Originally Posted by
hkm
Neyse madem illa miktarlara taktınız size komik bir şey anlatayım.Geçen yıl güneş sigortadan bence fena sayılmayacak bir para kazandım.Öylesine forumlara bakarken investingte biri sekuro patlayacak falan diye her topiğe yazıyor,herkesde adama küfrediyor,ilgimi çekti şirketi inceledim baktım hoşuma gitti rasyoları,almaya başladım ben almaya başladığımda fiat 4 lira idi piyasada 6 milyon lot var.Ben aldıkça adam aşağı basıyor,kağıt devre falan kesiyor neyse o sinirle 100 bin lota kadar çıkmışım.Piyasadaki lotların 60 da biri bende :)))))))))Adam aşağı basıyor ama telaşlı farkediyorum o da benim ne kadar alacağımı tahmin edemiyor,sanırım.Neyse kağıt bir anda uçuşa geçti 4.5 dan falan ben hepsini devrettim arkadaşa.En fazla bir ay içinde mis gibi para allah razı olsun sekuroya dedim çıktım.E adam kağıdı 42 lere kadar yukarı sürdü,Şimdi üzüleyim i yani.300 küsur bin liram 4 milyona çıkacakdı değil mi.Asla üzülmem,ben o kağıtda iken kendimi bitcoinde gibi hissediyordum ,kumar masasındaydım altında gümüşte ise yatırımdayım malım var ,tapulu evimden fazla güvenirim bunlara.Borsa başka dünya konumuzla alakası yok