Bedelli ne zaman bunda biraz alıp yastık altına atalım
Printable View
Bedelli ne zaman bunda biraz alıp yastık altına atalım
Ne pozisyonlar kaçtı ne pozisyonlar...
haftaya galatasarayla d*****n kuyruğu
kopacak gibi...
Trabzonspor da hissem var sermaye arttırımı olacak diye haber çıkt bu kesin mi?
Ve borsa bir anda çok düştü. Zararım var satamadım. Sermaye arttırımı olunca benim para mı odemem gerekiyor? Ödemezsem daha da mı düşecek? Daha mı zarara girecegim? Satmam mı mantıklı olan? Zaten kağıt 1.25lerde 1'in altına düşünce sermaye arttırımı yapılmıyormuydu? Trabzonspor'un takım durumu bu kadar iyiyken Bu düşüş hala sermaye arttırımı için devam edecekmidir?
Ben bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım, yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Örneğin elinizde 1000 adet tspor hisse senedi var diyelim. Bedelli %200 olduğu için ve nominal fiyat 1 TL olduğu için bedelliye katılmak için ödeyeceğiniz tutar 1000 x 2 = 2.000 TL olacaktır. 1000 elinizdeki tspor adet sayısı. 2 ise %200 bedelli olacağı ve nominal fiyat 1 TL olacağı için (200/100) x 1 = 2 TL (yani 1 hisseye karşılık ödeyeceğiniz tutar)
Elinizde daha önce 1000 adet tspor hissesi varken bedelliye katıldıktan sonra elinizdeki lot sayısı 2000 adet olacaktır.
Bedelliye katılmak istenmiyor ise elimizdeki hisseleri satmamız gerekiyor diye biliyorum. Satmazsak ne olur bilemiyorum. Bilen birisi bizi aydınlatsın lütfen.
Elinizdeki hisse sayısı 1000+2000=3000 adet olur. Bedelliye katılmak istemiyorsanız ya bedelli sermaye arttırımı süreci başlamadan elinizdeki hisseleri satacaksınız veya süreç başladıktan sonra size verilen rüçhanları satarak katılmamış olacaksınız. Rüçhanları satarsanız aldığınız parayla ne yapacağınız size kalmış. İster başka senet alırsınız isterseniz yeni hisseden alırsınız. Önemli olan süreç başladıktan sonraki 15 gün içinde rüçhan kuponlarınızı satmanızdır. Eğer satmazsanız kuponlar yanar. Ya da elinizdeki her bir senede karşılık 2 TL yatırım hesabınıza serbest bakiye olarak yatıracaksınız... Ve bedelliye katılacağınızı aracı kuruma bildirin katılacağınızı.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurumla değilde direkt banka ile çalışıyorsak hesap bakiyesinde sadece yeterli para bulundurmak gerekiyor galiba.Herhangi bir yeri arayıp bedelliye katılmak istiyorum diye bildirmeye gerek yok heralde.Banka ile çalışıyorsak.
Bazı bankalar talimat istiyor bazıları aksi bildirlmezse ve hesapta para varsa otomatik olarak katıyor sizi. İnternet şubelerinde sermaye arttırımına katılmak istiyorum diye onay butonu var bazılarında. Ancak resmi sürecin başlaması gerekiyor bunun için. Mesela bir öncekinde işbankası hesapta para bulundurmayı yeterli aayıyordu... Yine de kendi bankanıza danışmanız en doğru yol olur
O RUS, BU türkiyede ÇOCUKLARI nasıl sevsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bedelliye katılmak istemiyorum. Süreç ne zaman başlayacak peki? Tarih belli mi? Rüçhan kuponlarını hisse senedi satar gibi mi satıyoruz? Rüçhan kuponlarını satmakla elimdeki tspor hisselerini satmak arasında ne fark var? Örneğin benim elimde 1000 adet tspor hissesi var şu anda. Ben bedelliye katılmadım. Rüçhan kuponlarını sattım. Elimde artık hiç tspor hissesi kalmıyor mu? Yoksa 1000 adet tspor hissesi elimde kalmaya devam ediyor mu?
Süreç spk nın onaylaması ile belli olacak. Kap açıklamalarını takip edin. Spk izin verdim dediği anda tspor bir takvim açıklayacak ve başlama tarihi ile bitiş tarihini ilan edecek. Rüçhanları aynen hisse senedi gibi satabilirsiniz... Fiyatları da değişir. Elinizdeki hisse senedi aynı kalır. Rüçhan satmak elinizdeki senedini etkilemez. 1000 adet aynen kalır ama fiyatı düşer. O da eğer bu fiyatlardan bedelli gerçekleşse 1.05 falan olur
Rica ederim
Şu anda spk bedelliye onay verse
tspor açılış fiyatı 1.07...
1.10 lara düştüğünde açılışı 1.03
yani arkadaşlar çanak Çömlek patladı...
fiyasko... Bu şartlarda bedelliye girmenin
hiçbir anlamı kalmadı. muhtemelen de
bu bedelli onaylanmaz. onaylansada
amacına ulaşmaş...
Bu lanet kağıt için imkansız diye birşey yoktur sadece biraz zaman alıyor....minareyi çalan kılıfını hazırlar....allah hepimize sabır versin
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen. su akar yolunu bulur. (^_^)
bugün yapılan Tspor genel kurul kararları
saat 18.26 da kap'a düştü.
kar payı dağıtmayacakmışşş.
net zarar 298 milyon
eski borçlar 438 milyon
bedelli ile tekrar herhangibir bilgi
yazmamışlar...
tesekkürler tspor (^_^)
Bedelli süreci işliyor.ek açıklamaya gerek yok.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
07 Şubat 2019, 20:23
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., 01 Haziran 2017 “ 31 Mayıs 2018 hesap yılına ilişkin gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararları Kamu Aydınlatma Platformuna (KAP) açıkladı.*
Yapılan açıklama sonrasında Trabzonsporun Borca Batık bir şirket olup olmadığı da netlik kazandı.* Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "İflasın eşiğinden döndük" açıklamalarının böylelikle ayrıntıları da ortaya çıktı.*
Genel Kurul Tutanakları incelendiğinde Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zenginin bu konuda yaptığı açıklamalar bordo-mavililerin durumuna açıklık getiriyor. Zengin, Bağımsız denetim firmasının 31.05.2018 tarihi itibarile şirket öz kaynağının negatif 580 milyon 883 bin 520 TL olduğu ve bu hususun Türk Ticaret kanunun 376. Maddesi uyarınca borca batıklık olarak değerlendirilmesi sonrasında, Şirketimiz Yönetim Kurulunca TTK 376. Maddesinin üçüncü fıkrası ve Sermaye Piyasa Kurulunun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayılı kararı uyarınca şirketin maddi olmayan duran varlıkları hesabı altında muhasebeleştirilen profesyonel futbolcu linas bedellerinin değer tespiti için itimat
bağımsız Denetim A.Ş. firmasına değerleme yaptırılmış olup, 27.08.2018 tarihli değerlere raporu sonrasında TTK 376. Maddesine göre düzenlenen Bilançoya göre şirket öz varlığının pozitif 400 milyon 729 bin 347 Tl olduğu ve bu tutar ile şirket öz sermayesinin korunduğu, dolayısıyla borca batıklık durumunun olmadığı görülmüş ve bu hususa ilişkin her hangi bir önlem alınmasına ihtiyaç olmadığı anlaşılmıştır†ifadelerine yer verildi.*
Yapılan bu değerlendirmede bordo-mavililerin öz kaynaklarının pozitif 400 milyon olmasından dolayı borca batıklık durumunun söz konusu olmadığı kaydedildi.*
Bu lanet öyle birşey ki olmaz dediğiniz herşey olur (olumsuz anlamda) dokunan kolunu kaptırır...ytd
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'le yolların ayrılacağı iddia edildi
09.02.2019 - 09:05
Güne damgasını vuran iddia Beşiktaş'tan geldi. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'le bugün yolların ayrılacağı iddia edildi. Açıklamanın Bursaspor maçından sonra yapılacağı öne sürüldü.
CNN Türk
Turkticaret kanununa göre iflastan kurtulduk diye açıklama yapılıyor
Bedelli belası kaçınılmazdı oda geliyor. Oda geride kalacak korku olarak.
Takım pahalı futbolcuları postaladı
Gelir gider dengeli
Birde senol hoca olursa takım 2009 11 arası dininden verdiği tepkiyi tekrarlarmi diye düşünmek gerek.
https://i.resimyukle.xyz/GdSUzz.png
Bedelliden sonra (ana trende)1.02 lerde dip çalışması, arkasından toparlama süreci ve yükseliş.
Inşallah şartlar bu yönde gider.
TSPOR Solo 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -32076623
Sanki başka planları var. bilerek hisseyi düşürdüler. because (çünkü)
hisse 1 lere 1.15 arasına düştükten
sonra bedelli onaylansa açılış fiyatı
1 lere düşecek bu şartlarda ky lar bedelliye katılmayacaktır.* fakat büyükler ve kulüp ün* elindeki örneğin 1 hissesi otomatikman 3 olacak... biz Küçüklerin hala 1di 1 de kalacak.
sonra biraz daha fiyatı* aşağı çekecekler... topladıktan sonra uzun vadeye yayarak hisseyi uçuracaklar. Bu kapsamda çokkk olan çokkk kazanacak. sonrası yine ele verme operasyonu...
Kaleci lazımza geleyim mi?
https://m.facebook.com/story.php?sto...42669406096893
Fark yemese bari
Gsarayda yerli oyuncu yok:28:
Valla o işler hiç belli olmuyor. Bu tip maçların konsantrasyonu da farklı oluyor. Kağıt üstünde bakılırsa gs farklı kazanır ama top yuvarlak işte... Gerçi kazansa da kaybetse de bi etkisi olacak mı şüpheli...
Trabzonu dogruyor hakemler yine yaziklar olsun niye sesi cikmiyor trabzonlularin ilginc
Borsada dograrlar sahada dograrlar gelen yönetim dograr giden dograr herkez dograma peşinde düzeltmek isteyen yok
Yarın hiç bakmaya gelmez artık,...bi kere.... şemsiye açılmaz..
.Kelimeler kifayetsiz..
Ne değişti ki 5. Di yine 5.
Tspor a yapılan haksızlıklar alenen
görüldü. Bu trabzon u tekrar marka yaptı.
verilen penaltı, verilmeyen penaltı ve kırmızı
kartlar... Tüm Kanallar tüm yorumcular
aynı fikirde... her şeye rağmen harikasınız
tspor... (katarlıda maçı izledi bu arada)
sağlık olsun... İlahi adalet elbet birgün
tecelli eder...
Bugün bahane de var,ayrı sevecekler....
Trabzonspor temiz takım,,hakemlerle alınan maçlar sizi büyük yapmaz sadece haramzsde yapar
Spk ya başvurdular mı,yada ne zaman başvururlar.?
Başvurdu ya.... Artık onay bekliyor