Bol kazançlar Sn. GP, tam maliyettesiniz.
Printable View
Sn GP de tahliye oldu demektir,bizim daha yatarımız çok.
Belki de bu fiyatlar fırsattır bilmiyorum ancak ben patron şirketleri için 0.40 PD/DD ine kadar mermim olsun isterim. 0.40 PD/DD KLGYO da görünür manasında değil, kafa rahat olsun diye.. KY nin çok olduğu şirketlerde bir iki kez hisse koptu gidiyor gösterilip daha sonra yeni bir dip yaptırılarak yatırımcının umutları tüketilir. Giderse biraz az kazanırsınız ama düşerse bir planınız olur. YTD.
Yok acelem yok sn tahminci benim ekolde süre sonsuz.1.18 maliyet.Bu değerin altı her değer benim paçal yapmam için uygundur.Ama elbet ne kadar düşükten yapsak o kadar iyidir.Beklerim ve lotumu ara ara artırırım.
Ama doğruya doğru 0.87 de az bişi paçal yaparken elim tuşa gitti gitti geldi yüklü alım yapacaktım,sizin dedikleriniz aklıma geldi almadım.Sonra tavan geldi.Artık önümüzdeki günlerde hangi karar doğruymuş anlarız.Bir dediğiniz çok doğru bu tarz patron hisselerind e her şey her an mümkün,olay aslında tamamen şans.
Wasaban üstat dün özgürlüğü seçti.Badem ezmesi yiyordu:))
Çok tatlıymış ama birdaha yemem dedi😂😂
1.00 hisse için kritik bir seviye buralardan mal yağmaya başlar, 1.00 üstü için iyi bir haber, röportaj, GYO larla ilgili yeni bir düzenleme lazım. 1.00 normal şartlarda da geçilir ancak bir müddet yatayda hisse değişimi gerekir. 0.8X maliyetle satanların hisseleri karşılandı bu olumlu. Şu an nakitim, bugün hacimi beğenmedim, bir gün önce tavan olan hisse bugün daha hacimli olmalıydı. Hisseyi tutma iradesi var ama talep zayıf yarın 0.91-0.96 arası hareket etmesini beklerim, bugün oluşan doji kararsızlık belirtisidir ve yarın renk belli olabilir. YTD
Günaydın maphushane dostlarım, sıhhatiniz daim kazancınız bol olsun:wave::wave::wave:
Değerli arkadaşlarım günaydın ben dayanamadım gene az bişi aldım.Ama merak etmeyin sn tahminci olayı öğrendim sayılır little little in to the middle
https://i.hizliresim.com/a4t19na.png
Benim de dünkü işlemlerim, 93-94 yazdım bu gün, bundan sonra 90 altı olursa düşünürüm ytd
Sn. Şaho, henüz 0.90 altı görülmez diyemem, tek bir grubun alıp götürmesi lazım ancak alışların hep seans sonunda geldiğini ve hacimin yetersiz olmasını değerlendirdiğimde piyasa katılımı gerekiyor. Ben henüz 0.94 ten sattıklarımı yerine koymak için yeterli bir ortam göremiyorum. Bugün hareketlenmesini beklediğim 2 hisseye (DOHOL, PETKM) yoğunlaşmış durumdayım görüntü o ki KLGYO benim için biraz bekleyecek..:) artarsa da buradaki güzel insanlar kazanmış olurlar. YTD
Sn. Hkm, arada can sıkıntısını gidermek için bir iki el ateş serbest esas mühimmat cephanede dursun da.. Keskin nişancılar tek tek ateş eder acemiler tek seferde şarjörü boşaltır. Siz keskin bir nişancısınız kafasını çıkartmayana kaya arkasında saklanana boş yere yaylım ateşi açmazsınız. :) Bu arada borsada bir tek KLGYO yok başka tavşanlar da var :) Onlara da sıkın ara ara :) YTD
Elbette ben de sizin değerlendirmelerinizi okumaktan mutlu olurum. Amacım KLGYO da 1.00-1.25 hareketini yakalamak onun için gün içi bir kaç kez ne olup bittiğine bakıyorum. Seans bitimine 1 saat kaldı KLGYO ancak dünkü hacminin yarısını biraz aşabildi. Yükselen piyasada düşüş beraberinde düşük hacim kötünün iyisi.. Son 20 dk yine hareketlendirebilirler şimdilik güçleri o kadar ve katılım gelmiyor. YTD
DAX koptu.. ABD vadeliler pozitif.. XU100 de 2060 aşıldı, ucuz kalmış IMKB 30 hisselerine talep gelebilir. Yan kağıtlar bu ortamda istisna bir kaç hisse hariç sıralarını beklerler. YTD.
Tahminci ağabey, senin dediğin gibi bugün pek güzel gecmedi
Maalesef öyle oldu Şaho kardeş.. Tavan olduğu gün yaktığı yeşil mum 0.88-0.95 aralığında.. yüzde 60 ı kadar düşse 0.91 e kadar sıkıntı olmaz bugün 0.91 i ısrarla korudular, koruyan da şaşırtıcı ama A1 CAPİTAL di.. tavandan sonraki 5 iş günü içinde mumun üst seviyesini aşarsa yani 0.96 kapanışlı yeşil bir mum yakarsa işler iyi gidiyor demektir. Yükselişi inşallah ben de yakalamayı planlıyorum. YTD
tahminci agabey bugun 0,91 altında kapadıgı ıcın guzel dedın dıye anladım, agabey sence onumuzdekı hafta 1 tl yı aşarmıyız..
0.91 üstü demek istediniz sanırım. Dediğim gibi -bence- 0.88-0.95 yeşil mumunun yüzde 60 ı kadar düşüş normal ancak 0.90 ve altı kapanış olursa aynı şeyi düşünmem. Haftaya 0.91 üstü kapanışlar yaptığı sürece 0.94 üzerine yerleşip 1.00 a gitme potansiyeli var. 0.91 altı kapanışlar da 0.88 hedef olur şeklinde beklentim var. Esas yükselişi 1.00 üzerinde beklerim oraya bir atabilse..
[QUOTE=tahminci;5835017]0.91 üstü demek istediniz sanırım. Dediğim gibi -bence- 0.88-0.95 yeşil mumunun yüzde 60 ı kadar düşüş normal ancak 0.90 ve altı kapanış olursa aynı şeyi düşünmem. Haftaya 0.91 üstü kapanışlar yaptığı sürece 0.94 üzerine yerleşip 1.00 a gitme potansiyeli var. 0.91 altı kapanışlar da 0.88 hedef olur şeklinde beklentim var. Esas yükselişi 1.00 üzerinde beklerim oraya bir atabilse..[/QUO
Sağolasın tahmıncı agabey,
Ben 95 de patlayan mayınları 92 den tekrar doldurdum bugün:))
Bir saniye geç kalsam A101 doldurtmayacaktı:))
A1 in 50 milyon lotluk satışlarını günlerce 0.83 lere kadar (danışıklı dövüş) karşılayanlar şimdi 0.95-0.91 aralığında hafifliyorlar, ellerini boşaltıyorlar küfelerini başkalarına devrediyorlar.. sonunda 0.90 ın altı bir yerden 1.00 a başlayacak yeni harekette nakitte olmaları lazım ki destek atabilsinler.. bir nevi değirmen gibi.. suyu al-yukarı taşı-boşalt-yeniden al.. her hareket yüzde 10 luk olur, yükselişin yarısı geri verilir nakte geçilir, yeni bir yüzde 10 luk hareket olur.. 1.20 lere kadar maliyet bölgesi olduğu için böyle gider.. daha sonra rahatlar.. oyuncuların planını şahsi okumamdır.. YTD
2.20 den alanlar neden mi beklemede ve alım yapmak için nazlılar? Gayrimenkullerin yeniden değerlendirilmeleri sonucu fiktif kar yazılabilmesi sonucu hesaplar kitaplar karıştı.. bir çok şirketin F/K ları komik seviyelere geldi ve herkes biliyor ki bu durum yaşadığımız hiper enflasyonist süreçten kaynaklanıyor ve sürdürülebilir değil. Alım gücünün düşmesi ile beraber 2022 nasıl bir yıl olacak? Beni de düşündürmüyor değil açıkcası..
Faiz artırımı GAYRİMENKUL sektörünün dibinde dinamiti patlatır. Gerçi düşüşünün KLGYO da pek faydası görülmedi ama.. Bu faiz artışı işi çok dilleniyor bu günlerde kaçırdığım bir haber mi var?
Kemerburgazda 15840 metrekare arsaya 341 milyon verdiler...ilginç...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi