Farklı bir tuhaflık olarak gördüğüm konu Kapalıçarşı'da döviz alış fiyatının da interbank döviz satış kurunun 20 kuruş üzerinde olmasıydı. Böyle bir şeye şimdiye kadar pek rastlamadım. Daha önceki tuhaflıklar bu şekilde değildi.
Printable View
Farklı bir tuhaflık olarak gördüğüm konu Kapalıçarşı'da döviz alış fiyatının da interbank döviz satış kurunun 20 kuruş üzerinde olmasıydı. Böyle bir şeye şimdiye kadar pek rastlamadım. Daha önceki tuhaflıklar bu şekilde değildi.
Dolar Hızlı ve Öfkeli gene.
Yarınki hedefi 0.9800
https://www.youtube.com/watch?v=iuJDhFRDx9M
Doların anavatanında da enflasyon var .yıl başı 100 dolar olan biri yıl sonunda 100 doları varsa alım gücüm düşmedi diyebilir mi?
14.07.2022 15:30:38 ABD'DE ÜFE HAZİRAN'DA YILLIK: %+ 11.3(BEKLENTİ: %+10.7, ÖNCEKİ: %+10.8)
13.07.2022 15:30:13 ABD'DE TÜFE (YILLIK) HAZİRAN'DA %+9.1 (BEKLENTİ: +8.8%, ÖNCEKİ: +8.6%)
Dolar bazı bile kurtarmaz o bile yanıltır. aslında vs vs..
uzunvadede ben açıkcası doları dahi yenebilmeliyimki...
y.t.d.
en gerçekci ölçüm herkese göre değişir .
Tl vs saymıyorum ..usd vs ..bi nebze ..altında olmaz vs diyorsanız...
şimdiki parasal değeri parasal ölçülebilen hayallerinize bölün. Hayallerinizin kaçda kaçını gerçekştirebiliyorsunuz.
mesela 1 ada satın alıp 1 de deniz uçağı mı? şu an 10 da 1 indemisiniz? 5 de 1 ine geldiğinizde 2 kat kazandınız sayın kendinizi.asıl amaç para değil sonuçta para ile yapabileckleriniz .
y.t.d