Normalde pazarlıksız valörlü vadeyi valörsüz veriyordu demek ki
Oran 14.40 mı oluyor [emoji23][emoji23][emoji23]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Ben de gıcığımdır :)
Öyle bişey olabilir mi?
Bankacılar suçtan muaf olamaz.
Sahtekarlık yapıyorsa, insanları kandırıyorsa tabi ki duyuracağız.
Siz yamuk yapan bankayı söyleyin bana ben hakkından gelirim :)
Suç olan mesnetsiz olarak bir markayı veya şirketi karalamaktır ki bu kapsama bankalar da girer normal şirketler de girer.
Haklı bir suçlamayı banka falan farketmez herkes için yapabilirsiniz.
Ben şimdiye kadar parayı görüpte bu para nerden geldi diyen banka görmedim hayatım da.
hep löp içeri yaptılar.
günaydın,
10 sayfa geriden itibaren okudum da göremedim . Nkolaybono yu kullanan var mı? 14,30 a geliyor mevduat oranı. Ama sanırım 100 bin tl devlet garantisi yok.
burgan % 14,40 ertesi gün valörlü (hoşgeldin 32-40 gün vadelerde)
burgan % 14,15 aynı gün valörlü (hoşgeldin 32-40 gün vadelerde)
nbono % 14,29 (mevduat karşılığı)
odeabank % 13,10 (vadesizde kalacak oran hesaplandıktan sonra)
ing % 13 (yeni giriş, 1 yıl geçerli)
cepteteb % 12,25 (marifet, yeni giriş, 3 ay geçerli)
enpara % 12 (32 gün)
Vakıf dün dolar %3 TL 12,75 100K tl 25k dolar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
19.4.2016 : tcmb haftalık repo ihalesi açmadı. Büyük ihtimalle bugünde sıkı duruşunu sürdürecek.
Biz bağladık.faiz arttı.bugun swap oran varmı?
Burgandan aynı gün valör 14.40 alan var mı? Ona göre pazarlık yapalım MT ile.
Teb %3.25
Odea %4
Garanti %2.50
Ykb %3
Fiba %3.75
Akbank %3.25
İng %4
Burgan %4
Miktar 55 bin usd, şehir istanbul
Bugün alınan oranlardır,
Hoşgeldin faiz oranlarımız
TL % 14,15
USD % 4
EUR % 2,25
Swaplı mevduat (min 500 0000 TL ) % 14,45
Burgan Nisantasi Ozel Bankacilik''tan en taze oranlar.
Bu kiyagimi da unutmayin.
Kiyakciligin sonu ayakciliktir gerci.
Itibar puanlarini yagdirin.
Syg,
OdeA swap varmı?Eski ve yeni belirtiseniz.
burganda boşta para kalıyor mu?
ING bank e-turuncu yüzde 4 dolar faizi çok cazip geldi, 250bin dolara kadar günlük yüzde 4 veriyor.
Günlük faiz olması al sat yaptığım için gayet iyi. e-turuncu hesapta alış satışlarda kur makası enpara ile aynı gibi. Alım yada satım yaparken FX ekranı çıkıyor, 20saniye fiyatları dondur diyorsunuz ve alım-satım yapıyorsunuz.
Ancak şöyle durum var investing.com da anlık dolar kuru 3,663 iken ing de 3,667 den alabiliyorsunuz. Yani bir marj var.
ING de saniyelik değişiyor fiyatlar, enparada alım satım yaparken daha uzun sürelerde değişiyordu.
USD alış satış fiyatları ING Sitesinde yazan rakamlar değil. Orada makas çok fazla gözüküyor.
Olumsuz yanı ise e-turuncu'dan başka bankalara günlük EFT limiti TL de 300bin. Bence limiti yükseltmeleri şart.
hala merak ettiğim konu ise enparadan yada başka bankadan ING e-turuncuya USD gönderen oldu mu? Ne kadar kesinti oldu?
Enpara ile ingbank mukayesenize katılıyorum, alım satımda marj bakımından Enpara daha uygun.
Enpara'dan ingbank'a Şubat 2017 de 88 bin usd göndermek istedim, ingbank mt.yi aradım, alıcı banka olarak ne kadar masraf çıkar dedim, mt.masraf çıkmaz dedi. Pek tatmin olmadım Ingbank çağrı merkezini aradım; binde 4 yani 320 usd masraf çıkardı. Ilk fırsatta da nakit olarak ingbanka taşıdım.
Finish.
Tl günlük (gecelik neyse)
Isbankasi vadesiz hesapta kalan paraya maksimum vadeli hesap adı altında günlük %7 veriyor.birde vergi kesiyor bundan sanıyorum.
Sizler günlük faiz ne alıyorsunuz.limit asgari 501 tl.500 tl hesapta bırakıyor.azami 100k galiba.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB para politikası kurulu 26 nisan da toplanacak.. Bankalar şimdiden faizleri artırmaya başladığına göre kuvvetli duyum almış olmalılar.... en az GLP de 0,75 artış olabilir gibi... yani 11,75 den 12,50 ye çıkarsa dolar da dinginleşir.
en son aylik % 8 ile baglayan garanti bankasi bugun tum parami cekerken paraniz 1 ay baska bankada kalsin,geri getirin % 13 verelim dedi.Yeni musteri oraniymis..
Boyle sacma sistem olur mu ? tum dunya da mi boyle acaba.Yeni musteri eski musterisi mi olur..Eski musterin saglam ise,her ay 15-20 bin tl para hesabina ekliyorsa,sen o musteriye neden dusuk oran veriyorsun ?
Bu bankacilik sistemi degismeli.Paranin eskisi yenisi olmaz..
Derler ki fon faiz güvencesiyle 50 binlik bol keseden kredi kullandıran bankalar fonda aslında öyle bir para olmadığı için kullandırdıkları bu krediler karşılığı olarak piyasadan para isterlermiş te mevduat faizleri bu sebeple yükselmişmiş... Bilmem ben duyduğumu paylaşıyorum belkim moderatörümüz sayın JonDowes bey bu konuda bilgi sahibidir. Böyle bir durum varsa faizler bu yüzden yükselmiş olabilir mi ?
Evet dolar alımda gayet avantajlı.
Swift konusunda ING bank çağrı merkezini aradım birşeylerden haberleri yok, dedim üst birime bağlan bilgi ver bana, sonrasında 57,55TL rakam söyledi, ama sonradan farkettim o dedikleri rakam giden swift için geçerli, internetten gelen havale için bir açıklama yok.
Web sitelerinde yazan ise şubeden gelen swift için, en az 31,5TL yada binde4, en çok 94,5TL.
Şu durumda sizin 26USD lik kesinti 94,5TL lik kesintiye denk geliyor.
En iyisi deneyip görmek bakalım kesinti ne olacak.
19.04.2017 itibariyle oranlar:
Akbank düz mevduat tüm vadeler için 13.75
Akbank taşımalı swap 14.10
Aktif swap 32-45 gün mevduat karşılığı 14.30
Burgan 32-45 gün düz mevduat 14.10
Burgan swap 14.45
Not: pazarlıksız oranlardır.
rodeo USD ye 3.70 dedi. ben de burada okuduklarıma istinaden başka bankada, hatta sizde de 4.0 varmış dedim. telefonlar beklemeler..
başka bankaları bilemem ama bizde 4.0 hiç olmamış. swapta devam edecekseniz bunun yanında 3.85 verebilirmişiz dedi. 3.85 te anlaştık.
19.4.2017 tcmb fonlama verileri
GLP: 77.1 milyar TL faizi %11.75
TL depo (üst bant) : 10.3 milyar TL faizi %9.25
toplam fonlama: 87.4 milyar TL
ortalama faiz : %11.46
Dünkü fonlamasına göre üst bant faizinden (%9.25) biraz daha fazla para vermiş. ,Dün %9.25 faizden 9.3 milyar TL vermişti bugün bunu 10.3 milyar TL ye çıkartmış. Yani düne göre hafifte olsa gevşemiş.
Üst banttan verdiği parayı hangi bankalara vereceğine nasıl karar veriyor?. Zira bir tarafta %11.75 ten verilen 77.1 milyar TL var diğer tarafta tahminime göre daha az sayıda bankanın alabildiği %9.25 faizli 10.3 milyar TL var. TCMB bu düşük faizli paranın dağıtımında adaleti nasıl sağlıyor? (yada sağlayamıyor).