Sayfa 745/908 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. sen çok eskisin ya üye

2.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Sağlık bakanı efendi hazretleri,tüm sağlıkcıları vatandaşlarından korumak için özel koruyucu kanunlar talep etti ve çıkarıp yürürlüğü koydular sanki tüm sağlıkçılar mağdur melaikelermiş gibi ama ne oldu neler neler oldu bu günün haberlerinde istanbulda 3 hemşire vatandaşlara eksik doz aşı yapmış oradan çaldığı doz aşıları şişeleri ile beraber her bir aşıyı 150 tl den satmışlar çok büyük vurgun yapmışlar bunlar belirlenenler ya gizli kalmış yolsuzluklara ne demeli..İzmir torbalıda küçük bir çocuğa yanlış tedavi sonucu yanlış iğne yapmışlar çocuğun ölümünü sebep olmuşlar keza annem'e de yanlış iki iğne yaptı doktor ve hemşiresi tansiyon çıktı sonrasında kalp krizi daha sonrasında yoğun bakımda annem öldü bunlar hep var sağlık bakanı efendi hazretleri ama sen vatandaşlarına karşı sağlıcıkları kanunla koruma zırhının içine alıyorsun niye onlar yanlış yapmaz yada yapamazlarmı cennetten zemzem suyu ile yıkanmış günahsız gönderilmişler galiba onlardada iyi , kötü,hain olanları var hemde binlerce mühim olan güzel vasıflara haiz merhametli insan olabilmek yani her vatandaş kötü olmadığı gibi..Birde birileri kalkmış hanımımla şiir gibi hayatım var diyor sokaklarda insanlar birbirlerini eşlerini boğazlayıp öldürürken bunları söyleyebiliyor hangi akıla hizmet ediyor bilinmez...20 yıldır ülkeyi kötü yönettiğiniz mücahit Ören,Yaşar ve Latif ÜNAL,Mehmet ve Faik Ulutaşlar,ÇBS PRİNTAŞ BOYA sahipleri ÇAVUŞOĞLU kardeşler gibi hırsız, dolandırıcı ,soyguncu iş patronlarını koruyup kolladığınız için ahir alemde iki elim yakanızda olacaktır 86 milyon vatandaşında öyle..Verdiğimiz oy destekleri haram zehir zıkkım olsun hepinize asla zahi olmasın..
    Sevgili Wise dostum, başın sağolsun, merhumeye Allah rahmet eylesin. Yakınlarda mı oldu bu olay? Gerçekten çok üzücü ve insanı derinden yaralayacak bir mevzu.
    Maalesef toplumumuzdaki yozlaşma ciddi boyutlarda. Ama az ama çok her kurumda, her ticarethanede, her ortamda ve platformda kuralsızlık, kanunsuzluk, adam kayırma, hile, riya, yalan, adam sendecilik ve daha listeyi uzattıkça uzatacak neler neler had safhada almış başını gidiyor. Bu da bizim neden bu kadar geri kaldığımızın ve neden her konuda nal topladığımızın nişaneleri. Karamsar bir tablo oldu ama maalesef durumumuz bu. İnşallah tüm toplum olarak biran önce silkelenir, uyanır kendimize geliriz. Ama bu öyle kendi kendine olacak, biranda olacak bir mevzu da değil. Herkese bol sabırlı, yaa sabırlı güzel günler dilerim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. 100 tane 10 tl lik hissem olacağına 2000 tane 50 krş luk hissem olsun diyerek ihlas alıyorum.Adet fazla olunca daha hoşuma gidiyor..pskolojik yani..

4.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    100 tane 10 tl lik hissem olacağına 2000 tane 50 krş luk hissem olsun diyerek ihlas alıyorum.Adet fazla olunca daha hoşuma gidiyor..pskolojik yani..
    İşte bunlar da bunu bildiği için 25 seneyi aşkındır hep kuruşlarda tutuyorlar ki ucuz görüp herkes atlasın.Bilmediğin bişey var bu tahta hiç çıkmıyor ama.Reel olarak zarara düştüğün zaman bir gıdım çıkıyor bedelli yapıp tekrar layık olduğu yere koşarak geliyor.Bunlardaki kumar stratejisi inan las vegasta yoktur.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ihlas pazarlama var, coming soon [emoji846]
    İhlas Pazarlama'yı halka arz etmezler. Halka açık İhlas Ev Aletleri'nin olması gereken tüm karı bu şirkete yüklüyorlar benim tahminimce. O yüzden bunu halka arz etmezler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    cok uzak degil
     Alıntı Originally Posted by dr.denemours Yazıyı Oku
    İhlas Pazarlama'yı halka arz etmezler. Halka açık İhlas Ev Aletleri'nin olması gereken tüm karı bu şirkete yüklüyorlar benim tahminimce. O yüzden bunu halka arz etmezler.
    "yatırım tavsiyesi değildir"

7.  Alıntı Originally Posted by dr.denemours Yazıyı Oku
    Halka ırz edecekleri için karlı göstermek istiyorlar sadece. İh. Paz.'yı hele bi halka ırz etsinler o karların icabına bakarlar merak etmeyin. Ev Aletlerinin karına geline, 20 senedir bu konularda çok tecrübe kazandılar, o karı da hokus pokus etmesini bilirler Evelallah. Bunları ben sen bile düşünüyorsak bir de müconun neler hayal ettiğini, ne planlar yaptığını siz düşünün artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. Bu tahta adamın kafasını öyle bi darmadağın duman ediyorki feleğini sasirtiyor 30 kuruştan yukarı asla almam diyordum sanırım büyük konuştum 59 dan full mallandim bu sefer içimdeki his buranın dip olduğunu söylüyor 59 kuruşa sakız vermiyorlar yürü artık tahtacı nakitte olunca 30 kuruş hayal ediliyor hissede olunca 1 TL hayal ediliyor nasıl bir hissesin sen mübarek

Yorumlarının tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir...

Sayfa 745/908 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •