t ile n yi yer deðiþtirin onu da mý ben öðreteceðim![]()
Sizde mi sn. rxpu ? Son 40 gündür böyle... Zaman zaman hastalýklarýn nüksetmesi gibi þiddeti deðiþmekle birlikte sinyaller verdi. Buraya yazdýk ama kaynadý gitti. Meþhur olmayýnca ( nasrettin hocanýn deyimiyle kürkümüz yok ) kimse takmaz. Çokta umurumda deðil .... Sizin bile piyasanýn içinde farkýndalýðýnýzýn zayýflamýþ olmasý meslek deformesi diyelim .
Hep direkt isimde vererek yazýyorum , hatta 2-3 defa link ekledim. Altýnkaynak kaynýyor dedim. Bütün youtuber ekonomistler aðýz birliði yapmýþlar millete kitleme peþindeler. Ben tam tersi þeyler bekliyorum. Zira patron çok sessiz, bu beni korkutuyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. karþýlýklý sohbettir.
En akýllý yatýrýmcý Cumalarý kaçýrmayan yatýrýmcýdýr. Ama öyle yalnýzkurt gibi sadece ibadet yaparak çýkýp gidersen çok þey kaçýrýrsýn. Önemli þeyleri önemsemek lazým...... Yarýn cuma. ertesi gün cuma ertesi , haliyle pazartesi iþbaþý !
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Þirketleri arýyorlarmýþ, dolar bozun diyorlarmýþ, doðru mu yaw...bana çok saçma geldi.
Þu 11 Temmuz'da KKM si dolmaya baþlayan þirketler muhabbetidir o, KKM ye devam edin anlamýnda...
KKM ye para yatýranýn hesabýný hiç anlayamadým, aþý karþýtlýðýný da hatta bunun holiganlýðýný hiç anlayamamýþtým. Bi aralar bayan demeyin kadýn deyin muhabbeti çýktý, o gün bugündür anlayamadým. Bir de AKP muhabbeti vardý, yok AKP deðil Ak Parti denecek bundan sonra falan, kaç yýl oldu hala anlayamadým. Bazen anlayamýyorum ben.
Faiz artarsa dolar düþermiþ...Enflasyon %80 yaw, %70 e çýkarsalar ne yazar, %100 yaparlarsa düþer. Ha faizler artarsa krediler azalýr, parasal geniþleme durur veya düþer, o enflasyona olumsuz katký yapmaya devam etmez falan filan o dolaylý etki ayrý. Zaten bu krediler bu saatten sonra çevrilemez, yani faiz arttýrýlamaz.
Twitter'da son günlerde tuhaflýk var, hashtagleri takip ediyorsun alakasýz þeyler çýkýyor, mevzunun aslý ne, nerden çýkmýþ, kim aslýnda ne demiþ de diðeri ona ne demiþ, çözene kadar akla karayý seçiyorsun, algoritmasýnda ya problem var ya da bi þekilde bunu istismar etmenin yolunu keþfettiler.
ÜFE ye endeksli tahvil çýkarýn, alalým..son teklif..
Yer Ýmleri