Alýn size gerçek soygunlarý , oynanan oyunlarý göremeyen çok bilmiþ daha..Endex olmuþ eskiye göre 203 bin 0,50-0,60 krþ'luk batýk þirketler bile 7.00 tl ile 10.00 tl fiyatlarý görmüþ örnek:Trabzonspor 0.80 krþ'lu fiyatlarda idi þimdi bak kaç tl'miþ sayacaðýmýz benzer hisseler çoktur.Ýhlas holding ve iþtirakleri kasalarýný týka basa para doldurmuþ bedellilerden peki neden yükselmiyor hisseler bunu Mücahit efendi deðil sermaye piyasasý kurulu açýklamalýdýr maðdur yatýrýmcýlara ki bana sorsalar þirketlerin içleri boþaltýlmýþ ,soizeygun yemiþ deðersizleþtirilmiþ batýrýlmak için bir kývýlcým yeter durumuna düþürülmüþ ama siz hala kötü kaðýt yokmuþ efendim nerden alýnacaðý önemliymiþ biz bilmiyorduk ya bilge efendi hatýrlattý bize dünya kar açýklasa olumlu haberler yayýnlasalarda bunu mevcut fiyatlardan satýþ için kullanýyor iblis..Yatýrýmcýya bundan daha büyük kötülük olabilirmi..
Maximum arkadaþ ne diyor;''Ýhlas grubundaki soyguna,hýrsýzlýða,ahlaksýzlýða ekonomi otoritesi engel olabilir mi, isterlerse olurlar. Neden istemiyorlar orasýný yazmak sakýncalý olabilir.'' doðru deðilmi..Çekirge bir sýçrar iki sýçrar günün birinde bir gözü pek baba yiðide denk gelecek muhakkak anyayý konyayý görecek ya inþallah bakalým ne zaman...

Alýntý yaparak yanýtla
Diðer güzel arkadaþlarýma selam olsun...bende hepsini seviyorum herþey para deðil dostluklar çok daha önemli ve bakidir..

güzel günlerdi, sahi cefaks yazmaz oldu buralara hayýrdýr inþallah? 

Yer Ýmleri