Sayfa 373/1024 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

OdeA swap varmı?Eski ve yeni belirtiseniz.

2. burganda boşta para kalıyor mu?

3.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    aynen haklısınız ilan edilen 13,50 fakat vadesizde tutmanız gereken tutarın faiz kaybını da hesaba katarsanız 13,10 civarı brüt faize geliyor
    Doğru söylüyorsunuz. Bunlar uyanık işin o kısmını mesajda belirtmiyorlar Bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Teb %3.25
    Odea %4
    Garanti %2.50
    Ykb %3
    Fiba %3.75
    Akbank %3.25
    İng %4
    Burgan %4
    Miktar 55 bin usd, şehir istanbul

Bugün alınan oranlardır,
    ING bank e-turuncu yüzde 4 dolar faizi çok cazip geldi, 250bin dolara kadar günlük yüzde 4 veriyor.

Günlük faiz olması al sat yaptığım için gayet iyi. e-turuncu hesapta alış satışlarda kur makası enpara ile aynı gibi. Alım yada satım yaparken FX ekranı çıkıyor, 20saniye fiyatları dondur diyorsunuz ve alım-satım yapıyorsunuz.

Ancak şöyle durum var investing.com da anlık dolar kuru 3,663 iken ing de 3,667 den alabiliyorsunuz. Yani bir marj var.

ING de saniyelik değişiyor fiyatlar, enparada alım satım yaparken daha uzun sürelerde değişiyordu.

USD alış satış fiyatları ING Sitesinde yazan rakamlar değil. Orada makas çok fazla gözüküyor.

Olumsuz yanı ise e-turuncu'dan başka bankalara günlük EFT limiti TL de 300bin. Bence limiti yükseltmeleri şart.

hala merak ettiğim konu ise enparadan yada başka bankadan ING e-turuncuya USD gönderen oldu mu? Ne kadar kesinti oldu?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    ING bank e-turuncu yüzde 4 dolar faizi çok cazip geldi, 250bin dolara kadar günlük yüzde 4 veriyor.

Günlük faiz olması al sat yaptığım için gayet iyi. e-turuncu hesapta alış satışlarda kur makası enpara ile aynı gibi. Alım yada satım yaparken FX ekranı çıkıyor, 20saniye fiyatları dondur diyorsunuz ve alım-satım yapıyorsunuz.

Ancak şöyle durum var investing.com da anlık dolar kuru 3,663 iken ing de 3,667 den alabiliyorsunuz. Yani bir marj var.

ING de saniyelik değişiyor fiyatlar, enparada alım satım yaparken daha uzun sürelerde değişiyordu.

USD alış satış fiyatları ING Sitesinde yazan rakamlar değil. Orada makas çok fazla gözüküyor.

Olumsuz yanı ise e-turuncu'dan başka bankalara günlük EFT limiti TL de 300bin. Bence limiti yükseltmeleri şart.

hala merak ettiğim konu ise enparadan yada başka bankadan ING e-turuncuya USD gönderen oldu mu? Ne kadar kesinti oldu?
    Enpara ile ingbank mukayesenize katılıyorum, alım satımda marj bakımından Enpara daha uygun.
    Enpara'dan ingbank'a Şubat 2017 de 88 bin usd göndermek istedim, ingbank mt.yi aradım, alıcı banka olarak ne kadar masraf çıkar dedim, mt.masraf çıkmaz dedi. Pek tatmin olmadım Ingbank çağrı merkezini aradım; binde 4 yani 320 usd masraf çıkardı. Ilk fırsatta da nakit olarak ingbanka taşıdım.
    Finish.

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    OdeA swap varmı?Eski ve yeni belirtiseniz.
    14,25 temdit

7.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku

Ben ing fx'den dolar aldığımda, aldığım seviyeye burada inanmayan arkadaşlar oldu; ing'nin bu uygulaması çok avantajlı. İng gelen paradan 0.1 gibi bir değer kesinti yapıyor. 25.000 usd'den 26 usd kesinti yapmıştı, kesinti üst limiti var mı bilmiyorum.

8. Tl günlük (gecelik neyse)
    Isbankasi vadesiz hesapta kalan paraya maksimum vadeli hesap adı altında günlük %7 veriyor.birde vergi kesiyor bundan sanıyorum.
    Sizler günlük faiz ne alıyorsunuz.limit asgari 501 tl.500 tl hesapta bırakıyor.azami 100k galiba.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 373/1024 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •