okuyomusunuz yoksa sadece yazıyomusunuz diye sorarken, kendime düşündüm ya burda yazmaya nasihatla başlayan birisi başkasını hiç okurmu diye kanaat getirdim. ben burda önceden çok yazan çok konuşan birini daha yakalamıştım. yapma dayı bari karar öncesi yaz dedğinde oku bakıyım dedim. türkcede özür dileyemiyor ingilizce![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Onu bunu bilmem çalı arkası mesajı alsın yeter..
Mesela ben çok meraklı bir tip değilim analiz at şunu bunu yap..
Burayı doldur falan..derdim bazı insanların farkındalığı görmesi..
Boşuna ispat amaçlı kendo deneyimlediklerimi yazmıyorum..
Şimdi burda adam o kadar emin kısa periyotta aldığı işlemi yazıyor ki sanırsın dediği olacak hemen .. piyasa bir anda kangolune dönecek..tamam illaki dönecek senin burda yarışman gerekn şey kendin ve girdiğin zaman .. çünkü bunun zamanını bilmezsiniz.. çalı arkasından okurkende yükselecek diyen de düşecek diyen de hep biliyor peki ya zamanı
E biz de diyoruz ki örneğin sayın jaz gibi oyun da vade uzatilmali teminat ayarlanmalı..illa ki düşecek illaki yükselecek bir piyasa ve konumu zaten bu
Düşecek se spot işlem gibi uzağa poz alarak belli emare yönüyle girilmeli...
Ama gel gor ki yanlış anlaşılıyorum.ama şunu anladım forumda
Herşeyin bir mantığa dayalı matematiği var ..
Taş ı yüksek bir yerden atarken bile matematik çalışır..
Hatta kullandığımız tl de bile..
Özetle durum bu..
O yüzden temel bakış açısı önemli..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi en son baktığımda dük var di onay almıştı sabah firsat bulursam atayım keske 10 dakika önce diyeydin özeline atarım.. diğer bacağı ne düşünüyorsunuz..
Bir de bir not belirteyim lomg yönlü ileri vade de düşünsen daha mantıklı.olur gecen hafta 3 lü sistem al demişti taramamda da çıktı..bim vari bir görünüm oluştu 4 saatlikteSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsmail aslanozyar var YouTube da videosu var adem soylu ile bu adam forexte en cok kazanıp kaybeden adam...bir çok aracı kurumun kazandığı oranla dikkatini çekmiş ve çalışması için teklig vermiş bir adam..
İzleyin deneyim demeyimdir..
Borsa da kaybeden herkesin kendisinde ortak bir yön bulacağı ve yaşanmışlık bulacağı bir video..
Özellikle çalı arkası bulsun o video yu..
Herkese iyi geceler..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri