O RUS, BU türkiyede ÇOCUKLARI nasýl sevsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O RUS, BU türkiyede ÇOCUKLARI nasýl sevsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben bedelliye katýlmak istemiyorum. Süreç ne zaman baþlayacak peki? Tarih belli mi? Rüçhan kuponlarýný hisse senedi satar gibi mi satýyoruz? Rüçhan kuponlarýný satmakla elimdeki tspor hisselerini satmak arasýnda ne fark var? Örneðin benim elimde 1000 adet tspor hissesi var þu anda. Ben bedelliye katýlmadým. Rüçhan kuponlarýný sattým. Elimde artýk hiç tspor hissesi kalmýyor mu? Yoksa 1000 adet tspor hissesi elimde kalmaya devam ediyor mu?
Süreç spk nýn onaylamasý ile belli olacak. Kap açýklamalarýný takip edin. Spk izin verdim dediði anda tspor bir takvim açýklayacak ve baþlama tarihi ile bitiþ tarihini ilan edecek. Rüçhanlarý aynen hisse senedi gibi satabilirsiniz... Fiyatlarý da deðiþir. Elinizdeki hisse senedi ayný kalýr. Rüçhan satmak elinizdeki senedini etkilemez. 1000 adet aynen kalýr ama fiyatý düþer. O da eðer bu fiyatlardan bedelli gerçekleþse 1.05 falan olur
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu anda spk bedelliye onay verse
tspor açýlýþ fiyatý 1.07...
1.10 lara düþtüðünde açýlýþý 1.03
yani arkadaþlar çanak Çömlek patladý...
fiyasko... Bu þartlarda bedelliye girmenin
hiçbir anlamý kalmadý. muhtemelen de
bu bedelli onaylanmaz. onaylansada
amacýna ulaþmaþ...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Bu lanet kaðýt için imkansýz diye birþey yoktur sadece biraz zaman alýyor....minareyi çalan kýlýfýný hazýrlar....allah hepimize sabýr versin
SM-J320H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen. su akar yolunu bulur. (^_^)
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Yer Ýmleri