Sayfa 372/691 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. 1.00 hisse için kritik bir seviye buralardan mal yağmaya başlar, 1.00 üstü için iyi bir haber, röportaj, GYO larla ilgili yeni bir düzenleme lazım. 1.00 normal şartlarda da geçilir ancak bir müddet yatayda hisse değişimi gerekir. 0.8X maliyetle satanların hisseleri karşılandı bu olumlu. Şu an nakitim, bugün hacimi beğenmedim, bir gün önce tavan olan hisse bugün daha hacimli olmalıydı. Hisseyi tutma iradesi var ama talep zayıf yarın 0.91-0.96 arası hareket etmesini beklerim, bugün oluşan doji kararsızlık belirtisidir ve yarın renk belli olabilir. YTD

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Nasıl yani sn wasaban zararına mı çıktı.Ya da çok güzel paçal yapıp karla mı çıktı Sn GP
    Karla.O benden sonra girmişti)

3. Günaydın maphushane dostlarım, sıhhatiniz daim kazancınız bol olsun

4.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydın maphushane dostlarım, sıhhatiniz daim kazancınız bol olsun
    Günaydın Sn. Şekerli.. bol kazançlar.. parmağınız atik, gözleriniz keskin, gazanız mübarek olsun

Değerli arkadaşlarım günaydın ben dayanamadım gene az bişi aldım.Ama merak etmeyin sn tahminci olayı öğrendim sayılır little little in to the middle

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlarım günaydın ben dayanamadım gene az bişi aldım.Ama merak etmeyin sn tahminci olayı öğrendim sayılır little little in to the middle

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku

Benim de dünkü işlemlerim, 93-94 yazdım bu gün, bundan sonra 90 altı olursa düşünürüm ytd

8.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    1.00 hisse için kritik bir seviye buralardan mal yağmaya başlar, 1.00 üstü için iyi bir haber, röportaj, GYO larla ilgili yeni bir düzenleme lazım. 1.00 normal şartlarda da geçilir ancak bir müddet yatayda hisse değişimi gerekir. 0.8X maliyetle satanların hisseleri karşılandı bu olumlu. Şu an nakitim, bugün hacimi beğenmedim, bir gün önce tavan olan hisse bugün daha hacimli olmalıydı. Hisseyi tutma iradesi var ama talep zayıf yarın 0.91-0.96 arası hareket etmesini beklerim, bugün oluşan doji kararsızlık belirtisidir ve yarın renk belli olabilir. YTD
    Hocam renk belırgınlesmesı konusunda fıkrınızı ne zaman acıklayacaksınız. seans sonu mu, duruma göre degerlendırme yapacagım bende..

Sayfa 372/691 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •