Sayfa 743/1049 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8392 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Tekraren söylüyorum 2011 başka 2021 başka.Gümüş ve altın için paradigmalar çok farklı,o yüzden size gümüşün 10 dolara düşmesinin imkansız olduğuna dair sayfalarca yazı yazabilirim,ama siz zaten benim verdiğim bilgilerle hareket etmezsiniz,bu işleri biliyorsunuz ,bildiğiniz gibi yatırımlarınıza devam edin.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Neyin analizi yapildi ?
    youtube de izlenilen ve para kazanma amacli yapilmis 2 video izleyerek mi analiz yapildi ?
    dusmeyecegine eminmisiz neye gore ? 1 yil once Brent fiyat eksi bilmem kadar dolarlari gorecek denilse hepimiz bir tarafimizla gulerdik .Ama gordu cikarilma maliyeti ni gectik uste birde para verdiler..
    Soyle bir senaryo yazalim Yapilan yada uapilacak oilan asilar ise yaramadi hasta sayisi olum sayisi zirvelere ulasti butun ulkeler 6 ay tam kapatma karari aldi Gumus fiyati 10 dolarlara dusermi dusmez mi ?
    Finansal piyasalarda tek yone sartlanilmaz . bunun gerceklesmesi ihtima;li yuzbinde 1 desek yani sonucta yuzbinde 1 ihtimal gerceklesmiyecek diye bir kaide varmi ?
    %1 ihtimali goz onunde bulundurunca Bilgi eksik neyin eksikligi
    gumus 12 $ lara indiginde ne kadar gumus aldiniz ? gecmis mesajlari aratirsaniz o seviyelerden yaptigim alimlarin resminide atmistim
    Sn culpable gmstr topiği benim yazılarımla doludur.Yüzde bir kaybetme ihtimaline elbet para yatırmak zorundasınız.Kastınız ne anlamadım.O zaman eviniz de yanabilir sigorta güvencesi 150 bin liradır,bankalar da batabilir bunun sonu yok ki.Ha altın gümüş hele fiziki için batış olasılığı gene de sıfırdır onu da söyliyeyim o yüzde bir bile yoktur,batmanız imkansızdır da karı siz mi yersiniz çocuğunuz mu o belli olmayabilir tabi))))))))

Yahu sn culpable gümüş konusunda eski sayfalarda sizle tartıştık o konuda bilginiz çok az ,şimdi ne diyeyim bilemedim.Videolardan bilgi edinmenin nesi kötü onu da anlamadım.

4. neyse daha fazla uzerine yazmanin anlami yok
    Sizin yazdiginiz :
    [Siz kafanızda bir senaryo canlandırırsınız yatırımınız için bir gelecek projeksiyonu yaparsınız gerçekleşirse para kazanırsınız]
    Yanlis
    Dogrusu : Var olan gelecek projeksiyonu inceleyip yatirim yaparsiniz . Sizin kafanizda kurguladiginiza degil

Dolar 2 tl iken dolar 1 tl olacak diye $ shortlayan insanlar ile kafasinda gelecek projeksiyonu kurgulayip yatirim yapan arasinda pek bir fark yok
    sonucta her ikiside gercek rakamlar ortada oldugu halde denize maya calip yogurt yapmaya calisiyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. Nerede tarsistik neden gumus hakkinda bilgim yokmus ?
    defalarca soru sordum PSVL ile GMSTR isleyis bakimindan aynimidir, farki varmidir diye
    cevap verildimi Hayir ?
    Burda yazdiniz su kadar telep oldu diye
    Psvl subat ayi icinde eklenen miktari biliyormusunuz diye
    cevap yok
    Daha Fiziki kulce altin fiyatinin nasil hesaplandigi bilinmiyorken neyin bilgisinden bahsediyoruz .

Kisa ve Oz
    Siz diyorsunuz ki Fiziki kitligi var Avusturalyada sitelerde satilmiyor
    Ben cevap olarak onlarca site yaziyorum au dan alinabilecek
    Simdi burda nerede analiz ? nerede gerceklik , nerede bilgi ?
    daha uzerine yazmanin bir anlami yok !!!
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

neyse daha fazla uzerine yazmanin anlami yok
    Sizin yazdiginiz :
    [Siz kafanızda bir senaryo canlandırırsınız yatırımınız için bir gelecek projeksiyonu yaparsınız gerçekleşirse para kazanırsınız]
    Yanlis
    Dogrusu : Var olan gelecek projeksiyonu inceleyip yatirim yaparsiniz . Sizin kafanizda kurguladiginiza degil

Dolar 2 tl iken dolar 1 tl olacak diye $ shortlayan insanlar ile kafasinda gelecek projeksiyonu kurgulayip yatirim yapan arasinda pek bir fark yok
    sonucta her ikiside gercek rakamlar ortada oldugu halde denize maya calip yogurt yapmaya calisiyor
    Madem sohbet ediyoruz,sn culpable benim aklım kaldıraçlı piyasalara ermiyor,onlara para koymam,çok riskli.Gerçek rakamlara gelince dolar için misal bizim ülkemizde nasıl tahmin yapacaksınız.Merkez bankası dünyanın eksi rezervinde cari açık var turizm patates ve hala merkez dolar satarak kuru baskılıyor.Elbet kafadaki senaryo zorlanır.Ama kabahat senaryoda değil senaryo doğru ,sonunda olacak olan gene olur sadece biraz bekletir.Altın gümüş için de durum bence böyle.Herneyse elbet bunlar benim akıllarım benim param ,sizin kendi aklınız var paranız da maşallah allah daha çok versin var,siz de kendi paranızı yönetin para kazanın ,mutlu olurum elbet.

Kotu yola dusmek istedim
    Bir anlik gozlerim gorme yitisini kaybetti sanirim
    26 kasimda gene NU var , 13 ocakta bir tane daha var.
    ikili tepe calisiyor . hedefine ulasirsa orda yeniden buyuk bir ikili tepe var oda calisirsa bu sefer hedef 17 oluyor
    Koç holdingleri sattınız mı.Bu forum müdavimleri kötü yola düşmemek için her bilgiyi almaya çalışan insanlardır.Siz gümüş konusunu benden iyi biliyorsanız mesele yok,benim bilgilerimi ne yapacaksınız,kendi kriterlerinize göre alın satın.Ben cidden uzun uzun yazmayı cevap vermeyi tartışmayı sevmiyorum.Size bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Neyse madem illa miktarlara taktınız size komik bir şey anlatayım.Geçen yıl güneş sigortadan bence fena sayılmayacak bir para kazandım.Öylesine forumlara bakarken investingte biri sekuro patlayacak falan diye her topiğe yazıyor,herkesde adama küfrediyor,ilgimi çekti şirketi inceledim baktım hoşuma gitti rasyoları,almaya başladım ben almaya başladığımda fiat 4 lira idi piyasada 6 milyon lot var.Ben aldıkça adam aşağı basıyor,kağıt devre falan kesiyor neyse o sinirle 100 bin lota kadar çıkmışım.Piyasadaki lotların 60 da biri bende ))))))))Adam aşağı basıyor ama telaşlı farkediyorum o da benim ne kadar alacağımı tahmin edemiyor,sanırım.Neyse kağıt bir anda uçuşa geçti 4.5 dan falan ben hepsini devrettim arkadaşa.En fazla bir ay içinde mis gibi para allah razı olsun sekuroya dedim çıktım.E adam kağıdı 42 lere kadar yukarı sürdü,Şimdi üzüleyim i yani.300 küsur bin liram 4 milyona çıkacakdı değil mi.Asla üzülmem,ben o kağıtda iken kendimi bitcoinde gibi hissediyordum ,kumar masasındaydım altında gümüşte ise yatırımdayım malım var ,tapulu evimden fazla güvenirim bunlara.Borsa başka dünya konumuzla alakası yok
    Biraz konuyu dağıtayım.
    Sayın Hakem, bu tür durumlarda çok sevdiğim bir yöntemi size öneririm.
    Bu tür kısa sürede elde edilen yüksek kazançlarda malın tamamını satmak yerine, yatırdığınız anapara kadar malı bozup ana paranızı çıkarttığınızda, kalan mal ile sıfır maliyetle istediğiniz kadar uzun süre malda bekleyebilirsiniz. O vakitten sonra düşse zaten sıfır maliyet, ama yükselirse of of tadından yenmez.

Banucan hanım vardı belki bilirsiniz. Sıkı bir altın "istifçi"siydi ama bitcoine bulaşmıştı bir ara.
    Bitcoin 19.000 dolara çıktığında forumda sevinçten havalara uçuyordu. Ona demiştim "ana paranız kadarını satın, kalanıyla sıfır maliyetle devam edin" diye. Ama ya yazdıklarımı görmedi, ya da o anki psikolojiyle dikkate almadı.
    Sonrasını hatırlarsınız, bitcoin 3500-4000 dolar civarına düşmüştü. Banucan hanımı forumda göremez olduk.
    Keşke altından hiç şaşmasaydı.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 743/1049 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •