Daha evvelden 2 puan faiz artışı ile 9.25 dolar kurunu nasıl bekliyorsun demiştim..
Ona da garip bi cevap verdin di..
Yani temel analizin de bi tuhaf..
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Daha evvelden 2 puan faiz artışı ile 9.25 dolar kurunu nasıl bekliyorsun demiştim..
Ona da garip bi cevap verdin di..
Yani temel analizin de bi tuhaf..
Öyle bir şey yok
Daha iki sene evvel ..benim torunum ..LGS sınavına girmeden tüm liselerden davet geldi ..hepsine gittim ..abartısız söylüyorum bak ..hepsinin hava attığı ..biz bu sene bu kadar öğrencimizi tıp fakültelerine kazandırdık ..bak yeminle ..tüm liselerin havası tıp fakültelerine kazandırdıkları öğrencileri..git listelerine bak ..
Hayat hoş gerisi boş
KURŞATI,TANERİ defalarca kafaya aldığını bilirim.Yedek hesabın varmış oradan onları takip ediyormuşsun.Oysa hesabın kapalı olduğundan onların bu eleştirilere cevap verecek hakları bile yok..hatta haberleri de yok.
biz burada eleştirilerimizi açıkça yapıyoruz ve cevap verebiliyorsun..
neyse bakalım...HER GELECEK YAKINDIR...
BEN KAÇAR..
mohikanin endeks tahmini başarılıydı. düşecek dedi hakikaten de öyle oldu... hala da düşecek diyor bakacagiz ....izleyeceğiz..
fakat basit bir hata yaptı.
giden kağıda pek konuşulmaz.
ford 250 gordu tup 70 gordu.
kaat bazinda iddia olmaz spekulasyonu var carti var curtu var...
kaat sebepsizce de gidebilir 5 gitmesi gerekirken 50 de gidebilir...
ama endeks tahmini basarili olmusken niye bu kadar yuklenildi anlamadim...
tofasta yanildigini o niye kabul etmedi anlamadim...
kaotik durum zaten piyasanın olmazsa olmazıdır.
birileri şort, öbürleri long diyecek. sonunda yüzlerce veriden süzülerek ortaya 1 tane fiyat çıkacak.
inatlaşmak anlamsız. hatta gereksiz enerji kaybı, zaman kaybı.
audentes Fortuna iuvat
Yeğenim yks de 2800 .oldu ve ankara tıp fak. kazandı....tıplar ilk 20.000 den alıyor.
mesela bir arkadaşımın oğlu ilk 1.000 girdi..Boğaziçi müh. seçti...
hacettepe ing. tıp kazanacakken seçmedi...
oysa puanlar bilinmediğinden algı bu...
toplumsal algı bu..
iş garantisinden dolayı..adam yks de ilk 100 e girip ODTÜ,BOGAZİÇİ MÜH. seçse adı yok..ama 20.000 . olup Van tıpa girsen olay oluyor..
Ehh o başka mesele
https://youtu.be/Z5XV0hM1GB4
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri