yine birisi sürekli hisseyi kötüleyip hisse çok düşecek diyorsa bu duruma çok ama çok seviniyorum. demek ki yükseliş çok yakında. :halay::yahoo::party:
Printable View
yine birisi sürekli hisseyi kötüleyip hisse çok düşecek diyorsa bu duruma çok ama çok seviniyorum. demek ki yükseliş çok yakında. :halay::yahoo::party:
Ah canımmm seni sevindirmek isterdim ama gerçekleri söylüyorum..Çıkacak uçacak diyenleri psikolojik olarak tabii doğru sayıp inanıyorsunuz..Gidecek kağıt böyle yapmaz..Bu havayı kullanıp 30 kademe ile al sat yaptıkları bir hisse kardeşim buna inanın...bak 80 lerden çaktıkları malı 60 lardan eğer hava iyi olursa yerine koyacaklar...Diyorum anlayamıyorsunuz 20 lere çıkarsa bu kadar para kazanamaz...ytd :))
her gün 2 defa bunu yapıyor 2 milyon lotla...yukarı kaldırıyor orada verip aşağıya indirirken eğer isterse topluyor.bu hisse zaten toplanmış neyin peşinde olabilir ki..birazdan 62-63 lerde görüşürüz...Ama traij olan bunu sürekli yiyen birilerinin olması..Türkiyede borsa cahili çok...Bir de çıkacak gidecek diyen şakşakçı çok siteler de buna hizmet ediyor...Hisse satış yerse 11 leri görürsünüz..Kıçını kaldırtmazlar...Neyse görüşelim..ytd..
alın size Netaş..istemediğiniz kadar...:)) ytd
50 ye de yazın...Yukarıdan almak istemeyenler...:))) ytd
Hatta 45 lere....ytd
siz giderken biz tur atıyorduk gençler...Size çıkacak diyenler sizleri sömürüyor bunu öğrenin artık....Hisse eğer durmazsa taban gider...daha satış yemedi...dikkatli olun..ytd
ne demiş atalarımız İT ürür kervan yürür..
Az sus da motorun soğusun [emoji3]
Böyle çıkılıyor kardeş...Sizin de motorunuz böyle soğuyor....10 kademe basıyor aşağıda görünce iş malı......Affetmez....alta alış gir ve olanı gör....suyundan da koy...şimdi al yarın sat...bugünle birlikte 40 kademe...:)))) ytd
Maliyetim 14.60 ile ayrıldım zararım yok. Gs ile devam ediyorum. Biraz hareketli olacak gibi fakat aklım netaşda bağımlı yaptı heralde... kusura bakmayın ama form çok fazla ayağa düşmüş gibi. Çıkarmı bilmem ama çıkmadan iyice bi silkeleme yapacaklar bence
zorakipaşha
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ff5e27ff6e.jpg
Hala kanal içinde hatta kanal alt bandında. Tam da fibo desteğinde kapatmış. Daha önce de söylemiştim pembe çizgi uzun vade düşen trend çizgisidir. İlk senemde kıramadı. Bir kaç kez deneyecektir. Tren çizgisi kırulmadığı sürece sıkıntı yoktur.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla yatırım tavsiyesi olamaz....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugun tahtada bıraz acımasız olabılır spek
14,50 seviyesini destek yapmıs gibi gözüküyor . Alıcısı var düşüremiyor 10 lot satıp...o yüzden haber gelmiyor haber olmayınca işlerini rahat hallediyor
bir aksilik olmazda bir haber dusene kadar 14.50 sevıyelerınde çakılır kalır umarım
Baştaki değişmeden bu şirketten uzun vadeci olup bir şey beklemek zor. Ancak trade yapılır. ne kadar giderse gitsin bir şeyleri bahane edip 10 liralara 7 liralara elbet dönüş yapıyor.
Bırakıver abim, beklioz...
Çok sıkıon, patlatcan[emoji2]
ohhhh yeeeahhh buum buum.....:halay: hahhahahahaha
15 üzeri kapamadan ve seans sonunu görmeden bum bum benim için yok 😂🤣🤙
speke keyfımız yerınde oldugunu gosterelım alan satan paylasabılecek olan var ise paylaşsın bır zahmet mutlu oluruz
Buna katılırım keyfim yerinde benim elinde büyük miktarlı olan spek düşünsün ne fırsatlar kaçıyor o yansın ne zararı vardır tahmin bile etmek istemiyorum.
ama beddua etmem gel birlikte kazanalım zaten kimseler kalmadı
http://share.matriksdata.com/Images/...1722108230.png
ilginç Turkish osmanlı tokadı vurmus beklemedıgı anda
Yky 124 bin satıştan 51.000 e düşmüş nr oldu mal kalmadı mı satacak aynen devam edin siz diyeceğim demiyorum hadi takar başlayın. Olmuyor işte olmuyor bak az çok burada yok icbc de 30 bin cik almış çinlilere kaptırmayın sonra 😂😂
Asla ytd kendim yazdin
derinlik abimiz musait ise yapıştırır buraya YK elınde ne kadar mal kaldıgını
Bugün-kü takaslara göre 2.330.960
bir tokat lazım suna canlansın
... ... .. ....
Satın gidin diye mesaj gönderiyor size burada ekmek yok diyor
cumayı kazasız belasız atlatalımda..meclisteki durumlardan etkılendı bugun netaşımm..üflesen zatüre oluyor netaş
İnsan evine kopek alsa evın onune baglasa gunde ıkı defa suyu yemegı varmı dıye bakar insan.. Bu cinliler kopek kadar deger vermıyor netaşa ...netaşla sunu sunu yapacaz dıye bir cıkın ortaya
[emoji122][emoji122][emoji122]
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissemiz köpek olsa en azından semiz lensin diye ekmeği suyu eksik edilmezdi.
Spek efendi tamam seni anlıyoruz elbet ama sen de şunu anlamalısın,bizleri bu tozlu raflardan almak,indirmek için çok daha fazlasına ihtiyaç var..
Yatırım tavsiyesi değildir elbet, yalnızca kendi görüşümdür...