Sayfa 743/1001 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    siz gerçekten burda yazılanlar okuyomusunuz, yoksa sadece yazıyomusunuz? valla merak ettim çünkü dün bankalar tamda deliğinden kafalarını uzattığında şöyle bir şey karalamıştım.
    sizle çok paralelim hocam temel düşünce açısından..!!

2.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    burada yazan arkadaslarbuda bır emektır dolayısı ıle emeğe saygılı olmak lazım yanlıs yada dogru.uzerıme alınmıyorum fakat sarlatan demek bır dıgerıne cok ayıptır hadsızlıktır sımarılıktır.sayet dogru yonde olan zaten mukafatını kazanarak alıyor.aksı yonde olan kaybedıp hatta bıtıp ıflasla sısıtem dısında kalıyor.sahsım defalrca burda trendın yukarı oldugunu endekste hep sort agırlıklı ıslem yaptıgımı hısselerdede agırlıgım long dıye belırtıyorum.sıstemlı olan ac gozlu olmayan haddını bılen ınat etmeyen kol kesebılen uzun omurlu olur.goruyorum buryı gunde belkı 1000 uzerı zıyeret eden belkıde bır umutla belkı saglıklı fıkır almak ısteyen takıpcıler oldugunu dusunmekteyım.kazanan kıtle kaybedene kıbırlı sımarık davranma hakkına sahıp degıldır.cok bılmıs ınsanlar neden burda yazar zaman harcar amaclar bellıdır .kımısı 100 tl kazanır mutlu olur kımısı 10 bınler yada daha fazlasını kazanır mutlu olmaz.sevgılı forumdaslar sızden rıcam karsınızdakı ınsanların aıle hayatının sosyal duzenının sağlıgının bozulabılegını dusunmenızı daıma belkı bırgun bende aynı duruma duserım dıye dusunmenızı onerır buranın ınsanlıga pozıtıflıgın varlıgını yasatmayı amaclayarak bulunan bırısı olarak dusuncelerımı belırtmek kımseyle tartısmak amaclı olmadıgımı da ıletmek ıstedım.ayrıca teknık rsı ccı macd hepsının agalar ıstemedıgı zaman çop oldugunu geneldede yasayarak aylardır goruyoruz.
    ağzına sağlık ..işte o aileler üzelmesin gerisi yerine konur

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sizle çok paralelim hocam temel düşünce açısından..!!
    okuyomusunuz yoksa sadece yazıyomusunuz diye sorarken, kendime düşündüm ya burda yazmaya nasihatla başlayan birisi başkasını hiç okurmu diye kanaat getirdim. ben burda önceden çok yazan çok konuşan birini daha yakalamıştım. yapma dayı bari karar öncesi yaz dedğinde oku bakıyım dedim. türkcede özür dileyemiyor ingilizce
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ağzına sağlık ..işte o aileler üzelmesin gerisi yerine konur
    Dostum benim sistem mgros al diyor yüklü girmeyi düşünüyorum teknik olarak ne durumda acaba?

5. Onu bunu bilmem çalı arkası mesajı alsın yeter..
    Mesela ben çok meraklı bir tip değilim analiz at şunu bunu yap..
    Burayı doldur falan..derdim bazı insanların farkındalığı görmesi..
    Boşuna ispat amaçlı kendo deneyimlediklerimi yazmıyorum..
    Şimdi burda adam o kadar emin kısa periyotta aldığı işlemi yazıyor ki sanırsın dediği olacak hemen .. piyasa bir anda kangolune dönecek..tamam illaki dönecek senin burda yarışman gerekn şey kendin ve girdiğin zaman .. çünkü bunun zamanını bilmezsiniz.. çalı arkasından okurkende yükselecek diyen de düşecek diyen de hep biliyor peki ya zamanı
    E biz de diyoruz ki örneğin sayın jaz gibi oyun da vade uzatilmali teminat ayarlanmalı..illa ki düşecek illaki yükselecek bir piyasa ve konumu zaten bu
    Düşecek se spot işlem gibi uzağa poz alarak belli emare yönüyle girilmeli...
    Ama gel gor ki yanlış anlaşılıyorum.ama şunu anladım forumda
    Herşeyin bir mantığa dayalı matematiği var ..
    Taş ı yüksek bir yerden atarken bile matematik çalışır..
    Hatta kullandığımız tl de bile..
    Özetle durum bu..
    O yüzden temel bakış açısı önemli..
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    okuyomusunuz yoksa sadece yazıyomusunuz diye sorarken, kendime düşündüm ya burda yazmaya nasihatla başlayan birisi başkasını hiç okurmu diye kanaat getirdim. ben burda önceden çok yazan çok konuşan birini daha yakalamıştım. yapma dayı bari karar öncesi yaz dedğinde oku bakıyım dedim. türkcede özür dileyemiyor ingilizce
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Abi en son baktığımda dük var di onay almıştı sabah firsat bulursam atayım keske 10 dakika önce diyeydin özeline atarım.. diğer bacağı ne düşünüyorsunuz..
    Bir de bir not belirteyim lomg yönlü ileri vade de düşünsen daha mantıklı.olur gecen hafta 3 lü sistem al demişti taramamda da çıktı..bim vari bir görünüm oluştu 4 saatlikte
     Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Dostum benim sistem mgros al diyor yüklü girmeyi düşünüyorum teknik olarak ne durumda acaba?

7. İsmail aslanozyar var YouTube da videosu var adem soylu ile bu adam forexte en cok kazanıp kaybeden adam...bir çok aracı kurumun kazandığı oranla dikkatini çekmiş ve çalışması için teklig vermiş bir adam..
    İzleyin deneyim demeyimdir..
    Borsa da kaybeden herkesin kendisinde ortak bir yön bulacağı ve yaşanmışlık bulacağı bir video..
    Özellikle çalı arkası bulsun o video yu..
    Herkese iyi geceler..

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Abi en son baktığımda dük var di onay almıştı sabah firsat bulursam atayım keske 10 dakika önce diyeydin özeline atarım.. diğer bacağı ne düşünüyorsunuz..
    Bir de bir not belirteyim lomg yönlü ileri vade de düşünsen daha mantıklı.olur gecen hafta 3 lü sistem al demişti taramamda da çıktı..bim vari bir görünüm oluştu 4 saatlikte

Aslında spottan yapıştırıp tehlike anında vioptan short ile hedge etmeyi düşünüyorum. Birkaç kağıt daha var güzel duran özelden yazarim.

Sayfa 743/1001 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •