıl sonra muasır medeniyet seviyesine erişiriz, Batı ya nasıl kafa tutarız hesaplar.
    Bu gidişle Türkiye’nin en iyi üniversiteleri özel üniversiteler olacak.
    Normalde rektör adayları seçime giriyordu. En çok oy alan üç aday cumhurbaşkanına gidiyordu. O seçim yapıyordu. Bu sistem değişti mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. adam tarımın olmadığı yerde tarım ürünü kıyaslamış...
    alaskada fok eti ile de mukayese de edebilirdi.
    gene iyi...
    alım gücü kıyası yapmayı öğrenemediniz gitti..
    neyse...

3 haftaya ampül... dallas işte.. dizi başlıyor.
    büyük iş adamı cari açık finansörü rezine ve fanboylarının dramı..

Sayfa 738/996 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •