OdeA swap varmý?Eski ve yeni belirtiseniz.
OdeA swap varmý?Eski ve yeni belirtiseniz.
burganda boþta para kalýyor mu?
ING bank e-turuncu yüzde 4 dolar faizi çok cazip geldi, 250bin dolara kadar günlük yüzde 4 veriyor.
Günlük faiz olmasý al sat yaptýðým için gayet iyi. e-turuncu hesapta alýþ satýþlarda kur makasý enpara ile ayný gibi. Alým yada satým yaparken FX ekraný çýkýyor, 20saniye fiyatlarý dondur diyorsunuz ve alým-satým yapýyorsunuz.
Ancak þöyle durum var investing.com da anlýk dolar kuru 3,663 iken ing de 3,667 den alabiliyorsunuz. Yani bir marj var.
ING de saniyelik deðiþiyor fiyatlar, enparada alým satým yaparken daha uzun sürelerde deðiþiyordu.
USD alýþ satýþ fiyatlarý ING Sitesinde yazan rakamlar deðil. Orada makas çok fazla gözüküyor.
Olumsuz yaný ise e-turuncu'dan baþka bankalara günlük EFT limiti TL de 300bin. Bence limiti yükseltmeleri þart.
hala merak ettiðim konu ise enparadan yada baþka bankadan ING e-turuncuya USD gönderen oldu mu? Ne kadar kesinti oldu?
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Enpara ile ingbank mukayesenize katýlýyorum, alým satýmda marj bakýmýndan Enpara daha uygun.
Enpara'dan ingbank'a Þubat 2017 de 88 bin usd göndermek istedim, ingbank mt.yi aradým, alýcý banka olarak ne kadar masraf çýkar dedim, mt.masraf çýkmaz dedi. Pek tatmin olmadým Ingbank çaðrý merkezini aradým; binde 4 yani 320 usd masraf çýkardý. Ilk fýrsatta da nakit olarak ingbanka taþýdým.
Finish.
Tl günlük (gecelik neyse)
Isbankasi vadesiz hesapta kalan paraya maksimum vadeli hesap adý altýnda günlük %7 veriyor.birde vergi kesiyor bundan sanýyorum.
Sizler günlük faiz ne alýyorsunuz.limit asgari 501 tl.500 tl hesapta býrakýyor.azami 100k galiba.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri