Sayfa 372/1003 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ok. kontrat başına 100 tl ateşleyeceksen löseve yapıştırcam ekstreyi. Var mısın?
    Alper ortasagdan aldı topu gitti gitti vurdu vurdu gol oldu bu Alper ve takımının 2. golü evet sayın seyirciler Alper hettirik yapacakmı acaba heyecanla izliyoruz iddaaa candır iddaaa viop ta oynanır 3 konttat bonus ilk yatiriminaza çevrim şartsız he he he

2. Bankalar dramatik reklamlara başladı, bunların reklam şirketleri birbirini arıyor mu acaba, biz şu şarkıyı melodiyi kullanıyoruz pişti olmayalım sonra diye.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kapasitesi sınırsız olan bir kabine üyesi söyleyin de ferahlayalım..
    Olsa Dukkan senin gardaş

4. Sinir oldum, 150 point alttan flat.

5.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    İktidarın sokağa çıkma yasağı açıklamamasının altında bir de aşağıdaki neden var:

Eğer sokağa çıkma yasağı ilan edilirse bütün projeler duracak ve müteahhitler force-majeur nedeniyle devletten tazminat talep etme hakkına kavuşacak.
    Mücbir sebep derler onada

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    İktidarın sokağa çıkma yasağı açıklamamasının altında bir de aşağıdaki neden var:

Eğer sokağa çıkma yasağı ilan edilirse bütün projeler duracak ve müteahhitler force-majeur nedeniyle devletten tazminat talep etme hakkına kavuşacak.
    Sanmıyorum devlet ihalesini alan zaten yandaş 5 müteahhit var. Onlar zaten dünya liderimizin kulları. otur der otururlar kalk der kalkarlar.

Mesele sokağa çıkma kararı gelirse halkına bakmak zorunda kalacak devlet. yani iş paraya dayanıyor. oysa hazine tamtakır.

7. haniko sosyal devletinko..

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Mücbir sebep derler onada

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Italya bir yerde zaten pik yapacak. Her gun 1000 kisi oluyor. Ispanya da oyle ama bu neyi degistirecek onu pek anlamiyorum. Sonucta bu virus var oldugu muddetce korku ve panik ve yeni bir dalga baslamasi her zaman olacak.
    Sizce yaşanacak hasar az mı fiyatlandı çok mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 372/1003 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •