Originally Posted by
ABKA
4- Gelelim senin güven kaynağın olan ve kişileri küçük görmenin temel sebebi olan TIP meselesine:
Bunları ayrıntılı açıklamak abes ama karşımdaki taş atarken gül atacak değilim:
ÖYS 1996 DA İLK 1.000 girdim. Ailemin tıp ısrarından dolayı 1997 DE tekrar girdim,ham puanda yani orta öğretim başarısı HESAPLAMANMADAN ilk 200 girdim. ama 2 . yıl ara vermeden girdiğimden OBP yarı yarıya düşerek yani +30 puan benden keserek yerleştirme yapıldı ve 1997 de erciyes tıpa girdim.
Normalde hacettepe ing. tıp ama puan kırılınca beni 5.000 sıralamada itti. 0RJİNAL BELGE ELİMDE EĞER BU KONUDA BENDEN ÖZÜR DİLERSEN BELGEYİ NET OLARAK TÜM FORUMA VEYA SANA GÖNDEREBİLRİM.
o belgenin bana ait olduğuna dair(bunun hiç bir şüpheye gerek kalmayacak şekilde ispatlanması için) ne yapılması gerekiyorsa da sen söyle ben yapayım..
ÖSYM(bilkentten) alınan orjinal belgedir.
onun için bana TIP,KAZANAMADI VE EZİKLİK VAR DEME..(20 yıldır forumdayım tıp ile ilgili maceramı ilk defa anlatıyorum)..senin tezyif edici sözlerin olmasa yine yazmazdım.
AİLEDE 6 TIPÇI VAR DERKEN. tıp kazanmanın o kadarda matah bir şey olmadığını ve senin mütekebbir yapının sebebi olan yere temas ettim.
nicelerini gördüm.TIPI elinin tersiyle itenleri..HA ŞUANDA TOPLUMDA İŞ GÜVENCESİNDEN DOLAYI TIP EN ÇOK TERCİH EDİLENDİR..ORASI DOĞRU..AMA İLK 1.000 VEYA İLK 5.000 E GİRENLERİN HEPSİ tıpı tercih etmez..
5-İDDİA KONUSU SAÇMALIKTIR.şizofrenik bir yaklaşım olur.biz çocukken bunu yapardık.