sen çok eskisin ya :oleyo: üye
Printable View
sen çok eskisin ya :oleyo: üye
Sevgili Wise dostum, başın sağolsun, merhumeye Allah rahmet eylesin. Yakınlarda mı oldu bu olay? Gerçekten çok üzücü ve insanı derinden yaralayacak bir mevzu.
Maalesef toplumumuzdaki yozlaşma ciddi boyutlarda. Ama az ama çok her kurumda, her ticarethanede, her ortamda ve platformda kuralsızlık, kanunsuzluk, adam kayırma, hile, riya, yalan, adam sendecilik ve daha listeyi uzattıkça uzatacak neler neler had safhada almış başını gidiyor. Bu da bizim neden bu kadar geri kaldığımızın ve neden her konuda nal topladığımızın nişaneleri. Karamsar bir tablo oldu ama maalesef durumumuz bu. İnşallah tüm toplum olarak biran önce silkelenir, uyanır kendimize geliriz. Ama bu öyle kendi kendine olacak, biranda olacak bir mevzu da değil. Herkese bol sabırlı, yaa sabırlı güzel günler dilerim.
100 tane 10 tl lik hissem olacağına 2000 tane 50 krş luk hissem olsun diyerek ihlas alıyorum.Adet fazla olunca daha hoşuma gidiyor..pskolojik yani..
İşte bunlar da bunu bildiği için 25 seneyi aşkındır hep kuruşlarda tutuyorlar ki ucuz görüp herkes atlasın.Bilmediğin bişey var bu tahta hiç çıkmıyor ama.Reel olarak zarara düştüğün zaman bir gıdım çıkıyor bedelli yapıp tekrar layık olduğu yere koşarak geliyor.Bunlardaki kumar stratejisi inan las vegasta yoktur.
Halka ırz edecekleri için karlı göstermek istiyorlar sadece. İh. Paz.'yı hele bi halka ırz etsinler o karların icabına bakarlar merak etmeyin. Ev Aletlerinin karına geline, 20 senedir bu konularda çok tecrübe kazandılar, o karı da hokus pokus etmesini bilirler Evelallah. Bunları ben sen bile düşünüyorsak bir de müconun neler hayal ettiğini, ne planlar yaptığını siz düşünün artık.
Bu tahta adamın kafasını öyle bi darmadağın duman ediyorki feleğini sasirtiyor 30 kuruştan yukarı asla almam diyordum sanırım büyük konuştum 59 dan full mallandim bu sefer içimdeki his buranın dip olduğunu söylüyor 59 kuruşa sakız vermiyorlar yürü artık tahtacı nakitte olunca 30 kuruş hayal ediliyor hissede olunca 1 TL hayal ediliyor nasıl bir hissesin sen mübarek
Yorumlarının tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir...