Dolarda Yukselis Kacinilmaz
Alıntı:
Originally Posted by
martind
Turkcell bugun china bankdan kredi tahsis etti. Kapta haberi var.
Hiç bir yatırımcı küsmez. Parasına bakar. Atilla Yeşilada olayları dramaya ceviriyor. Populerliğini artımaya calışıyor.
Rxpu üstadım bi ara söylemişti..Bu TL faizi alanlar bir anda cıkmak isterse ne olacak diye. Bir anda cıkmak istediler, biraz zorluk cıkardık. Zorluk çıkarmak zorundaydık, tüm traderlar tek bir günde cıkmak istedi.
Tahvillerde ve Eurobondlarda güzel fırsat vardı bu hafta inş değerlendirdiniz.
Türkiye yamyanlar ülkesi...Ben 3-4 yamyam tarafından yönetilmesi yerine tek yamyamı tercih ediyorum. Secim sonrası reel anlamda kriz devam eder, ama finansal olarak toparlanma başlar.
Çinliler krediyi tahminen huawei teçhizat için vermişlerdir.
Eğer yanlış bulmadıysam
Şirketimiz, Çin Politika Bankası China Development Bank ("CDB") ile Grubun mevcut borçların yeniden yapılandırılması için 500 milyon Avro'ya kadar 2 yıl kullanım periyodu olan ve altyapı yatırımlarında Çin'den yapılacak alımların finansmanı için 750 milyon Avro'ya kadar 3 yıl kullanım periyodu olan kredi paketi anlaşması imzalamak için mutabakata varmıştır. Her iki kredinin de vadesi 10 yıl olup 3. yıldan sonra eşit taksitler ile geri ödeme yapılacaktır. Kredilerin yıllık faiz maliyetinin EURIBOR+ %2,20 olması öngörülmektedir.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.