ben sadece aksen den ornek verdim istersen thy bak istersen garan a bak istersen neye bakarsan bak dedigimi goreceksin dolar bazli olarak baktiginda cogu kagit diplerde
Printable View
Yok ortak haklısın.. kızma hemen.. ama zamanında belirli aralıklarda çok kazandırmışlardı bu hisse sürünürken.. ama onlar bir işletme sanayi kuruluşu falan.. bu ise basit bir tarla.. değeri ederi belli kartalın ortasında denize nazır.. biz buna yatırım yaptık yollardır bekliyoruz.. değerini görmesi umuduyla.. diğer hisseler kötü diye ucuza satacak değilim... ha diğer hisselerde bi fırsat gören olur satar onu anlarım.. ama diğer hisseler dolar bazlı kaybettirdi diye ben malımı ucuza vermem.. çünkü diğer hisselerin de bi süre daha kaybettirmeye devam edeceği öngörüm var
Sent from my iPhone using Tapatalk
vakti zamaninda bu kagiti eczyt la kiyasladilar. ne oldu bu firladi eczyt yerinde sayiyor bende o zamanlar kiyaslamayin diyordum...her koyun kendi bacagindan asilir...
Her şirketin zamanı var.. tarla hissesinin zamanı da imar cıkıp arsa olunca.. sadece bu ne zaman olacak tam bilemiyoruz... biraz da çok gecikti... ama yakın olduğunu hissediyorum kimbilir belki yarın belki yarından da yakın....YTD..
bende onu diyorum iste vakti zamaninda her kagitin hikayesi ayridir...o zamanlar eczacilar cikiyordu bu onlara ayak uydurmadimi veryansinlar ediliyordu...simdi eczacilarin sayfasinda belkide turgg cikiyor bu eczacilar niye cikmiyor diye hayiflanan mutlaka vardir...
Ben onu zamanında 4 sene önce sanırım hesap etmiştim burada da paylaştım.. arsanın hisse ederi üzerine etkisi.. eczacının arsası büyük olmasına rağmen şirket fiyatına katkısı turgg deki kadar olmuyordu.. ama diğer işlerini bilemiyorum sonuçta eczacı şuanda işleyen kar yada zarar eden bir şirket bizim ki masa sandalye telefon bir Adem bir de tarla
Bu Merill kimin adına işlem yapıyor fikri olan var mı ?
Yabancı takasında olan malı satıyor artık biyiklimi biyiksizmi bilemem yatfin de kemiksiz satıyor.
Icbc de satmaya devam ediyor ama malı bitti yeni sahiplerine geçti malları yada cep to cep yapıyorlar.
İkinci dediğiniz daha makul ama sanki biraz yola da saçıldı gibi. Bilinçli ya da bilinçsiz orasını bilemem
Valla bu saatten sonra vız gelir tırıs gider kim alır kim satar fazla önemi de yok. Herkes riskini yönetsin gerisi imar görüşmelerine kalmış durumda.
Sn paydaşlar özelden genelden hep ayni soru pazartesi dusermi çıkar mı kafalar karışık ne yapalım alayimmi tutayimmi satayim mi. Bu sorulara cevap vermek zaten sakıncalı spk yasakları kapsamın da kaldi ki bu soruların cevabını net olarak bilen zaten yok.
Yine üstüne basarak söylüyorum cevap çok basit herkes kendi riskini yönetecek.
Herkesin yatırım şekli beklentisi değişiktir önce ben kimim nasıl bir yatirimciyim bu sorunun cevabını bulun sonrada sakin kafayla düşünün ve uygulayın seans içinde anı kararlar almayın.
Ben dâhil olmak üzere twitter vs yerlerde yazan üstad denen zatlara asla inanmayın onların yorumlarını takip edin analizlerine bakın ama sırf birisi söyledi diye işlem yapmayın yatırım kararı hayatta almanız gereken en önemli kararların basında gelir .
By isler çocuk oyuncağı değil para kolay kazanılmıyor.
Umarım herkesin gönlüne gore olur.
ne ara eksiye geçti yaa.. hergün onlarca hisse tavan yaparken bi tavan yapamıyor . kendi aralarında sözleşmişler sanki tavan yapmıcaz diye
cevap için teşekkürler. şimdilik satma düşüncem yok zaten. çok salmasın yeterli. herkese hayırlı kazançlar.
bi de alan satanı göremiyorum şu anda ama kafamdaki tek soru işareti; yine olumsuz bişey duyup da satan bi ekip mi var acaba?
umarım sadece ufak bir silkeleme veya düzeltme hareketidir.
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4e154cce4e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a50687f6ca.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d85b541749.jpg
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abim konuya hakimsin borsada mazin var tecrübelisin kime soralım sitem etme görüşlerini önemsiyoruz.. Saygılar...
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ettigim kari cebe aldim artik kafam rahat...imar cikacakmis itiraz olacakmis 1 ay daha bekleriz 1 yildaha bekleriz diye diye 3 yil gecti...satarkende sunu dusundum ya buradan asagiya gelirse diye...bunun hic bir garantisi yoktu... sattim belki erken sattim ama keşke dememek icin sattim...insallah imar cikar insallah itiraz olmaz...iste bu insallahlar yuzunden sattim...
Deniz abim maliyetim 31.. halkka arz fiyatı abilerimize sormamız lazım adam prof olmuş doktora yapmış farklı bakış acısı lazım tabii son kara benim.. Gülegüle harcayın hakkınızda hayırlısı
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Inen binen kalmadı galiba hadi bakalım dehh artık. Yeni rotalara yelken açma zamanı. Bir sonraki durağa.
Belediyeden olumsuz bir sonuç çıkacak imajı mı pompalıyor? Oyunun level'ini takip edemez oldum.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demekki sağlam mal kitlemisler twitci ekibe.
Belki dökülen olursa yukarı döner tavana bile kilitleyebilir. Bunların sagi solu belli olmaz.
Twitciler dökülmez bence. Onlar da belediyeye kitlendiler. 2 gün kala satmaz kimse. Millete dağıt malı bonkörce, sonra geri almaya çalış. Malın o kadar kıymetliyse oyunu farklı oynayacaksın.
Kartal belediyesi gundemi aciklandi. Yanlis gormediysem bu ayki gundeme alinmis. Sizde teyid edebilirmisiniz.
https://www.kartal.bel.tr/tr/kurumsa...miListesi.aspx
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten beklenen haber supriz yok yürü şimdi tavana birazdan haberi şirket yollar.
Salla salla pek düşmüyor artık. Daha fazla sallamak gerek ...
Turkiye de bürokrasi belli olmuyor. Benim cekincem vardı ama bu haberle en azından içim rahatladı. Insallah guzel seviyelere gelecek
Yatırım tavsiyesi degildir. Yazdıklarım sadece beni bağlar.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi hayırlı uğurlu olur. Meclis de onaylar artik. İnşallah...
Şirket haberi de kapanışta yollar zaten 16 dan sonra kimse yok şirkette.
Meclis gündeminden haberleri sabahtan vardı eminim. Bugün ki hareketi ona istinaden yaptılar. Ama zihniyette hala değişiklik yok. Mal dağıtmaya devam...