Bir elimde ayna
Bir elimde CIMBIZ
umurumda mı ki dünya...
:))))
Kırmızı eşortmanlının has seyircilerindensin maşallah!
Biz bunları annatık
Bunları kaşkavalla anlattık.
:))))
Printable View
ak partisi memletin topraklarını sata bıldıgını zengin arablara peşgeş cekiyor
fukara olanını topraklarımıza getiriyor
dilenip buldugu üç kuruşu ümmet ayagına sacıyor
türk milletine de kafasına cay atıyor
zuksen bile dıbıne kadar haklısın reis hak ediyorlar
Kürtçülerin kafası 30 yıldır değil 100 yıldır koparılıyor gerekirse 1000 yıl daha koparılır. Yurdunu düşmanına teslim edemeyeceğine göre başka türlü ne yapacaksın ki? Ben yurt savunmasından yoruldum diye bir şey olur mu anında adamı götürürler.. Kürtçüler biz Kürdistan için öleceğiz ve öldüreceğiz diyorlarsa istediklerini vereceksin yani öldüreceksin.. Tersini diyen insana ben madem toprağını verecektin de neden Ermenistan ve Hellenistan isteyenlerle birbirinizi kırdınız diye sorarım.. O zaman bırakacaktın yurdunu Kürtçüler Ermeni ve Rumlardan alaydı o toprakları.!. Biz arada enayimiyiz ki Kürdistan için savaşmış olalım! Genetikle kafatası ile uğraşmadığımıza göre Aşırı milliyetçiliğin tanımına yurdu vermemek mi giriyor? Kürtlerin %80i PKK/hdp'e oy veriyor kalanı da Akapeye %100ü de vermiş olsaydı ABD doğrudan savaşa girmeden şansları sıfır. ABD doğrudan savaşırsa da Türkiye Çin ve Rusya ile dolaysız müttefik olur yine başaramazlar.Yani ABD'nin Kürdistan için 3. Dünya savaşı başlatamayacağına kesin inanabilirsiniz, o kadar uzun boylu değil o iş..
Vay maaşımı hakederim diyorsun yani.e kolay değil ne olursa olsun ne konuşulursa konuşulsun aman akp ye reise lâf edilmesin di mi.yakinda seni işten atarlar zayıfsın onlara soyle bu topige rumenigeyi yollasınlar .senin işin de zor ama bir karin tokluğu için değmez bunlara.gerci bilmiyorum sen üst düzey değilsin amatörde değilsin senin maaş fena olmayabilir.isine devam et az zamanın kaldı ne kazansan kar
Şimdi uyuz diyeceğim
Doktora ilaç diye koşacak
İLACA YAZIK... :)))))