Sayfa 741/1001 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam aman bak aman..rsi en b*ktan indikatör dür ve çok yanlış bakılır.. özellikle değerlere ve uyumsuzluklar adı altında beklentilerde genelde hüsran..
    Rsi puanına özetle o zaman ki haber ne ise onun yarattığı işlem hacmi standart sapma ve oluşturduğu fiyat yüksekliği ile bakmalı..yani rsi hisse hikayesi o anlık ne ise ona şekil veremeyen ve yanıltan bir indikatör dür özellikle boğa piyasasında..ve sert ayı piyasasında..
    Burda anlamayan adamlar yazıyor işte uyumsuzluklar vs diye

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    teşekkür ederim sağolun.. merak işte.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Senin elinde ki spot hisseler bende de var bakınız kullanmayı bilene indikatör de ekmek yedirirm.bunu Zülfü hocanın sayfasında paylaştım..bana pc actiracaksin [emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Teknik işe yaramıyor demiyorum, indikator dediğin fiyat ve en babası fiyat + hacim in fonksiyonudur. Bunlari istediğin kadar kurcala bi b.k çıkmaz diyorum. Uyumsuzluk yazıyordu mesela sn. Koc, 123 binde. Al sana uyumsuzluk 30 bin aldı üstüne.

Lineer, tek indikator veya onu kesince al bunu deyince ver tarzı analizler kaybetmeye mahkumdur diyorum.

Eger kantitatif bir sisteminiz varsa yazın, kodlaması benden, bakalım kaç senede batacak?

Bu şekilde teknik analiz yapacağına ver palaya iban dan gonder kafan rahat etsin diyorum.

Siz başka şey yapıyorsunuz veya başka türlü kullanıyorsanız bilemem. Ben sadece fiyat, hacim ve bollinher ile 1 dakikalikta senede 70 bin puan alırım istikrarlı olarak 10 sene diyorum, bakalım alabilecek miyim

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Teknik işe yaramıyor demiyorum, indikator dediğin fiyat ve en babası fiyat + hacim in fonksiyonudur. Bunlari istediğin kadar kurcala bi b.k çıkmaz diyorum. Uyumsuzluk yazıyordu mesela sn. Koc, 123 binde. Al sana uyumsuzluk 30 bin aldı üstüne.

Lineer, tek indikator veya onu kesince al bunu deyince ver tarzı analizler kaybetmeye mahkumdur diyorum.

Eger kantitatif bir sisteminiz varsa yazın, kodlaması benden, bakalım kaç senede batacak?

Bu şekilde teknik analiz yapacağına ver palaya iban dan gonder kafan rahat etsin diyorum.

Siz başka şey yapıyorsunuz veya başka türlü kullanıyorsanız bilemem. Ben sadece fiyat, hacim ve bollinher ile 1 dakikalikta senede 70 bin puan alırım istikrarlı olarak 10 sene diyorum, bakalım alabilecek miyim

burada açıklamaya çalıştım.

4. Bu bahsettiğiniz kişilerden sn verge ve sindoma ( bulut idi ) okuyorum diğerlerini bilmiyorum. Cons da okuyorum. Forumda çok iyi traderlar var akçay Bozkurt her yazılana dikkatle baktiklarim mevcut. Bunlar ama benim dediğim gibi sadece tek yönü olan kişiler değiller.
    Uzun vade analiz yapan da mı şarlatan hocam mesela deniz kiraz şarlatan mı ya da sindomad fuzzy falan verge falan

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    indikatörlerde sorun
    sampling peryot olması.
    peryotsuz bir indikatör yaparsanız belki farklı olur.
    yıllardır bunu düşünürüm.bazı çalışmalarım oldu ,ama tam formülünü bulamadım..
    sinyaller peryotlarla sınırlı.
    14 peryotta uyumsuzluk veren bir indikatör 20 veya 25 peyotta vermiyor.yada 40
    bu yüzden yanılgılar oluşuyor.
    burada.....

6. Başka akşam tartışırız. Ben yoğun adamım kodlayip bırakmak istiyorum. Temel analize göre spitta işlem yapıyorum. Getirim epey iyi son 2 senedir.

Viop yeni girdim iddialı değilim eskiden sadece short yapardım ( hedge )

Manuel işlem 6 ay yaptım, sarmadı bıraktım. Karım fena değil ama emek / kar olarak bakarsak en rezil iş viop trade bana göre, elle yapıp kazanana saygım büyük.
    Senin elinde ki spot hisseler bende de var bakınız kullanmayı bilene indikatör de ekmek yedirirm.bunu Zülfü hocanın sayfasında paylaştım..bana pc actiracaksin [emoji16][emoji16][emoji16]

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sadece düşüncemizi yazıyoruz yorum yok. ben bankalar bu hafta piyasayı süpürür diye öngörüyorum. tabi herkes farklı düşünecek.
    siz gerçekten burda yazılanlar okuyomusunuz, yoksa sadece yazıyomusunuz? valla merak ettim çünkü dün bankalar tamda deliğinden kafalarını uzattığında şöyle bir şey karalamıştım.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu bahsettiğiniz kişilerden sn verge ve sindoma ( bulut idi ) okuyorum diğerlerini bilmiyorum. Cons da okuyorum. Forumda çok iyi traderlar var akçay Bozkurt her yazılana dikkatle baktiklarim mevcut. Bunlar ama benim dediğim gibi sadece tek yönü olan kişiler değiller.

HOCAM ÖN YARGILSIINIZ İLERİ TAHMİNLER ELLİOT VE FORMASYON VE DE Çİ,ZLEN TRENDLERİN BARLARIN SON DURUMUNA GÖRE BAKILMASI İLE OLUR..
    twitterın varsa AKSEL KİBAR hoca var ...onu br takip et 3 ay önce endeks atıyorum 110 larda iken adm 160000 hedefi verebilmişti...!! neden formasyon ile..
    şimdi gelelim senin ön yargılı olduğunuz konuya ..
    her indikatör her hisseye göre düzeltmek sağırlaştırmak gerekir ki algo bu şekilde yazılır....
    örbeğin..!!usd try haftalık ve sade cci görünümü atacam ve benim buna göre back testini yaptığım cci atacam...
    CCİ NE DEMEK KANAL EMTİA ENDKSİ DEMEK..!!! ŞİMDİ CCİ ÖZETLE ORTALAMA FİYATA UZAKLIĞI GÖSTERİR
    sen bunu yanlış kullanırsan yanlış yorumlarsın..!!!

BU BENİM BACK TESTİNİ YAPTIĞIM VE GAYETTE İŞE YARAYAN CCİ DIR...bakınız bakalım 2014 yılı tarihi zirve de cci değeri 2018 de yılında doların tarihi değeri ve 2020 tarihi değeri...
    şimid bu malum şahıs diyor kş bu uyumsuz bende diyorum ki a be adam madem uyumsuz bu uyumsuzluk çok yükselen dolar da 2,4 en son zirvesinden 7,08 e oradan da 8,61 e gitmiş 6 yıl içinde ...peki bu uyumsuzluk olmuşmu hayır..!!!!
    allah tekniği bildiğini sananlardan esirgesin....
    olay bunda şduru kanal emtia endeksi derki 7,08 iken olması gereken fiyatın olağan fiyata ortalama uzaklığının altı daha dolu yani 7,08 yükselişi BALON...ama son zamandlar da ve 2014 de gelen haber akışı ve 2020 yılında yaşananları göz önüne alırsan dolar fiyatlarına bakarsanız emtia endeksine göre sadece yükseliş fiyatının altının daha dolu olduğu ve tutarlı olduğu ortaya çıkar yani bu tarz indikatörleri fiyat yükseliş sebepleri ile okumak gerekir..!!!
    o YÜZDEN BÖYLE İNDİKATÖRLER BİLMEYEN İNSANLARIN ELİNDE CAN ÇEKİŞİR YANILTIR..!!!
    BU BENİM SADELEŞTİRDİĞİM BİRAZ OYNAYIP UYARLADIĞIM CCİ ...
    GELELİM MALUM KİŞİNİN CCİ NA...!!!

bunu kullanıpta uyumuzluk arayan ve bunu yorumlayan adam bu işi bıraksın kırmızı izgiler doların tarihi rekor kırdığı sevşyeler
    yani her periyotta her hisse aynı algo modeli aynı indikatör modeli kullanılamaz uyarlanmalı back test yapılmalı ve deteklenmelidir..!!!olay budur....dediğim gibi forum da kimlerin eline kalmış...hele ki algı modelinde..!!

Sayfa 741/1001 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •