Hisse nezaman bi kipirdasa birsey cikiyo.yunalarda bizi buldu
Hisse nezaman bi kipirdasa birsey cikiyo.yunalarda bizi buldu
Benim elimde az miktar var ama gecen soyledigim gibi 3te 1 ini zorunluluktan satmistim. Deniz arkadasimiz da gecen gun 3 bin lot sattığını yazdi.alttan alma imkani vermiyor. Doke doke gidiyor goruntusu var. Hayirlisi bakalim.haftaya xxx diyecek miyiz acaba
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Bence baskı bitti alıp satmaya alıştırdıklarının malını toplayıp gidiyor gibi... ama spek bu sağı solu belli olmaz.. belli olsa biz de ona göre davranır ona para kazandırmayız... YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuma’ya 3 haneli olur mu? Yıllardır bekliyoruz ama artık 3 hane dolar bazında aynı para değil.. YTD... aman ortalık karışık herkes kendi hesabını yapsın.. benim veya başkasının lafıyla gaza gelmesin..
Bu hisseyi almaya başladığımda dolar 2. 10_2.20 arasındaydı sanırım.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Onu Aksen e yatırım yapanlar düşünsün sonuçta ben hesabımı arsa üzerinden yaptım turggye yatırdım ve kazanmayı bekliyorum ki sen de öyle uzun zamandır forumdasın... hakkımızda hayırlısı.. uzun yılların emeğini sabrını alırız hepimiz inşallah.
Yer İmleri