yine birisi sürekli hisseyi kötüleyip hisse çok düşecek diyorsa bu duruma çok ama çok seviniyorum. demek ki yükseliş çok yakında.![]()
yine birisi sürekli hisseyi kötüleyip hisse çok düşecek diyorsa bu duruma çok ama çok seviniyorum. demek ki yükseliş çok yakında.![]()
Ah canımmm seni sevindirmek isterdim ama gerçekleri söylüyorum..Çıkacak uçacak diyenleri psikolojik olarak tabii doğru sayıp inanıyorsunuz..Gidecek kağıt böyle yapmaz..Bu havayı kullanıp 30 kademe ile al sat yaptıkları bir hisse kardeşim buna inanın...bak 80 lerden çaktıkları malı 60 lardan eğer hava iyi olursa yerine koyacaklar...Diyorum anlayamıyorsunuz 20 lere çıkarsa bu kadar para kazanamaz...ytd)
her gün 2 defa bunu yapıyor 2 milyon lotla...yukarı kaldırıyor orada verip aşağıya indirirken eğer isterse topluyor.bu hisse zaten toplanmış neyin peşinde olabilir ki..birazdan 62-63 lerde görüşürüz...Ama traij olan bunu sürekli yiyen birilerinin olması..Türkiyede borsa cahili çok...Bir de çıkacak gidecek diyen şakşakçı çok siteler de buna hizmet ediyor...Hisse satış yerse 11 leri görürsünüz..Kıçını kaldırtmazlar...Neyse görüşelim..ytd..
alın size Netaş..istemediğiniz kadar...) ytd
50 ye de yazın...Yukarıdan almak istemeyenler...)) ytd
Hatta 45 lere....ytd
siz giderken biz tur atıyorduk gençler...Size çıkacak diyenler sizleri sömürüyor bunu öğrenin artık....Hisse eğer durmazsa taban gider...daha satış yemedi...dikkatli olun..ytd
Yer İmleri