Böyle giderse, bu geri ödenmeyen krediler bankaları vuracak ve
bankacılık krizine yol açacak.
Kim bilir belki de adalet böyle tecelli eder......
https://t24.com.tr/yazarlar/mustafa-...uyudu-mu,28949
Printable View
Böyle giderse, bu geri ödenmeyen krediler bankaları vuracak ve
bankacılık krizine yol açacak.
Kim bilir belki de adalet böyle tecelli eder......
https://t24.com.tr/yazarlar/mustafa-...uyudu-mu,28949
Hep yukarı olan yönümü artık yavaştan sata çevirdim. Sadece havacılık ve tüpraş kaldı elimde. Onları da kademeli vereceğim.
Artık zaman dolar ve altın zamanı bence. Altında Aralık Ocak zaten hep çıkışın olduğu zamanlar.
Dolar ile ilgili olarak piyasa, durumun sadece damat ile ilgili olmadığını herkese gösterecek bana göre.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cogunluk haftaya olumsuz bakiyor. Ama ben bu haftadan umutluyum. Eger bu hafta olumlu gecerse bu olumlu hava ay geneline yayilabilir.
Yoo cogu olumlu bakiyo haftaya biride benim. Yaptirim falan hikaye mal toplamak icin ortaya atiyolar. Bu hafta 140.000 ler gelir. En gec onumuzdeki hafta ortasiSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eur/usd çalıştım biraz. Hiç kullandığım bir enstruman değil, once onu not düşmek kaydıyla %51 bi duzeltmesi var gibi gerçekten.
Bunu çalışma sebebim başka- bist ile eur/ysd arasında inanılmaz korelasyon var. Hem de gecikmeli!!!
Çünkü Türkiye dediğimiz ulke aslında kocaman bir dolar alıp euro ya çevirip avrupaya satan makine, şahsi düşüncemde.
Dolayısıyla eur/usd nin bu lokal zirvesi bize de 2 dolar gibi yansiyabilir 4. Ceyrek özellikle ihracatçı firmalardan güzel bilancolar gelebilir.
Keşke içeride iyi bir yönetim olsaydı ülke açısından tarihi fırsat bu zamanlar ( Avrupa yaşlı, mal hizmette Çine güvenmiyor, Rusya ile durumları zaten malum, tek alternatif biziz... ) ama harcamayız insallah. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili forumdaş,
Sen orta vadecisin belli, 4 saatlik grafiğe baktığına göre.
Ben saatlik ve 15 dakikalık ile çalışırım trade için.
Senin için grafiği 4 saatliğe revize ettim.
İyi de oldu, gözden kaçırdıklarım aklıma geldi.
1300 altında şort, 1360 üstünde long galip gelir.
Aşağıdaki ağırlıklı ortalama indikatörümdeki 3 tane pembe elipse dikkatinizi çekerim.
Buralar mal toplama yerleri. Sonrasında elips boyu kadar mini ralliler var.
Bence burası tepe değil. Elmas olmaz.
Elmas EURUSD paritesinde 2 aydır olan gibi olur.
Eğer düşecekse aniden 2 günde bitirmeli işi. Pat-küt. Onun da hazırlığı var. Belki pazartesi hazırlık yapar.
Benim haftaya beklentim (pazartesi yüksek açılıştan yukardan shortcu topladıktan sonra)
AB zirve tokadıyla 1300-1330 bandı arasında korku salıp mal toplayacakları.
Sonra ABliler sadece parmak sallayınca topuklayacak.
Haaa, eğer AB yumruk vuracaksa, kodamanların nasıl mal dağıttığını hatırlayın.
https://i.hizliresim.com/AbPUcu.png
14
https://i.hizliresim.com/zibPiv.png
dOW'u üçgenin köşesine sıkıştırmıişlar....yukarı kırma olasılığı daha yüksek görünüyor......S&P bu bölgeyi daha önce geçmiş durumda..
bana aralık ayı sonu bir dönüm noktası olacak gibi görünüyor.
dolar son 8.5
gr altın son 530
bist dip ile
orta vade için-(3-4 ay)
evet yaa bide o var:)
https://www.youtube.com/watch?v=d2LnALVTrRM
Ben ona poz girmem başkan. Viop isini becerebilirsem pay vadeliye girerim, onu da becerebilirsem 2 senede filan anca beceririm. Dağılmayı sevmiyorum hisselerde sistemi 5 senede oturttum, öncesinde 7 8 sene havanda su dövdük. Bu işler zor işler.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu fransız halkı ne değişik yahu.
1789 onlarda
1968 onlarda
hiç durmuyorlar.
2 sene fransız firmasında çalıştım.
Boğku gibi millet.
15 milletten 75 mühendis-mimarın amiriydim.
Nasıl kıskanç-tembel-burnu büyük-hıyarlar fransızlar.
Çalışma yasaları,
girdiğin işten asla atılmamak,
yaptığın işin asla hesabını vermemek.
O yüzden sokaktalar.
"Yiyek-içek-gezek-çalak-sexek kimse bize karışmaya" diye...
Bu yazdıklarıma sosyo-politik açıdan "hak-hukuk-gak-guk" diye açıklama getirenler olacaktır.
İşte o da "fransız kalmak"tır.
https://www.youtube.com/watch?v=nxgdWTfWPlM
MİLYONLARCA İNSANIN GENETİĞİYLE OYNAYACAKLAR! AŞIYA GÜVENMEYİN!!! RAMAZAN KURTOĞLU UYARDI
Hakikaten çok değişik bir millet kibir ve dallamalık konusunda istisnasız hepsi mi sıkıntılı olur. Mühendislikte ( yazılım) iyisi çok aşırı iyi ama onlar da genellikle dubai / abd gibi fransa dışını tercih ediyorlar çünkü Fransa içinde ( genel olarak ab de ) iyi olmanın parasal karşılığı yok. Sistem 38 saat çalışmaya her şeyi kendine hak görmeye itiyor insanları, sürdürülebilir olduğuna inanmıyorum şahsen. Buralara böyle böyle gelmediler gayet yardıra yardıra geldiler. Şimdi kendi kendilerini baltalıyorlar bana göre.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MB sağlam faiz arttıramaz... Beleş dağıtılan kredilerin ödeme zamanı geldi, şimdi herkes yana yakıla o kredileri döndürme derdinde, faizler çıktı 2 katına ilk aldıkları güne göre... burdan daha fazla artarsa toplu iflaslar gelir... zaten faizleri gerçek enflasyonun üzerine çıkarma şansları yok, dolar her halukarda artmaya devam edecek... ihracat yapmayan dolar geliri olmayana zaten dövizle kredi verilmiyor, dolar arttı diye batacak şirket çoktan battı 2018'de... faizler hızlı artarsa tarumar olacak bireyselinden kurumsalına yüzbinlerce kişi ve kurum var...
Virüs "genetikle oynuyor" zaten.
Kaç tane çinli vakası var aylardır:0
Müslüman-Hindu olmayan ülkelerde kaç vaka var:0
Virüs millet ayırıyor.
Hatta bizim ülkemizde bile.
Millet aşıyla bedeniyle oynanmasına kafayı takmış.
Lan zaten elinizdeki telefonlar zaten beynininizi ele geçirdiler.
HES kodu başlangıç,
"Big data" is "big brother"
Kapitalizme bütün datasını verenler,
eğitim-sağlık-finans-geçim-satınalma "blockchain"lerine girenler
"Reel matrix"in nesnesi olacaklar.
Kaçınılmaza alışın...
Benim karım bile 20 sene tuşlu telefonda direndi.
O bile geçti digital ağa.
Diyeceğim elin sizi devşirmeye aşıya ihtiyacı yok.
Kimsenin ismini değiştirdiklerini duymadım,
hatta kapitalizm çok mutludur farklı dinden-kültürden-kökenden
"farklılıklarımız uluslarımızın zenginliğidir" der Thomas Moore
Zincirli-damgalı-elektronik imzalı köle olmayacaksınız.
Kollarınızı açarak koşacaksınız makus talihinize, tıpkı 2002 seçimleri gibi
https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...N?ocid=BingHPC
YERLİ AŞI DAHA GÜVENLİ GİBİ GELDİ BANA.NORMAL ŞARTLARDA ÖNCE KENDİMİZE GÜVENİRİZ.BÜYÜK İHTİMALLE YERLİ AŞI OLURUM.
%5-10 arası dağıttığın krediyi ödeyemeyen pandemi den zarar gören kesim okkalı faiz artışı yapınca o borcu nasıl ödeyecek. BDDK takibe alma sorunlu kredi süresini uzatmasin görürsün ekonominin durumunu. Orayı TÜİK ayarlayamaz. Halının altı artık almıyor taştı. TÜİK İnşaat sektörü hazır fiyati artmışken yeniden bir hesaplama ile ilk 15 ekonomiye girermiyiz. Kaç hesaplama düzeni şekli vs değişti.
Hiç grip aşısı olmadım.
Hiç grip de olmam.
İki elimin 2 parmağında 2 gümüş yüzük var.
Gümüş antibakteriyel ve vücudu dış güçlere karşı koruyucu kalkanıdır. Her türlü ilaca gümüş katıldığında iyileştirme oranının 10 misli arttığı bilimsel araştırmayla ispatlandı.
Çocuklarım doğduğunda, bakan çocuk doktoruna "15-20 yıl geçmişi olmayan ilaç yada aşı yapmayın"dedim.
Yazılan her ilacı ve tedaviyi de önce inceledim.
Birgün doktor muayenesine gittiğimizde "Sizin gibi çok az ebeveyn var. Şu an çok popüler olan bir ishal aşısı var. Herkese yaptırıyorlar. Ben de sizin gibi çocuğuma bu ne idüğü belirsiz aşıyı yaptırmıyorum" dedi
Kastımız BCG, kızamık, kabakulak, hepatit aşısı değil.
Bu ülkede satılan antikolesterol haplarından kanser oldular.
Eklem romatizması hapları kalplerini bitirdi (en yakın arkadaşımın babasını kaybettik)
SSK'da Hİndistan'dan ucuza kapatılan stentler takılan 22.000 insan enfekte oldu kalpler, çıkartan kurtuldu gerisi sizlere ömür.
Kemoterapi-radyoterapi şarlatanlığını saymıyorum bile.
Tıp-ilaç sektörü karların ve soygunun daniskasıdır.
Şeytan size beyaz melek kıyafetinde görünür.
İmamın-şeyhin-tarikatın hastalığa şifası ne kadarsa,
insan canı-umudundan beslenen sağlık kapitalizminin de
hastalığa-salgına şifası o kadar...
Çin aşısı bilimsel olarak ispatlanmadan yaptırılmasını önermiyorum.. ( DR. SERDAR SAVAŞ )
https://www.youtube.com/watch?v=uqAdpKWDKCw
Zamansız pençe atan ayıların nesli tükenmiş sanki.Ben formu sessiz takip ederken sanki daha çoktuk...