Artan

24,20 10 18:10
8,25 10 18:10
54,45 10 18:10
42,24 10 18:10
21,78 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

472,50 -10 18:10
92,90 -9.98 18:10
37,90 -9.98 18:10
7,14 -9.96 18:10
369,00 -7.75 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.903.462.356,50 18:10
15.057.342.936,90 18:10
14.507.442.511,50 18:10
10.238.317.122,40 18:10
8.110.753.678,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 744/877 ÝlkÝlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7283 madde; 5,945 - 5,952 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Alýn size gerçek soygunlarý , oynanan oyunlarý göremeyen çok bilmiþ daha..Endex olmuþ eskiye göre 203 bin 0,50-0,60 krþ'luk batýk þirketler bile 7.00 tl ile 10.00 tl fiyatlarý görmüþ örnek:Trabzonspor 0.80 krþ'lu fiyatlarda idi þimdi bak kaç tl'miþ sayacaðýmýz benzer hisseler çoktur.Ýhlas holding ve iþtirakleri kasalarýný týka basa para doldurmuþ bedellilerden peki neden yükselmiyor hisseler bunu Mücahit efendi deðil sermaye piyasasý kurulu açýklamalýdýr maðdur yatýrýmcýlara ki bana sorsalar þirketlerin içleri boþaltýlmýþ ,soizeygun yemiþ deðersizleþtirilmiþ batýrýlmak için bir kývýlcým yeter durumuna düþürülmüþ ama siz hala kötü kaðýt yokmuþ efendim nerden alýnacaðý önemliymiþ biz bilmiyorduk ya bilge efendi hatýrlattý bize dünya kar açýklasa olumlu haberler yayýnlasalarda bunu mevcut fiyatlardan satýþ için kullanýyor iblis..Yatýrýmcýya bundan daha büyük kötülük olabilirmi..
    Maximum arkadaþ ne diyor;''Ýhlas grubundaki soyguna,hýrsýzlýða,ahlaksýzlýða ekonomi otoritesi engel olabilir mi, isterlerse olurlar. Neden istemiyorlar orasýný yazmak sakýncalý olabilir.'' doðru deðilmi..Çekirge bir sýçrar iki sýçrar günün birinde bir gözü pek baba yiðide denk gelecek muhakkak anyayý konyayý görecek ya inþallah bakalým ne zaman...

2. Avatarýdemokrat76 demokrat76 is offline
    Gümüþ Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    5,132

Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Hastalýksýz,dertsin,þifalý ve saðlýklý günler dostlar.. Baþkent,Getto,Demokrat,Atik ve diðer ihlasla yüklü donanýmlý mübarekler nerelerdesiniz acik yorum yapsanýz diyorum aklým, fikrim, beynim,gönlüm þifa bulsun mecburi saðlýðýmýzýn bekasý için sýkýþýp kaldýðým hanemde..Sizlerde evlerinizden çýkmayýn dostlar ,Siren(),Hus,Cefaks sizlerde çýkmayýn,cümleten seviliyorsunuz..Allah'a emanet olun.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............
    Demokrat76-biraz moral bozukluðu can sýkýntýsý var elbette lakin umut ile beklemeye devam.dýþarý çýkma konusu ise tüm gayret çabalar uygulanýyor fakat özellikle bankalarýn muco gibi doymak bilmeyen iþtahlarýna yetiþmeye çalýþýyorum.kredi kartý bireysel ve ticari krediler de kamu bankalarý dahil hepsi çok vicdansýzca ve fýrsatçýlýk ile erteleme seçenekleri sunduðu için ödemeye çalýþýyorum.
    her açýdan zor bir süreç olsa da çok rahat atlatýp birkaç ay sonra unutmuþ olacaðýmýzý düþünüyorum.
    dua temenni ve iyi dileklerinize katýlýyorum.Rabbim hepimize bela ve musibetler den korusun.tüm forumdaþlara ihlaszedelere selamlar saygýlar.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...................
    Demokrat Kardeþim'e ,Rabbimiz olan Allah gani gani rahmet eyliye..Mekaný cennet olsun..Özledik seni be kardeþ,gittiðin yer çokmu uzak dönülmeyen yerdemisin Diðer güzel arkadaþlarýma selam olsun...bende hepsini seviyorum herþey para deðil dostluklar çok daha önemli ve bakidir..

3. Geriye doðru zamanda yolculuk yaptým 170 li sayfalar da güzel dostluklar,paylaþýmlar,yorumlar gördüm kardeþlik adýna inanýn çok duygulandým..sizede tavsiye ederim..

Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Geriye doðru zamanda yolculuk yaptým 170 li sayfalar da güzel dostluklar,paylaþýmlar,yorumlar gördüm kardeþlik adýna inanýn çok duygulandým..sizede tavsiye ederim..
    Bazen bende bakarým Sn.Visem eski sohbetlere. Güzel günlerdi o günler rahmete kavuþan arkadaþlarýmýzda oldu bende hayatýn kýyýsýndan döndüm ancak maddenin ne kadar manasýzlaþtýðýna þahitlik etsem de bu zalimlere kinim hiç bitmek bilmedi.
    Neyse eski sohbetler diyorum çünkü bu topikte temel, teknik gibi analizlerin hiçbir önemi olmadýðýný hatta þirk-et kapa aðzýmýzla kuþ tuttuk dese ertesi gün tutmuþtuk fakat kaçtý dese, yani ....þak geçse buna hiç bir otoritenin karþý çýkmayacaðýný geç de olsa öðrendik...
    Sn. Visenin telaþý da bu yönde biz yandýk siz yanmayýn derken biraz sert çýkabiliyor ve arkasýndan gönül almayýda iyi bilir.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Kýymetli ATÝK kardeþim,paylaþtýðýnýz,verdiðiniz,deðindiniz önemli konular,güzel ve deðerli bilgiler için teþekkür ederim..Ayrýca benim duygu ve düþüncelerimi çok iyi analiz edip beni ön yargýsýz anladýðýnýz,dinlediðiniz için de sað olasýnýz..Güzel tarafýndan baktýðýmýz her þey güzeldir mühim olan güzel bakabilmek dolaysýyla güzel insan her zaman güzel bakar güzel deðerlendirir çünkü o insan güzel vasýflarla ,huylarla donanýmlýdýr..Selam olsun adil ve adaletli olanlara güzel huylu insanlara..Saðlýklý ve mutlu günler dilerim..

6. Oo dostlar nostalji yapmýþsýnýz güzel günlerdi, sahi cefaks yazmaz oldu buralara hayýrdýr inþallah?

Sevgili ws kardeþim senin bir arkadaþ var di hani herkesin telefonu var di onda, ara ara ariyordu , iste bir spk bir ihlas holdin bir forum yonetimini.... bir rica et de yetkilileri arasýn, bir ricam var di onun icin
    Tüm forumdaslarima sevgiler saygýlar
    Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir

7.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    Oo dostlar nostalji yapmýþsýnýz güzel günlerdi, sahi cefaks yazmaz oldu buralara hayýrdýr inþallah?

Sevgili ws kardeþim senin bir arkadaþ var di hani herkesin telefonu var di onda, ara ara ariyordu , iste bir spk bir ihlas holdin bir forum yonetimini.... bir rica et de yetkilileri arasýn, bir ricam var di onun icin
    Tüm forumdaslarima sevgiler saygýlar
    Siren,ben seni kývrak danslarýnla ve inceden inceden insanlarla dalga geçip hakaret etmenizle (mesela;Atik arkadaþýmýza bilinçli olarak''Atýk'' demiþtiniz) sonrada salaða yatmanýzla tanýmýþtým ama daha ne hünerler varmýþ sende baksana direk dansýda yapýyormuþsun..Vay bee...Malesef Covid19 gibisin her þeye bulaþýyor dil uzatýyorsun ...

8. Bugün bir miktar daha arttýrdýk. Hayýrlý sý bakalým.
    Biraz daha sertlesecek gibi...cool:;;
    Saygýlar bol kazançlar

XT1635-02 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    hakuna matara....memento mori.

Sayfa 744/877 ÝlkÝlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz