Çelik çomak hocam tektik analizi nerden ögrenebilirz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çelik çomak hocam tektik analizi nerden ögrenebilirz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şimdi yeni gündemimiz ayasofyadan sonra kanal istanbul olmalı boll boll reklamı ve hangi şirketlere etkisi olur ekgyo bağlı çoğu gyo şirketleri ciddi marj yapacak o güzergahdaki arazisi olan şirketler dahaa önce yazmıştım beni ciddi takip edenler bilir
Evet hocam, ben de sürekli her konuda anket halindeyim..
Büyük bir çoğunluk ikinci dalga bekliyor.
Evet belki sonbaharda her yol olduğu gibi bulaşıcı hastalıklar biraz artabilir.
Belki okullar tekrar tatil edilebilir.
Ancak artık dünya buna alışacak.
Sosyal mesafeli , maske takarak, temizliğe dikkat ederek , aşı bulununcaya kadar bu şekilde kontrollü devam edecek.
Ancak hiç bir ülkenin ekonomiyi üretimi tekrar durduracağına inanmıyorum..
Borsalar 3 düşse , 5 çıkar gibi geliyor.
Çünkü piyasada ufak ta olsa panik olursa merkez bankaları parasal genişleme ile bu duruma müdahale eder. Ülkeler de ekonomilerin üretimin devamı için her şeyi yaparlar..
Herkes ne beklerse genelde tersi çıkar.
Olası ikinci dalga paniğinde büyükler küçüklerin elinden ucuza mal alırlar.
Ve bir de aslında olayın kaynağı ABD - Çin ekonomik savaşı...
Bizim de safımız belli, ABD nin yanında olmak zorundayız. Çin çok daha zalim bir dünya ya sebep olur..
Ve üretimin Çin den diğer ülkelere kayması ile Türkiye bu işten çok daha karlı çıkacaktır diye düşünüyorum...
türkiyemiz eskisinden daha güçlü sadece ham maddesi olan kaynakları işlemesi gerekiyor dışarıya 3 dolara verip 100 dolara ithal etmemesi gerekiyor bu konudada ciddi çalışmalar var mevzu a parti b parti değil türkiyemizdir
cümleten iyi geceler arkadaşlar
Hayırlı geceler herkese
Bence hiç bir hisseye zirvede veya dipte diyemeyiz...
Bu bir arz talep meselesidir..
Alıcı satıcı arasındaki denge, dolaşımda olan hisse adedi, önündeki bilançoyu daha iyi açıklama ihtimali...
Her hissenin ayrı bir hikayesi vardır..
Zirveler aşıldığında hatta önünde ciddi dirençle daha az karşılaşırlar...
Sanal yükselişlerde ise düşerken daha dramatik düşüşler olabilir ..
Son 20 yıl gibi bir tarih için hisse hareketlerini incelerseniz çok tuhaf hareketler görülmüştür hisse piyasalarında...
Bankalar daha ucuz değilmi su anda örneğin skbnk
Egeen kücük bir tepki yükselişi yapabilir
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ittfh için ne düşünüyorsun ov için olumlu mu
Çelik hoca dan bi görüş alsak..
Yurt dışı borsalardan negatif ayrıştık bir süredir..
Hisse bazlı hareketler mi öne çıkacak yine acaba?
BİST 30 şirketleri artık öne çıkacak mı? Yoksa yan kağıtların hareketi mi konuşulacak yine önümüzdeki süreçte...
bu gün yine kırmıızı bir gün yaşadık borsamızda ilginç inişler cıkışlar oluyor sanki bizim ülkede seçim var :) teknik acıdan endexs te 2 li tepe oluşmuştu tuzak tır dedim ama ne yazıkki düşüş hedefi 1050 ti kapanışa doğru tepki geldi yarın nasıl olacak bakalım sabırla bekliyoruz YTD
cok cok inceledim sebepsiz düşüş oldu 1 saat çalıştım bu yanardağın patlamadan öncesi gaz boşaltması olarak adlandırdım ben yükseliş konusunda halen kararlıyım bu piyasa ciddi yükseliş yapacak öncelikle 1250. görülecek sonrası yine düzeltme ve sonrası soluksuz yükseliş 1450 civarları YTD yarın ola hayrola zararda olan arkadaşlarım varsa sabırla beklesinler
Gerçekten bir haftadır ky iyi dayak yedi. Ve bu dayaktan yilginliga düştü 1020 konuşulmaya başladı. Inşaallah yarın ve sonrası kuvvetli alım gelir . Gelmez ise piyasaya yeni katılan ve katılmaya devam eden 450 bin yeni yatırımcı dövize geçer. Buda çok istenen bir durum olmaz . Inşallah burdan bankalar ve büyük şirketler ve varlık fonu hisse geri alım politikası başlatırlar. Bankalar çöp oldu . Umudu kaybetmeden . Inşallah hayırlısı olur ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bisti 3 günde bukadar aşağı basacak bahane ne olabilir???art niyet varsa spk art niyetlileri bulmalı.küçük yatırımcı çaresiz bırakılmamalı korunmalı...
çoğu hissemiz haftalık desteklerindeler 2li tepe bitti 2 li dip gündemde izleyip görecez zaman beni haklı cıkaracakmı ?
akguv .vkgyo. ve afyon demiştim bir ara geride kalan afyon şu an nakidi olan bu hisseye dikkat etsin ilerki dönemlerde tekrar adından cok söz< ettirecek YTD
bir Ara burva 55 civarLARINDA ALINIRMI DİYEN ARKADAŞIMIZ VARDI dokta şu an burvadan ucuz YTD
Dususun tek nedeni Londra swap faizlerinin %1000lere cikarilmasi, baska bir neden yok.
Londrada TL bulamayan yabanci, normal olarak BIStde hisse satiyor ve zincirleme reaksiyonla herkes satisa geciyor.
Swap faizi dusuk olsa, yabanci TL alip $a yatirim yapar endisesi bize (BDDKya) ne isler yaptiriyor.
Adamlari kacirmak icin elimizden gelen herseyi yapiyoruz. Yabancilari swaptan kacirirsan, adam tabiki borsa satacak, ne bekliyoduk?
Hocam ittfh için bir yorum lütfen
Hocam Ereğli 8.12 gecemedi bugün. Ne düşünüyorsunuz.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasa bu gün yatay olarak süreci tamamladı gibi artık yön bana göre halen yukarı vaz geçmedim sistemime güveniyorum aldatırsa boşarımm :):):):)
Haftaya kanal istanbul söylemleri cok olacak ve coğu sektör canlanacak diğer ülkelerde yapılacak yapılar var bence biz cok iyi olacağız belki eylül ilk haftasıda dayak yeriz sonrası sert yukarı olur ama bu ay yükselişimizi yapalım gerisine bakarız ytd
Sn. Celik hocam bugün Ateks çok iyi durdu . Aslında bir haftadır düşmedi. Polho ise sarstı. Iki hissesinde güzel arazi hikayeleri var . Güzel bir haber bu hisseleri parlatır.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Döktaş ne olur acaba? Yorumlar mısınız lütfen?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aksgy yorumlar mısınız? Patron bugün alış yapmış 2.98 den. Dip buralar diyebilir miyiz?
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.