seni mi okumak zorundayız gün boyu, yeter. git tabunu başka yerde yap. tenik-temel varsa konuş. forumu çok meşgul ediyorsun.
bu çok eski gönderiden birilerineydi bilir onlar kendini
Printable View
seni mi okumak zorundayız gün boyu, yeter. git tabunu başka yerde yap. tenik-temel varsa konuş. forumu çok meşgul ediyorsun.
bu çok eski gönderiden birilerineydi bilir onlar kendini
Herkes kendi derdinde. yabancı yatırımcı neden gelsin. italya ispanya ve biz. ayvayı yedik. turizimde pert oldu bu yıl. kendimizi kandırmayalım.
İktidarın sokağa çıkma yasağı açıklamamasının altında bir de aşağıdaki neden var:
Eğer sokağa çıkma yasağı ilan edilirse bütün projeler duracak ve müteahhitler force-majeur nedeniyle devletten tazminat talep etme hakkına kavuşacak.
Borsa neden artmıyor?
Varantlarda PUT varantlar nispeten başabaş noktasına daha yakın ama CALL varantlar çok çok uzak.
Büyük alıcılar pasifde bekliyor, aktif alım gibi dertleri yok, kucağa düşenler yeter diyor olabilirler.
Bankalar dramatik reklamlara başladı, bunların reklam şirketleri birbirini arıyor mu acaba, biz şu şarkıyı melodiyi kullanıyoruz pişti olmayalım sonra diye.
Sinir oldum, 150 point alttan flat.
Gece cin pmi verisi gelecek. Ben flate dondum. Bekledigim hareketi bugun yapmadi.belki yarin hedefime gelecek ancak iki yonlu sert hareket gorebiliriz
Eskiden sır bilgiler üzerinden para kazanılırdı, artık o devir büyük ihtimal ile kapandı diye düşünüyorum. Gelişmeler göstere göstere herkesin gözü önünde oluyor gibi.
Evet sayın seyirciler Alper soldan ceza sahasına girdi kaleciyle karşı karşıya vurdu vuracak topa oda ne Sercannnn girdi araya Alperi düşürdü gözler hakemde hakem varı işaret etti ve şuanda vardan cevap bekliyoruz deriiiinnnnn bir sessizlik var viopta ve reklamlar iddaaa viop ta oynanır her yatiriminiza çevrim şartsız 3 konttat he he he
[QUOTE=Egeli;4290274]Sizce yaşanacak hasar az mı fiyatlandı çok mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOzninle ben cevap vereyim kendi fikrim bu yanılabilirim.İnşallahta yanılırım.
Bence biz daha lay lom peşindeyiz gibi. gerçekler daha çok acı olabilir.
10 gün eve tıkıldık bu bile bize zor geliyor. diyelimki 3. ay 5 ay 12 ay böyle sürdü. o zaman nolacak.
üretim olmassa ithalat olmassa gıda sıkıntısı çekilmezmi insanlar nasıl geçinecek.Allah yardımcımız olsun.
Bilmediğimiz bir şey mutlaka vardır bu dönemde ya hasta sayısı yada ölen sayısı bugün olmayabilir ama yakın zamanda saklanan. Bugün yapılacak şey devlet küçülecek diyanet ten başlamak suretiyle bunu imam hatipli birisi olarak söylüyorum muhtarlik kalkmalı şoförlerden olabilir yoksa bu yükü kaldıramaz işveren ve vergi veren kesim
Evet sayın seyirciler bigşorta kırmızı kart inananilmaz birşey bigshort hakeme hala itiraz ediyor bigshort ben yapmadım Sercannnn yaptı diyor suçu Sercannnn a atıyor ama itirazindan dolayı kırmızıyı yiyor evet derin sessizlik devam ediyor gözler varda (naçizane espiri gülelim diye) gazlamamin yegane nedeni güzel bir iş için olmasıdır LÖSEV
Dow burdan kırmızı yakar mı. Yakar diyen çıksın ortaya. Bunlar hani ayı piyasasına girmişti. Short pozisyon açtığım için soruyorum. [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn. Arkadaslar noorcm den hesap actimda.. metatrder 5 i kullaniyormus.. samsung anroidden sorunsuz calisiyor mu bu?? Demo calismadida..Metatrader 5 i kullanan yazabilirmi??
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.