Sayfa 746/1000 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Üstat bu ziraatin sendikasyon haberine ne diyorsunuz.
    ABD ile papaz krizinde en son sendikasyonları kitlemişlerdi şimdi ziraat sendikasyonu kullandı bundan abd ile anlaşmamı çıkar yoksa fahiş faizdenmi sendikasyonu yenilediler.
    Turkcell bugun china bankdan kredi tahsis etti. Kapta haberi var.

Hiç bir yatırımcı küsmez. Parasına bakar. Atilla Yeşilada olayları dramaya ceviriyor. Populerliğini artımaya calışıyor.

Rxpu üstadım bi ara söylemişti..Bu TL faizi alanlar bir anda cıkmak isterse ne olacak diye. Bir anda cıkmak istediler, biraz zorluk cıkardık. Zorluk çıkarmak zorundaydık, tüm traderlar tek bir günde cıkmak istedi.

Tahvillerde ve Eurobondlarda güzel fırsat vardı bu hafta inş değerlendirdiniz.

Türkiye yamyanlar ülkesi...Ben 3-4 yamyam tarafından yönetilmesi yerine tek yamyamı tercih ediyorum. Secim sonrası reel anlamda kriz devam eder, ama finansal olarak toparlanma başlar.

Bir günde dolar 8 lira olsun isteyenler var.
    Bir günde tl %1,5 değer kaybetmiş.
    Az mı?

3. Gerçi bu topic te paylaşımda bulunan birçok yatırımcı unutmayacak.
    Sen millete 6 liradan usd pazarlarken biz 4 liradan işc alıyorduk. 6 kusur sattık işc leri ama hala usd almıyoruz long pozisyona.
    Bi gün gelir anlarsın ama o gün sende para biter bu gidişle. :
    Ayhan53 yazılmıştır. Alıntı yapmaya unutmuşum. Alkoliklikte zor..
    Bol kazançlar

Ahmetg Guest
    Halkin yaptiginin tersini yapin

Halk bilincsiz egitimsiz

5.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Üstat bu ziraatin sendikasyon haberine ne diyorsunuz.
    ABD ile papaz krizinde en son sendikasyonları kitlemişlerdi şimdi ziraat sendikasyonu kullandı bundan abd ile anlaşmamı çıkar yoksa fahiş faizdenmi sendikasyonu yenilediler.
    Geçen sefere göre 100 bazpuan arttı borçlanma faizi diyorlar. Bu da yurt dışı için az bir faiz sayılmaz. Adamalar eksi faizler ile borçlanıyorlar. Libor+250 baz puan çok fena sayılmaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Turkcell bugun china bankdan kredi tahsis etti. Kapta haberi var.

Hiç bir yatırımcı küsmez. Parasına bakar. Atilla Yeşilada olayları dramaya ceviriyor. Populerliğini artımaya calışıyor.

Rxpu üstadım bi ara söylemişti..Bu TL faizi alanlar bir anda cıkmak isterse ne olacak diye. Bir anda cıkmak istediler, biraz zorluk cıkardık. Zorluk çıkarmak zorundaydık, tüm traderlar tek bir günde cıkmak istedi.

Tahvillerde ve Eurobondlarda güzel fırsat vardı bu hafta inş değerlendirdiniz.

Türkiye yamyanlar ülkesi...Ben 3-4 yamyam tarafından yönetilmesi yerine tek yamyamı tercih ediyorum. Secim sonrası reel anlamda kriz devam eder, ama finansal olarak toparlanma başlar.
    Çinliler krediyi tahminen huawei teçhizat için vermişlerdir.

Eğer yanlış bulmadıysam

Şirketimiz, Çin Politika Bankası China Development Bank ("CDB") ile Grubun mevcut borçların yeniden yapılandırılması için 500 milyon Avro'ya kadar 2 yıl kullanım periyodu olan ve altyapı yatırımlarında Çin'den yapılacak alımların finansmanı için 750 milyon Avro'ya kadar 3 yıl kullanım periyodu olan kredi paketi anlaşması imzalamak için mutabakata varmıştır. Her iki kredinin de vadesi 10 yıl olup 3. yıldan sonra eşit taksitler ile geri ödeme yapılacaktır. Kredilerin yıllık faiz maliyetinin EURIBOR+ %2,20 olması öngörülmektedir.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : Egeli; 29-03-2019 saat: 18:55.
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Çinliler krediyi tahminen huawei teçhizat için vermişlerdir.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tabi hocam kimse babasının hayrına vermiyor. Bizim kekolar canakkale köprüsünü ucuz kredi ile yapıyoruz diye seviniyor, ama şartlarda kore celiğini ithal etmek zorunluluğu var.

Şehir hastanelerini ucuz Japon kredisi ile yapıyoruz ama onların ürünleri kullanmak koşuluyla...

Tüm bunların acısını önümüzdeki 4-5 sene cekicez.

8. 29.3.2019 fonlama verileri:

Tcmb tarafından kapatılan toplam net likdite açığı: 78.1 milyar TL

Ağırlıklı ortama fonlama faizi: %25.50

Tcmb fonlamanın çok büyük bir bölümünü BIST O/N günlük repo'dan yaptı. böylelikle vade de kısalmış oldu.

Geçen haftadan devreden eski tarihli ve düşük faizli (%24) 1 haftalık repoların tamamı kapandı.

Pazartesi gününden itibaren TL Mevduat faizlerine yansıması görülebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 746/1000 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •