Sayfa 744/993 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bence tuhaflık yok
    Piyasalar kapanmış yarın tatil.

Yarın 15 Temmuz bayramı.
    Ufak bir ihtimal yarın erken seçim kararı gelebilir. Çok ufak bir ihtimal tabi.
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bence tuhaflık var , ben bugün kapalıçarşı da idim ons da 20 dolar koymuşlar alışları da yükseltmişlerdi birine kültür fiziksel yaptık bunca yila rağmen kaziklandim derken kazın ayağı farklı çıktı .Sadece 3 günlük tatil den dolayı ise iyi ama piyasada sessiz ve derinden bi şey mi var ??? İnşallah yoktur Maşallah , Fesuphanallah.
    Farklı bir tuhaflık olarak gördüğüm konu Kapalıçarşı'da döviz alış fiyatının da interbank döviz satış kurunun 20 kuruş üzerinde olmasıydı. Böyle bir şeye şimdiye kadar pek rastlamadım. Daha önceki tuhaflıklar bu şekilde değildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Gümüşü silmeye and içtiler galiba
    -5 nedir yahu.
    Altın 2 düşerse gümüş 5 düşer. Normal daha volatildir. Çıkarken de böyle

3. Dolar Hızlı ve Öfkeli gene.
    Yarınki hedefi 0.9800
    https://www.youtube.com/watch?v=iuJDhFRDx9M
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kanama geçirmiş biri diyorlar
    Siz de nereden okuyup yazıyorsunuz bunları

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Söylediklerinize katılmamak içten bile arkadaşınızın hissesi güzel muhtemelen kardadır. Ama dolar bazlı bakmak lazım. Kaldı ki her hisse aynı şeyleri söyleyemeyiz. Artık bundan sonra ayakta kalacak hisseler ihracat ağırlıklı çalışan ve kasası döviz dolu şirketler. 2021 deki gibi abuk subuk yan hisseler dahi uçtu ama artık o devir kapandı. 2022 - 2023 zor geçecek bistteysen çok sağlam şirketleri bulmak lazım en azından düşerse bile kendini çabuk toparlayabilsin yoksa paran çöp olur hele ki şu zamanda kısa ve orta vadeciler için zor bir dönem bence.
    Doların anavatanında da enflasyon var .yıl başı 100 dolar olan biri yıl sonunda 100 doları varsa alım gücüm düşmedi diyebilir mi?

14.07.2022 15:30:38 ABD'DE ÜFE HAZİRAN'DA YILLIK: %+ 11.3(BEKLENTİ: %+10.7, ÖNCEKİ: %+10.8)
    13.07.2022 15:30:13 ABD'DE TÜFE (YILLIK) HAZİRAN'DA %+9.1 (BEKLENTİ: +8.8%, ÖNCEKİ: +8.6%)

Dolar bazı bile kurtarmaz o bile yanıltır. aslında vs vs..
    uzunvadede ben açıkcası doları dahi yenebilmeliyimki...

y.t.d.

en gerçekci ölçüm herkese göre değişir .
    Tl vs saymıyorum ..usd vs ..bi nebze ..altında olmaz vs diyorsanız...

şimdiki parasal değeri parasal ölçülebilen hayallerinize bölün. Hayallerinizin kaçda kaçını gerçekştirebiliyorsunuz.
    mesela 1 ada satın alıp 1 de deniz uçağı mı? şu an 10 da 1 indemisiniz? 5 de 1 ine geldiğinizde 2 kat kazandınız sayın kendinizi.asıl amaç para değil sonuçta para ile yapabileckleriniz .

y.t.d

7. Anita dan duydum
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Siz de nereden okuyup yazıyorsunuz bunları

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Doların anavatanında da enflasyon var .yıl başı 100 dolar olan biri yıl sonunda 100 doları varsa alım gücüm düşmedi diyebilir mi?

14.07.2022 15:30:38 ABD'DE ÜFE HAZİRAN'DA YILLIK: %+ 11.3(BEKLENTİ: %+10.7, ÖNCEKİ: %+10.8)
    13.07.2022 15:30:13 ABD'DE TÜFE (YILLIK) HAZİRAN'DA %+9.1 (BEKLENTİ: +8.8%, ÖNCEKİ: +8.6%)

Dolar bazı bile kurtarmaz o bile yanıltır. aslında vs vs..
    uzunvadede ben açıkcası doları dahi yenebilmeliyimki...

y.t.d.
    Bugün ofisten Amerikalı mühendis meslekdaş ile konuştum. Sizin bu enflasyon ne zaman düşer dedim.
    Gelecek sene dedi bu sene düşmesi çok zor dedi.
    FED muhtemeldir bu sene sonuna kadar faiz artırmaya devam edebilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 744/993 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •