Tespitleriniz güzel hocam zamanlamayı ayarlayabilirsek neden olmasın.. fırsat bulursam hepsine bakarım iyi gecelerSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tespitleriniz güzel hocam zamanlamayı ayarlayabilirsek neden olmasın.. fırsat bulursam hepsine bakarım iyi gecelerSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bak abiciğim sen ne düşünürsen, ne söylersen söyle, kimsenin umrunda olmaz. çünkü burası viop topiğ tecrübesiz bir kişi yoktur herhalde. herkesin aklınca uyguladığı bir yöntemi vardır. onun için çırpınmaya gerek yok yazıp geçeceksin. aynı hatayı zamanında bende yaptım. ama bir yere kadar adam bakıyor görmüyor. ben ne anlatacağım bu adama. daha olmadı üstüne birde nasihat alıyosun. hani anlamıyoruzya çizgiden mizgiden sanıyorki çok bişey biliyorum:)
hadi barışalım:) biliyorum bir borsacıyı asla eleştirmeyeceksin. hatta abi sen bir numarasın olmaz böyle bir şey diye vereceksin gazı:) ama ben harbiden gerektiği zaman eleştiririm. bak şimdi burdan kimler geldi geçti biz hala burdayız diyosun. ee.. biride sana abi senin başka işin yokmu derse:) bunu niye yazıyorum çünkü bende gitmeyi düşünüyorum hep aklımda ama bir türlü beceremedim
modaretörlerden artık hangisi olursa beni şöyle uzuuun bir yolculuğa çıkarsa valla yatar kalkar dua ederim. duydunuzmu? aslında geçen gün hangisi idi hatırlayamayacağım ama, alikıran başkesen gibi ortaya çıkıp cons bayımı gönderdikten sonra varmı başka dediğinde tam fırsatı idi ama kafa çalışmadı:) ama bunu gerçekten yazıyorum hani gider twıtırda yazarsın yine yazrsın dense bende twıtırda yazma alışkanlığıda yok. hadi abiciğim bi el atın:)
büyük konuşmamak lazım uzadığımda ilk dönemler yazamayınca, yazılanı okuyamayınca, biraz kıvranırım onu tahmin ediyorumda sonunda unutur giderim:) hiçmi aşk acısı çekmedik sanki:)